Tänään on 24.05.2018, 03:12.

SM-Liiga 2008-2009

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
karikar
Jäsen
Viestit: 270
Liittynyt: 13.01.2004, 08:56
Pisteitä: 162

SM-Liiga 2008-2009

Viesti Kirjoittaja karikar »

Joukkueiden tämän hetkiset voimasuhteet. Muutamien joukkueiden(Kalpa, JYP, Blues, Pelicans) uskon alkukaudesta olevan erittäin vahvoja. Varsinkin KalPa ja Pelicans saattavat 10 kierroksen jälkeen keikkua aivan sarjan kärkipäässä.
Tämä ei siis ole missään nimessä se järjestys, jonka uskon olevan runkosarjan päättyessä.

A
Blues

B
JYP
Kärpät-
Jokerit-

C
Pelicans+
KalPa
HIFK
Ilves-

D
HPK+
Tappara
Lukko
TPS

E
SaiPa
Ässät


Kausivedoista kokeilin Unibetin "hedareita"

Paras loppusijoitus runkosarjassa:
Jokerit-HIFK-Blues/ Blues(2,60)
KalPa-Ässät-SaiPa/ KalPa(1,75)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


The M
Jäsen
Viestit: 160
Liittynyt: 25.04.2003, 17:20
Pisteitä: 50
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja The M »

Bet 24 tarjoaa kausihedareihin:

JYP- KalPa 1 1.27

Saahan tuosta ihan kohtuu koron puolen vuoden talletukselle. Aika katastrofikautta JYP:ltä vaatisi tuon vedon kuseminen, pelkkä KalPan pieni ylisuorittaminen kun ei riitä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panos 0.30€ -> Your stake exceeds our stake limits
Panos 0.29€ -> Your stake is lower than our limits
- Betway palvelee voittavaa pelaajaa.

Minikommentit


RnR
Jäsen
Viestit: 305
Liittynyt: 24.01.2004, 11:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja RnR »

Unibetilta pari kausihedaria:
Tappara-Ilves 1 2,2 ~50%
KalPa-TPS 1 2,2 ~50%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Leksu
Avatar
Talvilajien Olympiaguru 2010, SM-Vakiotietäjä 2015
Viestit: 872
Liittynyt: 25.05.2003, 18:01

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 60
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Leksu »

Tämmöset kausihedarit tuli itse iskettyä:

Blues-Hifk 1. 1,75 (65%) Betway
Ilves-Tappara 2. 2,20 (50%) Unibet
Ilves-Pelicans 2. 1,95 (58%) Unibet
Tps-Kalpa 2. 2,20 (53%) Unibet

Varsinkin tuo Blues mielestäni erittäin maistuva!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harski17
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 03.06.2008, 19:14
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Lieto

Viesti Kirjoittaja harski17 »

Ilves-Pelicans 2 1.95 (56%) Unibet hyvä kohde

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harski17
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 03.06.2008, 19:14
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Lieto

Viesti Kirjoittaja harski17 »

Tässä oma näkemykseni rankingista tulevalla kaudella. Yleisesti ottaen suht tasanen kausi tulossa ja erityisesti keskikasti on haastellinen arvioida.

1. Blues A
2. Jyp A-

3. Jokerit B
4. Hifk B-

5. Pelicans C+
6. Lukko C
7. Kärpät C
8. HPK C-

9. Ilves D++
10. Kalpa D
11. TPS D
12. Tappara D-

13. Saipa E+
14. Ässät E-

Perusteluja:

Bluesilla vaihtuvuus on vähäistä. Lähtiöiden paikkaaminen vaikeata, mutta onnistuneet kohtalaisesti. Viime vuonna 2. vaikka kärsi pahasta loukkaantumisruuhkasta. Nyt ei löydy vastustaa, jolla olisi viime vuotisen kärppälauman tapainen miehistö, joka kykenisi kaatamaan bluessin.

Jyp vahvistunut puolustus ja maalivahti puolella, eikä hyökkäys ole ongelma. On kärkipään joukkueita.

