Tänään on 22.05.2018, 15:28.

SM-liiga 10.1.07

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Yliveto
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 12.06.2006, 00:33
Pisteitä: 0

SM-liiga 10.1.07

Viesti Kirjoittaja Yliveto »

HIFK - Blues 53-21-26 1 (2.1 BetSafe)

Osa näemmä pistänyt prosenttinsa tästä ottelusta eiliseen ketjuun, mutta avataanpa myös omansa.

Baxterin johdolla IFK:n peli on selvästi parantunut, enkä usko sen jäävän vain valmentajanvaihdoksen tuomaksi väliaikaiseksi nosteeksi. Puolustuspeli on selkeästi parantunut alkukaudesta. Lisäksi pitkästä aikaa loukkaantumistilanne näyttää suht hyvältä. Pasi Saarinen palaa ykköspakkipariin pitkien poissaolojen jälkeen. Kotonaan IFK on yksi liigan parhaista joukkueista.

"Siniset" ovat suht hyvä vierasjoukkue, mutta heidän selkeästi tärkein pelaajansa, liigan pistepörssiä johtava Martin Kariya, on pois kokoonpanosta. Puolustuksesta puuttuvat Eskelinen, Korhonen ja Peltonen.

IFK:lta löytyy henkeä ja perinteitä, joita "Sinisillä" tuskin koskaan on ollutkaan. Pieni revanssin paikka myös kotijoukkueella kauden aiemmista kohtaamisista. Kotivoitto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


radar
Jäsen
Viestit: 169
Liittynyt: 16.10.2003, 21:58

Tuotto: -5.50 yks.

Palautus%: 69.44%

Panosten ka: 3.60 yks.

Vetoja: 5

Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja radar »

Nyt ei kyllä pysty mitenkään komppaamaan. HIFK pelasi paremmin ilman Karalahtea ja Schnabelia, heidän mukanaolo tekee pelistä hitaampaa. Avaussyöttö ei lähde tarpeeksi nopeasti. Tässä poelissä punnitaan onko Baxterista sateentekijäksi vai jäikö hänen panoksensa kolmeen peliin, nimittäin JYP peli oli aika karmeaa katsottavaa.
Bluesin poissaoloissa ainoastaan Kariya on merkittävä. Muuten mainitsemasi kaverit (pl. Eskelinen) ovat olleet sivussa koko kauden :D . Bluesin peli ollut kuosissaan, mutta jotain Heikkilän pitäisi keksiä viimeistä erää varten siinä tahtoo mennä puppeloinniksi.

Enemmänkin pelattavaa löydän X2 ja under (expekt 1.85) koska molemmat joukkueet ovat tiukkoja puolustamaan, maalinteko-ongelmaisia ja molemmilla hyvät kassarit.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”