Tänään on 28.05.2018, 11:26.

Turku 9.5

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
tb
Jäsen
Viestit: 277
Liittynyt: 31.05.2003, 19:38
Pisteitä: 0

Turku 9.5

Viesti Kirjoittaja tb »

Expektille pari H2H:ta
Super Smoke - Never Sundays 2,6 (50%)
Tasainen pari. SS oti keväällä pari vakuuttavaa voittoa ja pelattiin usein pohjiin. Never Sundays otti joulukuussa pari ylivoimavoittoa ja vaikutti silloin lahjakkaalta. Väliin tuli pari hutistrattia, mutta viimeksi taas parempi. Leinosen ajot ei kuitenkaan usein onnistu. SS:n rattailla nyt Mikko Huttunen josta lisä +:aa.
Divot Arrow - Essie 2.25 (50%)
Essiellä kova voitto%, mutta viimeksi kovassa seurassa tuli laukka. Juossut aikaisemmin helpoimmissa sarjoissa. DA laukkasi myös viimeksi, mutta teki sitä ennen T:lla Moilasen ajamana hyvän juoksun päästyään aikaisessa vaihessa keulaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 13:59
Pisteitä: 1

Eri mieltä

Viesti Kirjoittaja jepson »

Noista pareista olen kyllä eri linjoilla. Jotenkin tuntuu että Never Sundays saa takarivistä paremman juoksupaikan kuin seiskaradalta starttaava Super Smoke. Kaiken lisäksi pidän Never Sundaysia astetta kovempana hevosena, joten 50-50 tilannetta tästä parista en saa tekemälläkään. NS:n kerroin 1.40 ei myöskään huokuta pelaamaan, joten jätän pelit muille.

Fifty-fiftyä en saa myöskään Divot Arrow-Essie parista. Kummallakin pollella on laukkariski, mutta luokallaan Essie kuittaa kukat jos vain alkulaukalta vältytään. Essien kerroin 1.65 melko kohdallaan.

Itse en edellä mainittuihin kohteisiin koskenut, joten toivotaan että maalailin piruja seinille turhaan. Illallahan tämänkin suhteen ollaan viisaampia. Tuuria peleihin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tb
Jäsen
Viestit: 277
Liittynyt: 31.05.2003, 19:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tb »

No joo, oli ehkä vähän yläkanttiin omat etukäteisarviot. Molemmat vihjatut hepot joutuivat juoksemaan kuolemassa. SS oli kyllä tavanomaista huonompi vaikka ottaisi huomioon 13 avauksenkin, mutta ei Never Sundayskään vakuuttanut.
Divot Arrow oli kyllä erittäin hyvä, mutta lähtö ratkesi jo kättelyssä kun E pääsi ulkopuolelta piikkiin. E tosin haparoi loppukurvissa omia aikojaan ja laukka oli enemmän kuin lähellä loppukurvissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”