Jokereilla vaihtuvuus suuri ja uusi valmentaja. Alkukausi luultavasti takkuinen siis. Puolustus viime kautta vahvempi, mutta hyökkäyksestä lähtenyt kovia tekijöitä pois. Itse en usko, että hankinnat pystyvät paikkaamaan tuota aukkoa.

Hifki päässyt eroon osasta viime vuotisista alisuorittajista ja vahvistunut hieman joka osa-alueella. Taistelee mitallista.

Pelicansin vaihtuvuus hyvin vähäistä, juniorit nostaneen entisestään tasoaan ja Loppin puuttumisen paikaneen ruotsista liigaan palanneet pelaajat. Maalivahtipeli on pelicanssin kompastuskivi tällä kaudella.

Lukko
on todella suuri kysymysmerkki. Terveenä uskon kyllä taistelevan suorasta playoff paikasta.

Kärpillä jälleen vahva hyökkäys kalusto, tosin tuskin viime kauden veroinen. Puolustus vaikuttaa heikolta. Alatalolle ei luottoa tule, vaikkei ole koskaan saanut erityisen hyvällä pelimateriaalilla valmentaa. Mielenkiintoista on myös se, että Alatalon joukkueilla on kahtena edelliskautena ollu heikoin YV. Miten tänä vuonna? Luultavammin taistelee joka tapauksessa suorasta playoff paikasta.

HPK
tehnyt hyviä hankintoja ja saanut laadukkaamaan valmentajan. Tuomio on silti, että keskikastiin jää. Vaikea myös arvioda miten vierasotteluiden suma kauden alussa vaikuttaa sijoituksiin.

Ilves esittäneen samanlaisia otteita kuin viime kaudella.

Kalpa nostaneen tasoa viime kaudesta. Etenki hyökkäyksessä, mutta ekaa playoff kierrosta pidemmälle ei taida olla asiaa.

TPS on vahvistunut. Hyökkäyksessä potentiaalia, mutta nouseeko ketään ihmeen tekijäksi. Veikkaan että taistelee viimeisestä playoff paikasta. Salak ykkösvahtina, mikä kertoneen tepsin heikoimman puolen.

Tappara
lla loistava hyökkäys kalusto, mutta puolustus melkein liigan huonointa. Saarisen ensimmäinen kausi liigassa päävalmentajana. Luottoa ei löydy.

Saipa
lla maalivahtipeli ainut positiivinen asia. Helppo veikata sijalle 13.

Ässien
materiaali ei vaan riitä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut harski17, 10.09.2008, 15:57. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


Ver
Jäsen
Viestit: 955
Liittynyt: 27.01.2004, 09:54

Tuotto: +36.22 yks.

Palautus%: 103.61%

Panosten ka: 0.64 yks.

Vetoja: 1567

Pisteitä: 341

Viesti Kirjoittaja Ver »

Pientä arvailua joukkueista, mukaan arvioin sanalla tai parilla joukkutten valmiuden kauteen, mitkä hottia ja mitkä tiimit cold. Samoin totalsit arvioon.

Jokerit A

Rakennettu paremmin kun aiemmin ja selkeän suunnitelman mukaan, eikä vain hankittu best available markinnoita. Hanlon iha eri kastia koutsina kun Shedden

Alkuun vaikeuksia ja lienee potentiaaline ohipelikohde kauden alussa usein. Eiköhän myöhemmin tiimi hitsaudu yhteen ja ole kova.

Vaikea määritellä maalimääriä kun muuttujia viimekauteen niin paljon. Underin puolelle kuitenki kallistunee, syytä kuitenki tarkkailla Jokruja tarkemmin U/O 53/47

Blues A

Iso plussa jatkuvuus, ainoostaan Laatikainen merkittävä muutos. Valmennus, Bruckler ja rosterin runko sama vahva. Tasanen hyökkäys ilma mitää yksittäistä syömähammasta.

Valmis kauteen heti ja keikkunee kärkipaikoilla koko kauden.

