Tänään on 21.06.2018, 21:34.

22.10 Helsinki

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
cglaassiuz
Jäsen
Viestit: 77
Liittynyt: 22.07.2003, 16:25
Pisteitä: 0

22.10 Helsinki

Viesti Kirjoittaja cglaassiuz »

V5-1: Suosikkini tähän on 12 Brown Grape, joka viimeksi kiersi asiallisesti toiseksi. Ori on tosin vauhdinjaon armoilla tässä, mutta toivotaan parasta.

V5-2: Uskon, että 4 Leevi Milleri pääsee mielipaikalleen keulaan, jolloin takahevosten on vaikea ehtiä ohitse.

V5-3: Suosikkini on 6 Better Better Best, jolle tämänkertainen 2100 metriä sopii mailia paremmin. 4 Saco on suosikkini pahin uhkaaja, mitenkään numeroa 1 Hot Looking väheksymättä.

V5-4: Päivän varmin voittaja on 14 Tähtihuvi. Se saa ottaa alkumetrit rauhassa lähtiessään yksin neljästäkympistä, jonka jälkeen Kalle suuntaa ajoissa eteenpäin, ja loppusuora on enää pelkkä muodollisuus.

V5-5: Päätöskohteeseen haen yllätystä numeron 7 Belle De Nuit avulla.

Tässä minun V5-näkemykseni.

Ja tässä vielä Expekt-poiminnat:

Born Leader - Brown Grape 2 2,30
Leevi Milleri - Mandolino 1 2,15
Hot Looking - Better Better Best 2 1,95
Serotar - Tähtihuvi 2 1,35
Hissun Rilla - Emme - Suvi-Missi x 3,20
Belle de Nuit - Kodoo - Carisma Quick 1 2,65

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

Born Leader

Viesti Kirjoittaja happypunter »

in peliprossat nousukiidossa ja ilmeisen syystäkin kun aluksi suosikiksi oli pelattu väärä hevonen jos viime juoksuihin on uskomista.

Pidän tätä itsekin lähtönsä suosikkina mutta näyttää siltä että suurinpiirtein kaikki rivit kulkevat tällä hetkellä tämän kautta. Hyvä varma silti, vielä, tosin omakseni kelpuutan lähtöön 6 Better Better Bestin jolla saisi olla taas onnistumisen vuoro.

Veeviitosesta ei sen kummempaa sanottavaa, muutama toivemerkki aina löytyy ja ehkäpä laitan vielä johonkin lappuun apuvarmaksi Serottaren kun Tähtihuvin voittaessa jäävät huvittelurahat turhan pieniksi ja 40 metriä pakkia on kuitenkin 40 metriä, ei enempää eikä vähempää.

Joku lehti muistaakseni kommentoi Secret Bravelle sopivan viileämmät kelit joten eiköhän tämä kohta ala kaakille riittää, mulla ainakin on täällä kylmä. Prosakin vielä joskus voittaa lähdön ja keulahevoseksi prosentit (3) varsin suotuisat.

Nyt on näköjään kronologinen järjestys kohdillaan joten 5. lähtöön suosittelen huomioimaan alipelatut 2 Kirittäjä & 8 Selman Sakari joiden luulisi kärkiporukassa juoksevan ja kunnon olevan kohdillaan ja iso kysymysmerkki 12 Puranalle joka kai viime vuonna olisi pärjännyt näille ja nyt on ainakin taulu ihan sekaisin.

6. lähdössä en muista aiempaa yhteistyötä Moilasen & Josen kanssa mutta saattahan se kasiltakin keulaan singahtaa jolloin lähtö onkin mielenkiintoinen, luotan kuitenkin BBB:n lähtevän myös lujaa ja toivottavasti ravilla. Prossat joka tapauksessa vähän alakanttiin.

Viimeiseen kai voisi perustella muutamia muitakin kuin kolmea suosikkia mutta olkoon tämän kerran, kisatkin kohta alkavat. 9 Susie Savoy tossa kyllä saa niin nätin juoksun että sen on oltava lähellä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”