Tänään on 21.06.2018, 04:39.

Teivo 9.10.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Vislaus
Jäsen
Viestit: 398
Liittynyt: 25.03.2004, 15:02

Tuotto: -19.28 yks.

Palautus%: 67.87%

Panosten ka: 8.57 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 56
Paikkakunta: Korpikanto
Viesti:

Teivo 9.10.

Viesti Kirjoittaja Vislaus »

Okei, en siis mitään hernettä tai puhumattakaan vesimeloonista ole nenääni vetänyt asioiden suhteen, sillä eihän tämä vihjaaminen ole itselle, kuin pelkkä harrastus. Pelaaminen on puoliammatti, joten siihen pitää välillä koittaa paremminkin keskittyä ja karsia tätä puolta, josta ei makseta mitään. :wink:

Se, että terminä olen käyttänyt asian ilmaisemiseen Oa. lyhennettä on voinnut joitakin sitten johdattaa harhaan. Tuo on silti ollut iät ja ajat oma tapani käsitellä kertoimien suhdetta omana arviona eli oa:na. 8--)

Tässä nyt pari kohdetta tyylilläni tarjolle ja katsellaan nyt jatkoa, joskopa aikani riittää välillä vihjeitäkin antaa.

Monstermanni - Suristin 2/1,75 oa. 1,65 :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: /5NB

- Suristimen suoritusvarmuus jo pelkästään riittää tämän pelaamiseen ja vaikka Monstermanni on luokaltaan mielenkiintoinen hevonen, niin sekä tauon, että suunnattoman epävarmuutensa tähden on hyvä vastapelikohde. Itse pelasin tätä 1,82 kertoimella, joten korjantumaa on jo tapahtunut, mutta ilmaa on edelleen.

Cassoulet - Satin De Satellitte 1/1,55 oa. 1,45 :idea: :idea: :idea: :idea: /5 U

- Vermon kohtaaminen kertoo tuoreeltaan näiden voimasuhteen. Satin alkaa olla eläkevaarin kirjoissa ja siten tämän parin voittaminen ilman täydellistä liftireissua ei lienee mahdollista tai ainakin epätodennäköistä. Cassoulet on parhaimmillaan hyvä hevonen ja sille pisteet tähän pariin. Unibetin pelimuotokin tukee kohdetta, sillä joskopa näistä jommankumman mahdollisuudet on paremmat rahasijoille, niin nimenomaisesti Cassouletilla. Alkukerroin tälläkin 1,6 eli laskua tässäkin (pelini johdosta?), mutta silti ainakin teelusikallisen verran viellä sokeria tarjolla.

...ja niin, Vislaus ei ole ollut onneksi hevoseni, mutta ihailen sinnikkyyttä, jolla hevosella on yritetty kilparadoille, kuten linkistä voitte todeta:

http://heppa.hippos.fi/heppa/app;jsessi ... e=external

Onneksi omat on radoille päässyt ja jonkun kukkapuskankin tuonnut, pokaalinkin.....sekä menestettä ihan ylä- :jorma: :n edestä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Ei onnella, vaan taidolla.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”