Selvä under-joukkue. Pelityyli ja huippu molari tekee Bluesista sarjan underimaisimpia. U/O 64/36

HIFK B +

Jalonen hyvä ja varma valinta valmentajaks. Iso plussa kun ei taas haeta jotain arvaamatonta kanukkia. Toine iso plussa on että Hifkillä on taas maalivahti, enne pelasivat oikeestaa ilma oikeeta molaria joka pelin. Vaikka Pitkämäki ei mikää stara nii silti pätevä mies. Kaks turvallista muttei kirkkainta valintaa, Jalonen ja Pitkämäki

Vaihtuvuutta on toki, ja kestänee hetken enne ku Hifki on ominmillaan. Tykkään silti tiimin rakenteesta ja veikkaan hyvää kautta vaikka paperilla ei ookkaa kaikkein vahvin. Ei varsinaisesti ohipeli kauden alkuun silti.

Underiin painottunee. Kojo ja aiemmat näytöt sekä tasapaksu kädetön hyökkäys. Tarkkailuun kuitenki, sillä kotonaan HIFK saattaa avata peliään. HIFK:n brändi ja Jalonen on kuitenki niinku tuli vesi, mutta uskon Kojon oleva muuntaumiskykyinen, muuten ois tosi selvä underi tiimi. U/O 58/42

Kärpät B +

Vaikea sanoa Kärpistä mitää varmaa. Rahaaa on joten laadukkauta maitojunia ja NHL-dropoutteja saapunee jossain vaiheessa kautta jos ei kulje, joten keväällä Kärpät voi olla taas ykkös kandidaatti mestariks.

Ei tässä mitää katastrofia oo kytemässä, joten iha normi vahvan tiimin alkukausi luvassa mun papereissa

Overia kehiin niukasti. Tarkkia jaksetaan kehua joissain piireissä, mutta uin edelleen vastavirtaan ja sanon ettei oo riittävän hyvä. Lisäks Alatalon systeemit on eri maata ku Jalosen maalimääria silmällä pitäen. Uskon paikkoja tuleva molempiin päihin. U/O 46/54

JYP B


Puolustus vahvempi paperilla, mut en silti pitäis mitenkää varmana että käytännössä myös. Laadukas toki edelleen, mutta 1+1 ei välttämättä oo aina 2 jäällä asti.

Vaihtuvuus penkin takana ja jäällä vähäistä että homma pitäs olla hanskassa heti kun kiekko putoo jäähä.

Selvä under-joukkue. Wallinheimo ja Dufvan systeemit puoltaa vahvaa underia, vaikka Immonen ja kumppanit onki kovi hyökkääjiä. U/O 63/37

HPK B - -

JR palaa penkin taakse hommiin liigaan, Helvetin kova hankinta kerholta. Enne Rautakoripi sai kilon paskaa käteensä, mutta muutti sen vähintää kohtuulliseks pelaajaks tai timantiks, nyksellään JR haluaa palikat jo valmiiks, mutta keran jotain Kariyan tapasia ukkoja tulee nii mikäs siin koutsatessa. Anyway, jo yksin Rautakorpi tuo HPK:n taas uskottavien joukkuetten listalle takas viimekauden jälkeen.

Loukaantumiset ja yhteen hioutumisen keskeneräisyys antaa viitettä hitaampaan starttiin kaudelle. Keväällä uskon kerhon olevan kova luu.

U/O taipuu kyllä undeille. JR ja pätevä molari Lassila maalissa merkitsee yleensä underi tiimiä. en usko kuitenkaa oleva lähellekkää megaunderi Bluesin ja JYPin tapaan. Tulivoimaa on ylivoimaan esimerkiks todella hyvin. U/O 57/43

Pelicans C +

Alottainee kauiden iha mallikkaasti, ei pitäs olla isoja käynnistys ongelmia, Liigan paras valmentaja IMO on hyvä lähtökohta, Ara saa irti tästäkin rosterista maxit. Suorittanee aika tasasesti koko kauden.

