Tänään on 18.06.2018, 21:30.

Mestis 2003-2004

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Mestis 2003-2004

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Avataan nyt tällekin oma topic. Itse kun olen tänään käyttänyt melkoisen paljon aikaa viimeisimpien pelaajasiirtojen tutkimiseen ja ennakkoarvion viimeistelyyn.

Oma rankkaukseni näyttää seuraavalta:

1. Jukurit
2. Kalpa
--------------
3. Sport
4. Hermes
5. KooKoo
6. K-Vantaa
--------------
7. Salamat
8. Hokki
--------------
9. FPS
10. TuTo
11. Haukat
12. Ahmat

Tällä hetkellä Jukurit ja KalPa ovat selkeästi suurimmat suosikit, sillä molempien joukkueiden materiaali on tasapainonen ja erinomainen kaikilla osa-alueilla. Lisäksi joukkueet ovat olleet kasassa jo pidemmän aikaa ja yhtenäisyys on aivan eri luokkaa kuin useilla muilla mestis-joukkueilla.

Sportin, Hermeksen ja KooKoon nimilistat ovat nekin vakuuttavia, mutta alkukauden suuri kysymys on, miten näistä muukalaisjengeistä saadaan koottua hyvin yhteen pelaava joukkue. K-Vantaa ei vaikuta ennakkoon aivan yhtä vahvalta, mutta kauden aikana pääkaupunkiseudun liigajoukkueilta tulee joukkueeseen todennäköisesti peliaikaa hakevia liigamiehiä.

Salamat ja Hokki eivät aivan yllä kärkikuusikon tasolle, sillä Salamien taso on muutaman huipun (Lundell, Jämsänen, Welling) jälkeen aika mitäänsanomaton. Hokin ongelma on puolestaan hirveä trafiikki Oulun ja Kajaanin välillä. Yritä siinä nyt muodostaa hyvä ja yhtenäinen joukkue. Joukkueen hahmoksi ja "pelastajaksi" saattaa nousta maalivahti Tommi Tervo, jos Jypin mies meni Kajaaniin jäädäkseen.

FPS, Haukat, Ahmat, TuTo. Mahdotonta sanoa, mitkä näistä joukkueista pärjäävät paremmin ja mitkä huonommin. Yhtään heittopussia sarjassa ei tällä kaudella pitäisi olla, mutta kylmä fakta on, ettei em. joukkueiden tämänhetkinen materiaali riitä millään parempien haastamiseen. TuTo:n eduksi voidaan laskea huippuluokan valmennus ja lisäksi joukkue voi odotella kauden mittaan apuja Tepsiltä. FPS puolestaan saanee lainamiehiä Kerholta, mutta Ahmojen ja Haukkojen kausi näyttää tässä vaiheessa todella synkältä ja vaikealta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

1. Jukurit
------------
2. Sport
3. KalPa
4. KooKoo
-------------
5. K-Vantaa
6. Hermes
--------------
7. TuTo
8. Salamat
9. Hokki
--------------
10. Ahmat
11. FPS
12. Haukat


Jos Jukurit pelaa omalla tasollaan ja nälkää riittää niin melko todennäköinen Mestiksen mestari,vaikkakin KalPa vahvistunut,joka osa-alueella. Vaikkakin Pasi Kuivalainen edustaa maalivahtien eliittiä tässä sarjassa ei puolustukseen ainakaan IS Veikkaajan mukaan hankittu vahvistuksia. Hyökkäykseen sitä vastoin sitäkin enemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zipper
Jäsen
Viestit: 151
Liittynyt: 05.04.2003, 23:40
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Zipper »

Itse veikkaan Mestiksen TOP 3 kaudella 2003-2004

1. Kalpa
2. Jukurit
3. KooKoo


1. Kalpa tosiaan saanut paljon vahvistuksia.Joukkue on sanonut muutenkin selkeäksi tavoitteekseen olla se seura,joka otetaan vuoden päästä sm-liigaan.Eli tältä kaudelta olisi tulosta jo pakko syntyä ja sitä myös syntynee.Kalpan kasvatit Sami Kapanen ja Kimmo Timonen ovat avustaneet Kalpan junioritoimintaa esimerkillisesti ja tämä jos mikä voi nostaa kuopiolaisen jääkiekkoilun vielä uuteen nousuun.

2. Mikkelin Jukurit on kuulunut jo monta vuotta Mestiksen parhaisiin joukkueisiin.Joukkueen materiaali on tulevalla kaudellakin laaja.
Jukureiden pahin vastustaja tulevalla Mestiskaudella tulee olemaan Kalpa.

3. KooKoo on noussut vuosi vuodelta paremmille sijoille Mestiksessä.
Joukkueessa on taitavia tekijöitä varsinkin hyökkäyspäässä,mutta puolustuspäähän tarvittaisiin kunnon kalustoa,jotta toivottua tulosta voisi syntyä.Kiusaa Mestiksen kahta ehdottomasti kovinta joukkuetta eli Kalpaa ja Jukureita varsinkin kotonaan,mutta ei luultavasti yllä mestaruuteen asti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”