Sivu 1/1

Jyväskylä 11.5

Lähetetty:
Kirjoittaja Gubbe

Vedonlyöntivihje: - Good Dynamite - Catch Me Cloud - peliaika päättynyt

kohde
Good Dynamite - Catch Me Cloud
veto
Catch Me Cloud
kerroin
2.500 (Unibet)
panos
4 yks.

Osuma! +6.00 yks.


Uumajassa viimeksi takapareista räväkästi kaksariin kirinyt Catch Me Cloud on jostain kumman syystä vähän pelattu T75:ssä (17,1%). Viimeksi tuli ennätys 14,5 ja paremmalla vauhdinjaolla tuosta putoaa vielä reippaasti. Good Dynamiten nopeudesta minulla ei ole tietoa Voittonsa se on ottanut pitkillä kireillä tullen viimeisen tonnin 1.15 pintaan mutta noilla vauhdeilla ei tässä pärjää ja juoksusta uhkaa tulla vaikea huonolta lähtöradalta. Kolmevuotiaana se on vielä ikänsäkin puolesta altavastaaja. Radan voittajapelissä catch me Cloud on vahva suosikki kertoimella 1,9 ainakin tällä hetkellä (klo 10:05)

Vedonlyöntivihje: - Tuli-Karkelo - Wizard Stina - peliaika päättynyt

kohde
Tuli-Karkelo - Wizard Stina
veto
Tuli-Karkelo
kerroin
1.820 (Nordic)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Tuli-Karkelo laukaksi viimeksi kärjestä . Liekö outo kuski ollut syynä koska normaalisti se on aika ravivarma jota taas ei voi sanoa Wizard Stinasta joka vauhtivarojensa puolesta kyllä pärjäisi kovemmissakin lähdöissä. Tuli-Karkelon tavaramerkki on ollut mennä aikaisessa vaiheessa kärkeen ja jolkotella siellä kepeän näköisesti. Kaksi yllätysvoittoa Vermossa 3100 metrin matkalla tuolla respetillä . Voisi olla pelattu enemmänkin T75:ssä kuin 11,65%.

Vedonlyöntivihje: - Virikari - Valvi - peliaika päättynyt

kohde
Virikari - Valvi
veto
Virikari
kerroin
1.820 (Nordic)
panos
5 yks.

Osuma! +4.10 yks.


Pidän Virikaria hyvin kyvykkäänä hevosena joka voi nousta sarjoissa korkealle vuosien myötä.Toki Valvikaan ei huono ole mutta symppaan nyt Virikaria. Molemmat hankalasti takariveissä ja kaksi vanhaa gubbea naruissa. Varsinkin Valvin ajaja Heikki Korpi on mukava nähdä vuosikymmenien jälkeen. Ajatus vie kuumaan kesäpäivään Käpylän radalle jonnekin vuoteen miekka ja kilpi (197?). Heikki ja kohutamma Charme Asserdal. Mitä kummaa Charme ajaa toiseen pariin sisälle..aukko kuitenkin löytyy 300 metriä ennen maalia,Heikki antaa pienen merkin. Mitä nyt oikein tapahtuu ?? Tamma jättää muut seisomaan ja lähtee kirimään. Viimeiset 500 metriä 1.10 ..mutta eihän tämä voi olla totta. Mutta totta se oli . In Memoriam Charme Asserdal.. Welcome Back Heikki ! :D

Vedonlyöntivihje: - Pihlajan Aaroni-Diktaattori - peliaika päättynyt

kohde
Pihlajan Aaroni-Diktaattori
veto
Diktaattori
kerroin
2.600 (Unibet)
panos
4 yks.

Osuma! +6.40 yks.


Diktattori on yllätysvalmis.Tälle kertoimella pelaan.Hyvä skrälli T75:ssä (2,96%)

Vedonlyöntivihje: - L11 sija(1-3) - peliaika päättynyt

kohde
L11 sija(1-3)
veto
Express Type
kerroin
4.650 (Unibet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.Express Type oli jo Finlandia-ajossa hyvä mutta viime kaarteen laukka vesitti mahdollisuudet. Täältä takarivista se voi nousta JKylän loppusuoralla korkealla jos vauhti on ylikovaa. Tosi karpaasit ruksivat T75:eenkin (1,24%). Itse tyydyn sijaan.

KORJAUS: Tuli-Karkelo on ollut epävarma aina ja sillä on suomen hevoselle keskimääräistä enemmän laukkamerkintöjä urallaan. Jyrki Tammimetsä jonka ajamana hepo hylättiin viimeksi, on ajanut sitä aiemminkin joten kuskin outous ei ollut syynä.

Express Type ei suinkaan ollut Finlandia.ajossa vaan Porin kultaloimessa jossa se häirittynä laukkasi viimeiseen kurviin kesken vahvan nousun.

Tohtori Alzheimer näyttää aamupäivällä kirjoitelleen aivan omiaan.. :D

Re: Jyväskylä 11.5

Lähetetty:
Kirjoittaja RaahenTiikeri
tuli-karkelo on yksi suosikkehevosiani ja olen napannut kaikki nuo sen "yllätykset" kiinni voittajissa ja kaksareissa silloin kun sen menestys oli vielä "yllätyksellistä".
Mutta ei siitä ravivarmaa saa tekemälläkään.Ei sitten millään.
En ulkoa muista mutta veikkaan että joku kirjain/kirjaimia on on tullut 4 kertaa kymmenestä.

Tässä kyllä selkeästi alipelattu 75:ssä.

Re: Jyväskylä 11.5

Lähetetty:
Kirjoittaja betpanda
Suosikeista ei oikeen mikään maistu joten otetaan pienellä maistuvinta haastajaa.

Vedonlyöntivihje: - Ravit - L11 Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
L11 Voittaja
veto
Express Type
kerroin
27.000 (unibet)
panos
1 yks.
raja
20

Huti: -1.00 yks.