U/O lienee fifty/sixty. Hiekompi molari ja terävin hyökkääjä poistunu joten ehkä snadisti under. Pelicans kuitenki osaa joukkueena kompensoida molemmat muutokset paremmin kuin mikää muu jengi, kiitos Aravirran. U/O 55/45

Lukko C +

Ei optimaaline lähtö tule kauteen uuden valmentajan kerta plus vähemmän onnistunu preseason. Urama on kohtuulline valmentaja, sanottiin että Tappara oli heikentyny Uraman molemmilla kausilla, mutta kyllä siellä silti oli todella laadukas rosteri. ei missää tapaukssa Urama ollu päälimmäinen syy kahteen hyvään kauteen.

Totalsit coin flipin tasoa. Vehanen hyvä kassari, mutta Urama sallinee Lukossakin rohkeita ratkaisuja pelaajille tapahtumia riittää normaalia tiimiä enemmän. U/O 52/48

Ilves C

Homer Simpson jatkaa koutsina joten jatkuvuutta sillä saralla, en silti arvosta Simpsonin kykyjä kovin. Vaihtuvuutta rosterissa on paljon jo yksinään Raipen takia.

Nickerson ja oletettavasti kova vahvistus Platt saapuu myöhemmin, (ja ehkä Tukonen) joten ei ainakaa parhaimmillaan pitäs Ipan olla kauden alkuun, tämä ei välttämättä näy kaukalossa kuitenkaa koska miesten kans ei olla treenattukkaan.

Toivonen maalissa ainaki minulle jonkunlainen kysymysmerrki. teoriassa ainaki pitäs olla liigan kovimpia molareita, mutta katsotaan. U/O 55/45

Tappara C - -

Vaihtuvuutta on helvetisti, ja aika vaikea kausi tulossa. Valmentaja Saarisesta paha sanoa mitään varmaa, joten ei tyrmätäkkään kokonaan.

Vaikka preseason meni tuloksellisesti aika heikosti, niin pelillisesti iha kelvosti jopa. Siks Tappara saanee iha kohtuu alun kauteen jos sitä peilataan loppusijoutukseen.

Overiin painuu, Molarit Lehto/Säteri on aika perus tasoa. Hyökkäys vahva ja puolustus heikko, mutta puolustus vahvistunee tavalla tai toisella kauden edetessä. Peli tyyli mukailee vanhaa, Mikään ei siis viittaa vähämaalisuuteen. (paitsi 6 viimistä harjotusottelua :)) U/O 45/55

TPS D +

Tykkään Tepsin suunnasta. Rahhoo ei oo, mutta kohtuu tiimi kasassa silti ottaen huomioon että wanna be highroller Jokke Narvanmaa pelas liia isoa peliä pari vuotta ja meni käytännössä katki, nyt muut koittaa grindata rollia takas ylös pohjalta. Uskon että TPS jättää taakseen ainaki sen 3 tiimiä.

Kauden alku voi olla hankala, preseason ei ollu ruusuilla tanssimista, lisäks asiallisia pelaajia saapuu veropakolaisuudesta myöhemmin, sekä Konttisen lähtö tuurajaks lainalle.

Under. Sama valmentaja, samat keskinkertaiset molarit, samankaltainen rosteri. Ei mitään syytä olettaa muutoksia verrattuna edelliskauteen. U/O 60/40

KalPa D

Jihaa, KalPa on saanu mielenkiintosta kamaa tiimiinsä. Ei enää liigan tylsin joukkue.
Kuitenki vahvistumista on hypetetty liikaa minusta, KalPa on edellee paska tiimi kokonaisuutena.

Kapasen tuoma noste kantaa varsinki alkukaudella ja kotona, joten uskon että KalPaa pääsee hyvin pelaamaa alkukaudesta. Notkahdusta tulee sitte myöhemmin ja aika kovaakin, Kapanen itse kova luu toki, sano kuka epäilijä mitä tahansa.

Aika tasanen jakauma nähdäkseni tulossa totalseihin. U/O 52/48

SaiPa D - -

Se juoppo oli paljo parempi koutsi kun tämä Selin, ehkä senki pitäs alkaa ryyppäämään jotta sais SaiPasta irti kaiken. mut huikeeta että saivat Toporowskin hankittua lappeen Rantaan, kuule AP Selin otetaa sille yhet ja juodaa SaiPa nousuun!

