Tänään on 20.05.2018, 23:37.

Mestis 5.3

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Mestis 5.3

Viesti Kirjoittaja btah »

Jokipojat - Hokki

Joensuussa vietetään tänään juhlavaa kiekkoiltaa, kun Hannu Kapasen pelipaita jäädytetään ennen ottelua. Otteluun on myös tulossa normaalia enemmän yleisöä, koska katsomaan pääsee ilmaiseksi.
Viime aikoina Jokipojat on kontannut oikein kunnolla. Viidestä edellisestä ottelusta viisi tappiota, muutama niistä vieläpä murskalukemin. Näin Jokipojat perjantaina Kupittaalla TuToa vastaan pelatussa ottelussa. Silloin esitys oli niin säälittävän huono, että meni jo melko koomiseksi.
Hokki on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa.

Ottelun asetelmat myös sinänsä mielenkiintoiset, että jos Hokki voittaa tänään niin silloin se kohtaa Jokipojat pudotuspeleissä uudestaan(ellei Jukurit murskaa K-Vantaata tänään ja mene maalieron turvin ohi).

Jokipojilta sivussa ainakin Tapio Ahtonen. Hokki puolestaan lähtee otteluun ilman pelikiellossa olevaa Jussi Tapiota. Mikko Rossi aloittaa kajaanilaisten maalilla ja Jokipoikien maalilla lienee tutusti Seppänen.

Eiköhän Hokki tämän vie paremman materiaalin ja pelikunnon turvin. Kaukalossa voidaan kuitenkin nähdä pitkästä aikaa parempi Jokipojat, jos vaikka syttyyvät pelaamaankin ison yleisön edessä, mutta riittääkö se? Pidetään kuitenkin panokset pieninä.
Hokki 1,85 Unibet

EDIT: Akkanen ja Kuronen ilmeisesti mukana kokoonpanossa ja hakevat vähän pelituntumaa. Kumpikaan ei kuitenkaan ole täydessä pelikunnossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


macho86
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 12.02.2007, 20:09
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

jokipojat

Viesti Kirjoittaja macho86 »

Kyllä mun mielestäni silti kannattaisi harkita doxxbetin kerrointa 3.42...Vaikkakin Hokki suosikki onkin, mutta täysi halli sekä pitkästä aikaa kotiottelu nostaa jokipoikien todennäköisyyttä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”