Tänään on 28.05.2018, 06:32.

MM-kisat 2.5

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
khazam
Avatar
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 14.03.2008, 14:53
Pisteitä: 0

MM-kisat 2.5

Viesti Kirjoittaja khazam »

Valko-Venäjä - Suomi U6 1.769 (Pinnacle) 8/10

Suomen oli Slovakiaa vastaan vaikea päästä maalintekosektorille ja ketjukoostumukset vaihtelivat voimakkaasti läpi pelin. Yhdessä yössä ei ihmeitä tapahdu, joten ketjumuutoksia ja ajoittaista surffailua tiedossa myös tänään, kun vastaan asettuu Valko-Venäjä.

Scenario on nyt hyvin samanlainen kuin eilisessä ottelussa Slovakiaa vastaan. Tosin Valko-Venäjä harjoittaa vielä pahempaa keskialueen sumputusta ja Glen Hanlonin näköistä erittäin kurinalaista viisikkopuolustusta. Valko-Venäjä tarvitsee ottelusta vähintään pisteen, jotta jatkopaikka pysyy omissa käsissä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Valko-Venäläiset lähtisivät yltiöpäisesti hyökkäämään vaan he rakentavat tilanteet vastahyökkäyksien kautta.

Glen Hanlon on mies joka on päässyt seuraamaan suomalaista jääkiekkoa viimevuonna hyvin läheltä ja osaa taktisesti jäädyttää vastustajan pelin. Valko-Venäjän puolustus on retkahtanut kisoissa ainoastaan Kanadaa vastaan ja siinäkin pelin viimeisessä erässä. Ainoa ongelma on että Hanlonin taktiikka myös pahimmassa tapauksessa jäädyttää Valko-Venäjästä löytyvän erinomaisen yksilötaidon (vrt. Jokerit 2008-2009). Arvaukseni on, että ottelusta tulee erittäin vähämaalinen.

EDIT: Nyt on painettu sen verran huolella underia sisään, että line muuttunut u5,5 kertoimella 1,917 (Pinnacle) :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut khazam, 02.05.2009, 13:36. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


TuiranKingi
Avatar
Jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 31.08.2006, 15:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Itä-Tuira

Viesti Kirjoittaja TuiranKingi »

suomi- valko-venäjä
under 5,5 2,05 50% unibet
suomen kompurointi jatkuu ja tekee vastustajan mokesta sankarin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Jokainen tarvitsee Lotus-hetken."
http://twitter.com/TuiranKingi

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Uskoisin että eilinen puuduttavan vaikea slovakia peli (puolustuslinjan murtaminen) vei paljon Suomen hyökkäyspään voimia, joten en yhtään ihmettele jos Belarus ensimmäisessä erässä pelaa suht pirteästi kuitenkin Finskeihin verrattuna. Tasoeron takia kuitenkin uskoisin että jos ensimmäisessä erässä Belarus pystyy pistämään suht kivasti kampoihin, niin vähä maaliseksi peliksi itsekkin veikkausin lopputulosta, kuitenkin niukalla Suomen voitolla. Valkovenäjän pelaajat levänneet 2 päivää kun Suomi vain yhden. Jos väsymys painaa eilisestä pelistä Suomea jaloissa ja vastustaja päättääkin laittaa turbo vaihteen päälle riskillä, niin sudenkuoppa voi vaania Suomea jäähyjen kautta. Mielestäni vähintään 1.80 underi kerroin on vielä pelattava kuitenkin...

Taidan itse jättää kohteen kuitenkin väliin, koska nyt on siiderit kylmässä illan tv-peliä varten ja eihän sitä halua jarrutella mahdollista Suomen maalikarkelointia tai joutua kiroamaan lopputulosta. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”