Eihä nuo raukat saanu ees yhtää voittoa harjotuspeleistä, ei kuulemma liikaa pitäs tuijottaa nuihi, mut enpä usko kelkan tosta yhdessä yössä kääntyvän. Pakko se on povata vaikeeta kauden alkua.

Vaikka periaatteessa kova ykkösketju nii voi se maalinteko olla tervan juontia edellee, Molari on ainaki kohtuullineellei jopa hyvä, joten underimaisesti menee tämä kausi. U/O 60/40

Ässät E


Ape... ei riitä sanat. Ei Ässät kuitenkaa murhaavasti heikoin, joten voi vikan sijanki välttää. Paska silti.

Ei odotettavissa mitää ylisuorittamista kauden alkuun, mutta ei sukellustakaan.

Totalsiin normi jakauma. Puolustus vuotaa ja hyökkäys tehoton. U/O 50/50

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ver
Jäsen
Viestit: 955
Liittynyt: 27.01.2004, 09:54

Tuotto: +36.22 yks.

Palautus%: 103.61%

Panosten ka: 0.64 yks.

Vetoja: 1567

Pisteitä: 341

Viesti Kirjoittaja Ver »

Muutamat season vedot.

Which player will have most penalty minutes during the season?
Brennan, K 1,80 - Helenius, S 1, 1,90 (3/10) Unibet

Uskosin että Brennan koheltaa ittellee useita isoja jäähyjä taklaamalla, puhtaasti tai ilman, mutta jäähyä tulee, pakolliset hanskaukset mukaan kans. Toivottavasti pelilline anti riittää ettei lennä ulos tiimistä enne joulua.

Season H2H Ilves-Tappara 1, 1,91 (1/10) Expekt
Season H2H Lukko-Tappara 1 1,8 (1/10) Bet24
Season H2H Pelicans-Tappara 1 1,85 (1/10) Bet24
Season H2H JYP-Blues 2 1,85 (1/10) PAF

Tapparalle vaikeaa kautta uskon, hajautusta vielä noihi kolmeen, jokaine yksistään ois isomman panoksen arvonen of course

JYP Under 109,5 points 1,85 (2/10) Bet24
Vaan top2 on edellisinä kolmena kautena yltäny over 109,5. En nää JYP:iä siellä.

Ilves Over 78,5 points 1,85 (1/10) Nordicbet
Uskoisin että Over 78,5 ois mukana sääleissä kotiedulla, Ipalla OK saumat siihenkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sherlock
Jäsen
Viestit: 64
Liittynyt: 29.06.2003, 13:14
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja sherlock »

Ver kirjoitti: JYP Under 109,5 points 1,85 (2/10) Bet24
Vaan top2 on edellisinä kolmena kautena yltäny over 109,5. En nää JYP:iä siellä.
Tässä kannattaa ottaa huomioon, että pelimäärä kasvaa 56 -> 58 otteluun ja liiga tullee olemaan kärjessäkin erittäin tasainen. Tosin eiköhän top3: ssa pidä olla, jos aikoo tuon rajan rikkoa.

Which Head Coach will first leave his job for any reason?
Suhonen, A (Ässät) 3.00 Unibet

Suhosen sopimus taitaa kattaa vain tämän kauden, joten mitään pitemmän tähtäimen suunnitelmia Ässillä ei taida olla Suhosen suhteen? Ässien joukkue on myös etukäteen ajateltuna selvästi muita heikompi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1359

Viesti Kirjoittaja Darren »

sherlock kirjoitti:
Suhosen sopimus taitaa kattaa vain tämän kauden, joten mitään pitemmän tähtäimen suunnitelmia Ässillä ei taida olla Suhosen suhteen? Ässien joukkue on myös etukäteen ajateltuna selvästi muita heikompi.
Suhosen sopimushan on "toistaiseksi voimassa oleva" eli periaatteessa ikuinen. :) Tiedä sitten mitä Patalauman johtoporras ajattelin tuollaisen ruksattuaan, taitaa päästä helpommin / pienemmällä rahalla eroon äijästä, jos mahdollisesti ajateltu useamman kauden projekti näyttää kusaisevan heti alkuunsa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fitzgerald_
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 17.08.2008, 17:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Fitzgerald_ »

