Sivu 1/1

H2H Lahti

Lähetetty:
Kirjoittaja pjl
Unibetille yksi kohde torstain raveihin.

Rokeri - Jörkka 1,55

Kertoimia pihistellessäni arvailin tälle 70 % ja pikatutkailun jälkeen en keksinyt mitään syytä miksi tuon muuttaisin. Rokeri jäi Turussa täysin voimissaan pussiin ja olisi minusta voittanut lähdön jos olisi saanut tilaa. Teki jo edellisessä startissa Porissa vahvan esityksen kun yritti prässätä Tuomen Sovitusta ja kesti vielä kolmanneksi. Jörkka palaa 1,5 kuukauden tauolta ja lähtee radalta 12, josta on tiedossa todella paljon lisämetrejä verrattuna Rokeriin. Hevosina ovat minusta suunnilleen tasavertaiset, mutta Rokeri on varmasti kunnossa, selvästi paremmalla paikalla ja paremmalla kuskilla.

Lähetetty:
Kirjoittaja AP
Rokeria tuli myös pelattua, omissa arvioissani pääsin myös 70 %:een, Rokeri voisi olla hyvinkin nyt tuloillaan, Jörkällä on paha lähtöpaikka ja vaikka se hyvin kuskia totteleekin, ei sillä pitäisi olla kovin suuria mahdollisuuksia totoon.

Pelasin vielä Briso Winguin voittamaan, Expektin kerroin 5.5, arvio 25 %. Tälle ei kuolemanpaikka sovi ollenkaan(kts Jyväskylä 9.2 ja Vermo 12.3). Jos vain hevosen huumori olisi nyt kohdillaan, ei voittokaan ole kaukana, koska vastus ei ole nyt pahimmasta päästä. Lappeenrannassa se teki tosi vahvan esityksen laukan jälkeen Bar Miltonin voittamassa lähdössä.