Tänään on 22.06.2018, 04:44.

24.9 Turku

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
thorn
Jäsen
Viestit: 1573
Liittynyt: 17.09.2003, 16:43

Tuotto: +32.87 yks.

Palautus%: 109.51%

Panosten ka: 2.66 yks.

Vetoja: 130

Pisteitä: 106

24.9 Turku

Viesti Kirjoittaja thorn »

Bet24:

Kamikaze Comery - Race 5 - Exdream 2 (4,50) 40%

10/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jallu
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 02.06.2004, 11:59
Pisteitä: 0

Re: 24.9 Turku

Viesti Kirjoittaja jallu »

Kova on kerroin mutta kova on arviokin. Itse arvioisin että 30% on lähempänä totuutta, mutta kelpaahan se tuollakin arviolla :D kuinkas näille beteille otetaan vetoja vastaan, kun olen kuullut että vähänkin voittajan pelurin limitit on nopeasti muutamissa kympeissä. kannattaako siis edes vaivautua avaamaan tiliä?

Nordicille muutama:

Paris Texas - MOON CLOUD 1.90 n. 55%
V75-prosenttien perusteella pitäisi tietysti äänestää päinvastoin, mutta juoksunkulkuskenaario on ihan selvä: Moon Cloud piikkaa ja laskee Eevan eteensä. Mix Lex tulee kuolemaan. En ymmärrä miksi Markkulan pitäisi ajaa kierros jotain 13-14-vauhtia rinnalla. Se olisi ainoa keino, jolla PT saisi latuja jostain 4-5 sisältä ja ehtisi ohi keulan selästä. Kaiken järjen mukaan kieppi mennään 15-16-vauhtia ja lopussa keulapää vetää. Turussahan on takaa tosi vaikea tulla.

Felix Pro-EXDREAM 1,82 n. 60%
Felix on toki mahtikunnossa, mutta nyt kannattaa muistaa se tärkein pointti, eli kahdessa vikassakin on päässyt pienissä lähdöissä kuin ihmeen kaupalla toiseen ulos, vaikka on pakittanut viimeiseksi. Road Meesterin poisjäänti voi helpottaa, mutten silti osaa tarjota paikkaa kuin kuolemasta (Vivaldilla ei varmasti ajeta eteenpäin) tai porukan perältä. Toistan että Turussa on tosi vaikea tulla takaa :wink: Exdreamilla namupaikka nopeiden avaajien takana. Luultavasti kai lähtee kakkosen takaa, kun nopeus ei riitä Pekan selkää pitämään. Kuski toki heikkenee puoli valovuotta viime kerrasta, mutta ihan jäisessä iskussa ja saa kaiken järjen mukaan paremman juoksun kuin tasavertaisessa kunnossa oleva Felix.

EXPRESS TYPE-You Bet Hornline 1,55 n. 70%
Täytyy tunnustaa, etten tunne kunnolla tätä Berghin ruotsalaista. Komea on statistiikka nuoruusvuosilta, mutta niin on Typelläkin. Ihan niiden perusteella en pidä Typea ainakaan huonompana hevosena. Kuski vaihtuu viime kerrasta valovuoden parempaan ja aktiivisempaan. Antilla ei Solvallan perusteella pitäisi olla mitään vaikeuksia johtopaikan ottamisessa. Valtava esitys vallassa, viimeksi juoksunkulku ihan mahdoton. Kotikisaan on varmasti vähän satsattukin, vaikka palkinto ei vuoden suurin olekaan. Ruotsalaisella kaksi kisaa 8 kk tauolta. Viimeksi hävinnyt 1-kertoimisena, juoksua näkemättä ei voi tietää hyvää. Toisaalta en kyllä ymmärrä miksi Bergh lähtee vain tämän klanssa Suomeen. Poikiinko? :lol:

ja vielä Unibetille:
Kilun Peedro-VILLIHOTTI 1,75 n. 65%
Oulussa kuningas vielä suuri suosikki, Peedro 3-pinnainen. Nyt lähes tasabuukki? Villihotin ravi hajosi Oulussa, mutta Sepsi ei tuo viivalle jos jotain pielessä. Veto perustuu ennen kaikkea siihen, että uskon Peedron laukkaavan eturivistä nopeiden avaajien sisäpuolelta lähes varmasti. Kahdestihan on päässyt matkaan takarivistä. Voihan tuo tulla jos molemmat ravaavatkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”