Sivu 1/1

SM-liiga pronssiottelu to 5.4

Lähetetty:
Kirjoittaja Puttaaja
Olenko ainoa joka ajattelee motivaation selkeästi Bluesille? Kerholla toki viimeinen peli Jaloselle, mutta mikä motiivi se loppukädessä on kun sillä ei tämän ottelun jälkeen ole enää mitään merkitystä. Hpk:lla pronssia on tullut useasti ja viime kaudella mestaruuskin, Bluesilla ei vielä ensimmäistäkään mitalia SM-liigasta joten siellä pakostikin hirveä into saavuttaa se.

Re: Pronssipeli

Lähetetty:
Kirjoittaja KilgoreTrout
Puttaaja kirjoitti:Olenko ainoa joka ajattelee motivaation selkeästi Bluesille? Kerholla toki viimeinen peli Jaloselle, mutta mikä motiivi se loppukädessä on kun sillä ei tämän ottelun jälkeen ole enää mitään merkitystä. Hpk:lla pronssia on tullut useasti ja viime kaudella mestaruuskin, Bluesilla ei vielä ensimmäistäkään mitalia SM-liigasta joten siellä pakostikin hirveä into saavuttaa se.
Joo,samaa mieltä.Näillä arvioilla pääsee Bluesia koittamaan.

45 21 34


Unibet: ML OT Blues 44% (2,60)

Lähetetty:
Kirjoittaja juha86
Yllättävää yksimielisyyttä "altavastaajan" puolesta. Uskon itsekin, että Bluesin mitalinälkä monien pettymysten vuosien jälkeen nousee ratkaisevaksi tekijäksi. Lisäksi mm. unibetin 3,4:n kerroin Bluesille houkuttaa.

Lähetetty:
Kirjoittaja TuiranKingi
Ei millään jaksa uskoa Bluusiin - pronssimitali, who cares ? Kerho vie ottelun ihan vaan Jalosen kunniaksi.

Lähetetty:
Kirjoittaja JussiQ
Kotietu on usein pronssipelissä se ratkaiseva tekijä. Vieraita ei yleensä nappaa, kun ei oikein ole edes kenelle sitä ottelua sitten pelattaisiin. Kotijoukkue saa edes sitten yleisölleen niitä säälimitaleja tuuletella.

Tuo siis yleensä, nyt tosin lasken myös Bluesille hieman bonusta, koska joukkue ei ole mikään pronssipelien vakiokasvo. Näin ollen mitaleille varmasti on kiinnostusta.

Nämä kaksi seikkaa sitten itsellä aika hyvin "kumoavat" toisensa, joten pitkälti "normiarviolla" tähän voinee lähteä.

HPK - Blues 49 22 29
o/u 5,5: 44 56

Ei pelejä toistaiseksi.

Lähetetty:
Kirjoittaja wizardd
No joo, ehkä täälläkin Bluesia kehiin. Kattoo nyt, mutta overia nyt ainakin sieltä mistä isoimmalla saa. Pronssipelit lätkässä nyt tuppaa olemaan hurlumheitä :wink:

Lähetetty:
Kirjoittaja ducata
Itse kuulun niihin jotka uskovat HPK:n voittoon.

HPK pelasi kaksi ensimmäistä välierää Jokereita vastaan aivan tasaväkiset pelit.Molemmissa peleissä kiekko pomppi Jokereille onnekkaammin ja kolmannessa pelissä meni usko.

Nyt pronssipelissä uskon HPK:n kokoavan rivinsä vielä kerran ja palkitsevat hyvän yleisönsä mitalilla.Kyllä pronssikin kiinnostaa pelaajia.

Omat prosentit:
HPK BLUES 53 22 25
u/o 49 51

Pelatut pelit tähän mennessä.
HPK kerroin 1,95 Centrebet
OVER 5,5 maalia kerroin 2,05 Centrebet

Lähetetty:
Kirjoittaja Bomber
Kuten jo yllä todettiin että "pronssia HPK:lle on tullut useasti" niin eikös tämä ole jo selvä osoitus että ainakin Kerhoa tämänkin värinen mitali kiinnostaa. Tai ainakin on aiemmin kiinnostanut.

Lisäksi kotietu painaa vaakaa selkeesti Kerholle. Tasan 50%

Lähetetty:
Kirjoittaja Jaude
Jos joku asia on varma, niin se on aivan varma... (M. Nykänen)

Ja se asia muuten on se, että Kerholla on motivaatio kunnossa. Pitkäaikaiselle ja hyvälle valmentajalle pelataan tämä viimeinen palkinto ja nimenomaan nyt kotiedun turvin. Ja halli huutaa kiitos Jukkaa...

Blues on voittanut Rinkelinmäellä viimeisen kuuden vuoden aikana vain kerran. 8 pronssipelistä Kertsillä vain kaksi tappiota. En muista kotona Hpk:n hävinneen niitä, mutta voi olla toisen hävinnytkin kotona. Kuitenkin: siinä 51-52%, tasurista vähän pois.

Lähetetty:
Kirjoittaja Taika
Juu, kyllähän nämä "turhat pelit" yleensä kääntyy kotijoukkueelle, mutta onhan tolla expen päivitetyllä3,90 kertoimella ihan pakko vähän Bluesia täräytellä....on tossa johonkin ylireagoitu varmasti[/b]

Lähetetty:
Kirjoittaja Mikezu
Sen verran paljon eroaa Bluesin kerroin (3.90) Expektillä linjasta, että kai sitä muutama kopeekka on likoon laitettava.

Edit: Taika ehtikin ensin.

Lähetetty:
Kirjoittaja Abelardo
Nordicbet: HPK - Blues (H2H Best Point Scorer)
Draw 2.05
Janne Lahti (HPK) 2.80
Jari Tolsa (Blues) 3.65
1,5/5

Lahti on ollut playoffsit ihan liekeissä. Bluesin ykkösen ollessa jäässä Tolsa-Hurme-Kalto on ollut tehokkaana ja Tolsa on päässyt pisteille. Nyt kuitenkin tuo troikka on rikki sillä Kalto ei ole kokoonpanossa ja tilalla on Ulhbäck. Lahti pelaa kerhon ykkösessä Leinon kanssa ja mielestäni HPK on tähän suosikki ja Lahti jälleen pisteillä, enemmän kun Tolsa.

Lähetetty:
Kirjoittaja TuiranKingi
Espoolainen pääsarjakiekkoilu jatkaa mitalitonta taivaltaan.
- Tuntui, ettei Bluesilla ollut oikein edes nälkää, Pihlström ihmetteli.