Expektillä olis tasabuukkina (1.85) veto suuremmasta jäähymäärästä S. Torkin ja P. Nielikäisen kesken. Eikös Torkki oo tässä loukkaantuneenakin nyt.. en sitten tiiä milloin tulee takaisin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


karikar
Jäsen
Viestit: 270
Liittynyt: 13.01.2004, 08:56
Pisteitä: 162

Viesti Kirjoittaja karikar »

Fitzgerald_ kirjoitti:Expektillä olis tasabuukkina (1.85) veto suuremmasta jäähymäärästä S. Torkin ja P. Nielikäisen kesken. Eikös Torkki oo tässä loukkaantuneenakin nyt.. en sitten tiiä milloin tulee takaisin.
Kannattaa ottaa huomioon, että Nielikäisen asema Jokereissa ei ole kovinkaan vakaa. Fanien reaktiot ovat olleet sellaisia, että ihme on jos Nielikäinen pelaa koko kauden Jokereissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fitzgerald_
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 17.08.2008, 17:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Fitzgerald_ »

karikar kirjoitti:
Fitzgerald_ kirjoitti:Expektillä olis tasabuukkina (1.85) veto suuremmasta jäähymäärästä S. Torkin ja P. Nielikäisen kesken. Eikös Torkki oo tässä loukkaantuneenakin nyt.. en sitten tiiä milloin tulee takaisin.
Kannattaa ottaa huomioon, että Nielikäisen asema Jokereissa ei ole kovinkaan vakaa. Fanien reaktiot ovat olleet sellaisia, että ihme on jos Nielikäinen pelaa koko kauden Jokereissa.
Ei sen väliä vaikka Jokereissa ei pelaisikaan koko kautta. Kunhan pelaa vaan sm-liigassa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Viesti Kirjoittaja GooRio »

sherlock kirjoitti:Which Head Coach will first leave his job for any reason?
Suhonen, A (Ässät) 3.00 Unibet

Suhosen sopimus taitaa kattaa vain tämän kauden, joten mitään pitemmän tähtäimen suunnitelmia Ässillä ei taida olla Suhosen suhteen? Ässien joukkue on myös etukäteen ajateltuna selvästi muita heikompi.
Tuossa jo Darren mainitsikin millainen Apen sopimus on. Lisäksi Alpo on Aholan Penan valinta valmentajaksi ja Harmaalinnan Pavarotti kun Apen tuohon hommaan väkisin halusi, niin en usko että kovin herkästi mono heiluu vaikka Pata kuinka syvällä kyntäisikin. Lisäksi pitää muistaa, että parina edellisenä kautena Härtsy ja Pajuli saivat kenkää, niin Apen kanssa taidetaan katsella kuitenkin pitempään jos/ja kun huonosti menee tällä kaudella. Lisäksi Padan peli oli ainakin tulosten valossa harjoituspeleissä + nähdyn HPK pelin perusteella paremman näköistä kuin viime kaudella, joten alkukaudesta porilaiset voivat roikkua mukana taistossa. Pitää myös muistaa että odotukset Ässien menestykselle ovat vähäiset, niin ei Alpoa sieltä potkita pois vaikka sarjan peräpäässä notkutaan taas tälläkin kaudella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2068
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 589
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Nyt kun yksi Jokereiden liigapeli on nyt nähty,niin voi todeta että kovin paljoa harjoitusotteluiden tasosta ei joukkue liiga-avauksessa pystynyt parantamaan.
Yksi peli on tietenkin yksi peli,mutta yhtä hyvin voi vetää suuren kysymysmerkin Jokereiden perään,kuin arvioida se ihan parhaaseen A-ryhmään,kuten täällä on melko yleisesti tehty.
Tietenkin hieman mahdollisuuksi nostaa Leino-kortti,joka varmaankin monilla on huomioitu Jokereita arvoitaessa.
Tässä muutama oma huomia:
-Juuso Riksman/Jokeri puolustus ei juuri vakuuta.Juusolle uppoaa aika omituisia vetoja ja eilen Ifk:n hyökkääjillä oli hyvin aikaa tähdätä,kun kankeahkot pakit surffailivat missä sattui.Pakkien hitaus ja hätäily kostautui myös lukuisina jäähyinä.Tässä runsaasti parannettavaa.
-Tenukeppi tuntuu olevan aika hukassa ykkösen keskellä,kyllä potentiaalia on mutta löytyykö sitä? Jos ykköstä ei saada pelaamaan edes mahdollisella ketjujen sekoituksella , joka saattaa olla vuorossa ennemmin kuin arvataankaan,niin kukas ne maalit tekee? Paljon jää Ritan harteille ja hänenkin maalinteko vaatii ketjukavereiden hyvää tukea.
Ihan takavuosien floppiaa en kuitenkaan usko tapahtuvan,mutta alkukaudesta Jokerit hyvä ohipeli- joukkue.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


