Tänään on 19.06.2018, 15:32.

Mestis 13.12

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Yliveto
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 12.06.2006, 00:33
Pisteitä: 0

Mestis 13.12

Viesti Kirjoittaja Yliveto »

KooKoo - Jukurit 2 (1.85 PAF)
KooVee - SaPKo 1 (1.90 Expekt)
HeKi - Hokki
FPS - Sport

Hyviä kohteita löytyi Mestiksestä.

KooKoolta on poissa yli ketjun verran pelaajia (KooKoolla kokoonpanohuolia). Sarjakärki Jukureilla puolestaan näitä huoli ei pahemmin ole. Joukkue on muutenkin mukavasti tappiottomassa putkessa. Tämä tosin on joukkueelle jo neljäs peli kuuteen päivään, mutta laajalla materiaalilla tämäkin haitta pystytään minimoimaan. Jukurien uskon tämän pelin voittavan, sillä materiaali ero tuntuu aika melkoiselta kotijoukkueen loukkaantumishuolista johtuen. Ylikerrointa tuntuisi olevan tarjolla, vaikka prosenttiarviota tähän en tarkkaan osaa antaa, mutta 60% paremmalla puolen luulisin Jukureiden mahdollisuudet menevän.

KooVeen voitto ei mielestäni niin hyvä kohde ole kuin edellinen, mutta moni seikka puoltaa kotivoittoa.

Sarjanousija SaPKo on melko tukevassa tappioputkessa. Vieraissa joukkue on sarjan surkein. Maalinteko on tökkinyt eikä itseluottamus ole heillä oletettavasti kovinkaan korkealla. Kovin merkittäviä loukkaantumisia ei kuitenkaan ole.

KooVee on puolestaan kotonaan pystynyt kovatkin joukkueet pistämään ahtaalle. Kokoonpanohuolia ei ole ja maalivahtipeliin he tuskin kaatuvat. SaPKo on aiemmin tuottanut heille vaikeuksia, mutta tämän ottelun lähtökohdat ovat erittäin suosiolliset kotijoukkueelle.

edit: KooKoolta on muuten kokoonpanosta pois Matti Nykänen (no ollut kyllä jo pidempäänkin, mutta tulipa huomioitua tänne) :)

edit: No ei kauaa PAF tuota kerrointa tarjonnut viestini jälkeen. On näemmä syöty jo 1.70:een ellen nyt väärin nähnyt. Jokin aika sitten taitoi Betotoltakin (ei tiliä tuonne) saada 1.9:ää, mutta ei enää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jääkiekko”