Tänään on 26.05.2018, 09:33.

Jokimaa 24.2.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Jokimaa 24.2.

Viesti Kirjoittaja Doug »

Unibetille:

Frego Sally - Vir Superactive 1.70
Belle de Nuit - Good Royalty 1.80

Frego juoksee sisärataa ja VS taas ulkorataa. Molemmat kunnossa, mutta Fregon saadessa paremman juoksun ilman tolkutonta alkurevitystä se hoitaa tämän kohteen (ja mahd. myös koko lähdön) kotiin. Selässä tod.näk. juokseva Joyride Garden on myös mahdollinen peliheppa. Voittokin roikkuu JG:lla ilmassa, ja muun muassa viimeksi nähty kanuunalopetus nostaa sen tänään tehtynä varmasti kärkimatsiin.

Good Royaltylla yksi onnenkantamoinen, mutta kyseessä kuitenkin hyvin epävarma menijä, jota vastaan tämäntyyppisissä vedoissa on hyvä koittaa. Laukkariski on jonkinmoinen ja lähtöpaikka huono, joten vaikka Belle tuleekin tauolta, niin se pystyy paremmalta lähtöpaikalta olemaan ennen maalissa. Tässä siis peli lähinnä Good Royaltya vastaan.

Jos tiliä haluaa yrittää, niin Expektin 45 kertaa Baron Crownin voitosta vaikuttaa kokeiltavalle. Päivän kunto lienee arvoitus, mutta vastus ei pelota, joten mikäli juoksuhalut on saatu ladattua huippuunsa, voi hyvältä lähtöpaikalta sijoitus nousta vaikka kuinka korkealle??

Muilla mitään ideoita??

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”