tycci99
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 20.04.2004, 13:11
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tycci99 »

Jokerien puolustus on varsin epätasapainoinen. Pari huippua, jonka jälkeen taso tippuu reilusti. Kuparinen loukkaantui eilen ja pahimmillaan menettää koko kauden.

Jokerien suurimmaksi ongelmaksi näen tällä hetkellä valmennuksen. Pelissä ei ole toistaiseksi juurikaan järkeä, ja kun viime kaudella dominoinut ykkösketju poistui, ei siellä ole ketään, joka voisi dominoida yksilötaidoilla samalla lailla. Maalivahtipelikään ei vakuuta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fitzgerald_
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 17.08.2008, 17:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Fitzgerald_ »

Fitzgerald_ kirjoitti:
karikar kirjoitti:
Fitzgerald_ kirjoitti:Expektillä olis tasabuukkina (1.85) veto suuremmasta jäähymäärästä S. Torkin ja P. Nielikäisen kesken. Eikös Torkki oo tässä loukkaantuneenakin nyt.. en sitten tiiä milloin tulee takaisin.
Kannattaa ottaa huomioon, että Nielikäisen asema Jokereissa ei ole kovinkaan vakaa. Fanien reaktiot ovat olleet sellaisia, että ihme on jos Nielikäinen pelaa koko kauden Jokereissa.
Ei sen väliä vaikka Jokereissa ei pelaisikaan koko kautta. Kunhan pelaa vaan sm-liigassa
Onko kenelläkään tarkempaa tietoa tuosta Torkin tilanteesta tai siitä milloin mies palaa Ilveksen pelaavaan kokoonpanoon? Kovasti olen yrittänyt tietoa hakea, mutta ei ole mitään virallista löytynyt...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harski17
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 03.06.2008, 19:14
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Lieto

Viesti Kirjoittaja harski17 »

Fitzgerald_ kirjoitti:
Onko kenelläkään tarkempaa tietoa tuosta Torkin tilanteesta tai siitä milloin mies palaa Ilveksen pelaavaan kokoonpanoon? Kovasti olen yrittänyt tietoa hakea, mutta ei ole mitään virallista löytynyt...
En ole myöskään kuullut virallista tietoa, mutta jossain oli puhetta, että vasta joulutauon jälkeen palaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fitzgerald_
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 17.08.2008, 17:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Fitzgerald_ »

harski17 kirjoitti:
Fitzgerald_ kirjoitti:
Onko kenelläkään tarkempaa tietoa tuosta Torkin tilanteesta tai siitä milloin mies palaa Ilveksen pelaavaan kokoonpanoon? Kovasti olen yrittänyt tietoa hakea, mutta ei ole mitään virallista löytynyt...
En ole myöskään kuullut virallista tietoa, mutta jossain oli puhetta, että vasta joulutauon jälkeen palaa.
Joo saman "huhun" olen itsekin kuullut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2068
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 589
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Mielenkiintoinen joukkue tuo Jokerit.

