Tänään on 23.05.2018, 07:33.

Elitserien 7.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Elitserien 7.10

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Timrå-Djurgården 1

Do diin, lähdetään siitä että perustasoltaan mm ennen kautta rankingeissakin nämä kaksi ovat varsin lähellä toisiaan. Heti siellä kuumimman kärjen takana...

Kauden alun pelit tosin ovat antaneet ymmärtää että ainakin alussa Djurgådenin peli on tökkinyt. Sen kertoo myös sarjataulukko, Djurgården sijalla 11 saldolla 1-1-3/10-14...Mä olen niin velmu jätkä että otan noista numeroista pois viimeisen voiton ( 5-0) jollon saadaankin lukemat 0-1-3/5-14. Nyt näyttää hienommalta :wink: Ei Djurgården tuossa matsissa missään vaiheessa ollut niin hyvä tai edes hallitseva mitä 5-0 antaa ymmärtää, kaikkea muuta...

Mitäs Timråsta? Ei sen kummempaa. Pari pakkia puuttuu, ovat pelanneet odotetusti...viime pelissä HV:tä vastaan pelasivat koutsin kertoman mukaan erinomaisesti vaikka takkiin tulikin 2-4. Kahden kertoimella Timrålle panosta...Eli idea tässä on luottaa hyvää peliä esittäneeseen kotijoukkueeseen vs huono peliä esittäneeeen vierailijaan joka kauden ainoassa voittopelissäkin oli suht keskinkertainen. No ei tää nyt niin ihme juttu ollut ja kaikki näin muutenkin pelaa :lol:

Leksand-Modo 2

Lähdetääs taas liikkelle siitä missä joukkueet ovat ja sitä seuraa mun kierot teoriat ja mutut. Leksand taulukossa viimeisenä ja jos rohkenen sanoa Xavia suututtamatta joka tässä satsaa ykköseen isolla kertoimella...niin, että Leksand siellä taulukossa vikana ansaitusti onkin :twisted: ellette usko niin tarinoidaanpa lisää, nyt ihan faktalla perustellen. Ekassa pelissä kotitappio ennakoissa saman tasoiselle vastustajalle 2-5 (timrå), toinen kotipeli perään ja taululla lukemat 1-5 HV:lle, vieraissa on kiva käydä ja Leksand voittaa täysin alkukauden kontanneen Djurgårdenin 4-3 rl:lla- ei mitään ihmeellistä, seuraavaksi kotona voitetaan kiitos unelma alun kun Södertälje nukkuu loppujen lopuksi 4-3 rl:lla, unelma alku tässä oli heti erän alkuun nopeasti saadut 2-0 lukemat, itse pelissä ei Leksand kummoinen ollut...Södertäljellä muutenkin ollut tuollaisia mustia hetkiä peleissään...Ja nyt on alla Leksandilla tappio Färjestadille vieraissa 2-3, itse pelissä Leksandia tosin vietiin 6-0 kuten laukaisutkin kertoo 42-14 :lol: Leksandin maalitkin kertovat omaa kieltään..13-19 ja kun tuosta otetaan pois vaikkapa Djurgårdenille tehdyt maalit pois niin da daa 10-19, 4 maalia per peli omissa, tehtyja maaleja...no laskekaa itse :lol: (V:2)

Modosta saatte lukea samat perustelut mun edellisestä Elitserien jutustelustani 4.10...Pelataan toistaiseksi vielä aliarvostettua Modota kertoimella 2.60. Modohan ON Eliserienin kärki tiimeihin kuuluva joukkue, Leksandin pitäiis olla parempi, mutta kun ei se sitä tunnu olevan edes peliraporteissa niin ei sitten. Kevytta panosta silti kun vieraissa ollaan ja Modolla joku Tobiaskin sairaslomaakin ottanut, lusmu :(

Ei nämä mitää tykkikohteita ole vaikka juttua paljon onkin :wink: Kunhan päätin avata pelin ettei Xavin aina tarvitse avautua ekana :lol:

Näiden lisäksi joista en jaksa mitään kirjoitella...

Södertälje Vrölundan vieraana 6.50, Brynäs kotona Linköpingiä vastaan 2.20. Harkinnassa on vielä HV, mutta saas ny nähä, ei tää helppoo oo...

Jos noi paljon teksitä saaneet kohteet menee &%"#%= niin meitsi tarjoaa jälkipelit mikäli aihetta on...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

Mikäs juju tuossa on, kun Unibet tarjoa Frölunda-Södertälje tasurista peräti 7,50 kerrointa? Toisella osastolla jo varoiteltiin Unibetin kertoimenlaskijoiden pätevyydestä. Onko tämä nyt sitä...?

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 4344
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +56.53 yks.

Palautus%: 101.38%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8243

Pisteitä: 3350
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Taika »

Mulla on ihan näppituntumalta sellanen kutina, että Unibetin ukot ovat keskimääräistä paremmin perillä ruåttin tapahtumista. Ainakin ottavat kohtuu voimakkaasti kantaa usein.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Nyt sä olet ymmärtänyt mut ihan väärin. :D Vaikka mä en Modota arvostanutkaan (enkä edelleenkään pidä huippujoukkueena) niin Leksand on kuitenkin ihan omassa kastissaan. Eli surkea mikä surkea... toisin sanoen...
Leksand - Modo 2 2.60 (expekt).

Frölunda - Södertälje X 7.50 (uni) ja 2 6.00 (centre) (=3.33 Söder +0.5)

Olkoon toiset mitä mieltä tahansa unibetin kertoimenlaskijoista, mutta pihalla ne kuitenkin ovat kuin lumiukot. Samaa peliä (nimeltään jääkiekko) ne Frölunda ja Södertäljekin pelaavat. Miksi tasapeli olisi NIIN epätodennäköinen juuri tässä tapauksessa ja varsinkin tässä vaiheessa kautta ??

Brynäs - Linköping 2 2.65 (nordic/expekt)

Brynäs aloitti kauden hienosti, mutta valunee kauden edetessä omalle paikalleen pudotuspeliviivan alapuolelle. Linköping on pelannut hyvin, vaikka pisteitä ei olekaan isommin irronnut. Varsinkaan Tarvaisen ja Norrenan panosta ei voi moittia. Jos samanlainen meno jatkuu, niin Brynäsin tasoinen joukkue voi hyvinkin kaatua.

Malmö - HV 71 2 2.20 (nordic)

Tasoero.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


viihdeveto
Jäsen
Viestit: 466
Liittynyt: 07.06.2003, 14:12
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja viihdeveto »

linkku kirjoitti:Mikäs juju tuossa on, kun Unibet tarjoa Frölunda-Södertälje tasurista peräti 7,50 kerrointa? Toisella osastolla jo varoiteltiin Unibetin kertoimenlaskijoiden pätevyydestä. Onko tämä nyt sitä...?

L
Jalkapallon hallitsevat mielestäni parhaiten (expekt toinen hyvä). Kiekkopeleissä ainakin sm-liigaan hyviä kertoimia olen saanut kiinni unibetiltä. (samoin expekt)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”