Voittoja tulee jatkuvasti,vaikka lähes joka otteluraportissa saadaan lukea,että Jokerit on on olllut pelillisesti vastustajaansa jäljessä ja maalivahti Riksman on pitänyt joukkuetta kasassa välillä jopa maagisilla torjunnoillaan.Toisaalta Jokerit on ollut varsin terävä omissa hyökkäyksissään,jopa onnekas jossakin määrin.

Hpk oli mielestäni mainio pelíkohde tänään,mutta niin senkin pelin vain Jokerit vei,vaikka raportit kertovat Hpk:n melkoisesta pelinhallinnasta varsinkin kahdessa jälkimmäisessä erässä.

Jokerit tulee siis olemaan ohipelikohde jatkossakin , varmasti kertoimet tulevat olemaan peliä puoltavia tälläisen voittoputken jäljiltä.
Yksi mielenkiintoinen pointti on Juuso Riksmanin mahdollinen(=todennäköinen) Karjala-turnaus komennus.Esitykset siellä vedenjakajana liigapeleihin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FMaster
Jäsen
Viestit: 321
Liittynyt: 12.02.2005, 11:35

Tuotto: -3.38 yks.

Palautus%: 97.30%

Panosten ka: 5.21 yks.

Vetoja: 24

Pisteitä: 36
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja FMaster »

Lorimer kirjoitti:Mielenkiintoinen joukkue tuo Jokerit.

Voittoja tulee jatkuvasti,vaikka lähes joka otteluraportissa saadaan lukea,että Jokerit on on olllut pelillisesti vastustajaansa jäljessä ja maalivahti Riksman on pitänyt joukkuetta kasassa välillä jopa maagisilla torjunnoillaan.Toisaalta Jokerit on ollut varsin terävä omissa hyökkäyksissään,jopa onnekas jossakin määrin.

Hpk oli mielestäni mainio pelíkohde tänään,mutta niin senkin pelin vain Jokerit vei,vaikka raportit kertovat Hpk:n melkoisesta pelinhallinnasta varsinkin kahdessa jälkimmäisessä erässä.

Jokerit tulee siis olemaan ohipelikohde jatkossakin , varmasti kertoimet tulevat olemaan peliä puoltavia tälläisen voittoputken jäljiltä.
Yksi mielenkiintoinen pointti on Juuso Riksmanin mahdollinen(=todennäköinen) Karjala-turnaus komennus.Esitykset siellä vedenjakajana liigapeleihin?
Samoja olen tässä pohdiskellut. Kalliiksi on tullut Jokereita vastaan pelaaminen :? Omasta mielestä nuo ovat vielä olleet todella hyviä vetoja, varsinkin eilinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fitzgerald_
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 17.08.2008, 17:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Fitzgerald_ »

Fitzgerald_ kirjoitti:
Fitzgerald_ kirjoitti:
karikar kirjoitti: Kannattaa ottaa huomioon, että Nielikäisen asema Jokereissa ei ole kovinkaan vakaa. Fanien reaktiot ovat olleet sellaisia, että ihme on jos Nielikäinen pelaa koko kauden Jokereissa.
Ei sen väliä vaikka Jokereissa ei pelaisikaan koko kautta. Kunhan pelaa vaan sm-liigassa
Onko kenelläkään tarkempaa tietoa tuosta Torkin tilanteesta tai siitä milloin mies palaa Ilveksen pelaavaan kokoonpanoon? Kovasti olen yrittänyt tietoa hakea, mutta ei ole mitään virallista löytynyt...
Veto hengissä, mutta menee tiukaksi. Torkki siirrettiin Ruottiin, joten Torkille ei sm-liigassa tällä kaudella enää rangaistusminuutteja kaiken järjen mukaan tule. Torkki johtaa tällä hetkellä Nielikäistä kolmella minuutilla eli Nielikäisen olisi noustava pelaavaan kokoonpanoon Jokereissa. Toivottavasti nousisi pleijareiden kynnyksellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”