Tänään on 24.02.2019, 01:26.

28.3 Kaustinen

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Bet Leader
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 29.12.2008, 12:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Kerava

28.3 Kaustinen

Viesti Kirjoittaja Bet Leader »

Vaikeahko V75 ajetaan Kaustisella.

Varmat ovat melkoisen piilossa ja osuma tuskin jää edes 3numeroiseksi.

V75- 1 1 Onnitar A.40%

On oma varma ehdokas. Tuosta pitäisi olla keula aika lähellä, ja nykykunnossa voittaminen ei ole mahdottomuus. Vastustajat eivät ole pahimmasta päästä, toisaalta tämä on tamma ja Kt:lla on pitkä suora.

V75- 2 5 Pretty One A.45%

Tämä on tällä hetkellä ainoa "varma runko". Tamma on esittänyt koko uransa väkeviä otteita ja se nauttinee tässä vastustajien kunnioitusta..
10 Joker Leader on myös kova tekijä, mutta antaa paikassaan aika paljon eteen.. Prettykin pamauttanee keulaan ja siitä voi olla paha ohitella.


V75- 3 10 Rocket Queen A.30%

Tehnyt alle kaksi hienoa voittoa. Paikka on paha, mutta nykykunnossa pitäisi ravatessa nousta korkealle.. Jaaran ohjastama tamma pystyy kiertämään jopa kaikki. Charbora ( suosikki ) saattaa tuosta loikatakkin, ja Octavia Santana vaikuttaa ylipelatulta, voittoprosentti on melko vaatimaton.

V75- 4 7 Quick Enough A.5%

Tekee ilman kenkiä kovia juoksuja, voitti V75:kin viimevuonna.
Valmentaja ajellut pohjalle kaksi starttia.. Nyt V75 Kaustisella, Hietanen rattaille.. Juoksurata.. Kengät veks? ... Pätkää löytyy.. ( kts. mailiennätys ja vrt. ) 1% aika vähäisessä maisemassa, vaikka suosikeilla onkin tuoreita näyttöjä..


V75- 5 8 Patrikin Muisto A.50%

Teki viimevuonna vahvoja juoskuja. Nyt 1 startti tauon jälkeen..
Vappuliina ja Einomies ovat laukkaherkempiä. Tässä voisi koittaa toista varmaa? Pitää huomenna varmistella tästä tietoja.

V75- 6 5 Speedy Kos 1% / 6 Don Giowanni 6% / 10 Living Image 2% / 11 Frots Oilbaron 1%

Kaikki em. hevoset ovat ylipelattuja, ja suosikki Favorit aika paljon ylipelattu. Koko peliosuus tulee Seinäjoen keulasoolosta, ja sen jälkeiset ja edeltäneet eivät kyllä erityisemmin ole vakuuttaneet..

V75- 7 2 Saran Salama 6% / 8 Plantom 3%

Saran Salama ja Plantom ovat aliarvostettuja. Voitosta voittoon kulkenut Erikasson tulee häviämään pian ( kun parhaat palaavat ). Tässä mikäli kaikki ajavat Erikassonia vastaan se saattaa jo kaatua.


Näillä alustavasti nopealla tsekkailulla. Kommentteja voi laittaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hakki
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 18.06.2003, 19:49
Pisteitä: 12
Paikkakunta: Helsinki

Kaustinen

Viesti Kirjoittaja Hakki »

Bet Leader kirjoitti:
V75- 6 5 Speedy Kos 1% / 6 Don Giowanni 6% / 10 Living Image 2% / 11 Frots Oilbaron 1%

Kaikki em. hevoset ovat ylipelattuja, ja suosikki Favorit aika paljon ylipelattu. Koko peliosuus tulee Seinäjoen keulasoolosta, ja sen jälkeiset ja edeltäneet eivät kyllä erityisemmin ole vakuuttaneet..
Pitäisikö olla: Kaikki em. hevoset ovat alipelattuja....

Itselläni tuossa lähdössä merkitty vain 6 Don Giovanni ja 10 Living Image.
En ymmärrä Favoritin suosikkiasemaan, ehkä huomenna illalla ymmärrän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 12:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Doug »

Onnittaresta juuri samaa mieltä, eli periaatteessa kaikki puoltaa, mutta joku silti jarruttaa varmaksi iskemistä. Tuhti-Parooni on nyt viime kertaan verrattuna melko unohdettu ja Rokin Vire olisi kunnossa, mutta matka on kyllä iso miinus. Tupla-Tuisku oli Teivossa totaalisen heikko, mutta onko siihen esitykseen löytynyt syytä - periaatteessa hepon pitäisi tässä sakissa riittää.

Pretty Onen varmistelijoille / kaksariin yllätyksen etsijöille voisi tarjota 7 Church Hills Prota ja 16 Joy Boyta. Ensin mainittu väläytteli viime kaudella ja pitäisi kai riittää tässä jotenkin? Joy Boy ollut tän vuoden kisoihin tosi hyvä ja jaksaa tehdä pitkänkin kirin. Tietty vaatii tuolta vähän tuuria...

Kolmanteen voisi kolahtaa isokin yllätys, sillä on niin pyöreän näköistä ja suosikkitrio ei oikein jaksa vakuuttaa. Rocket Queen myös mun makuun eniten pelatuista se paras rasti.

Patrikin Muistollahan on jo tälle vuodelle pari starttia ja vire tuntuu olevan sen verran kohdillaan, että kierroksen luonteen takia pakko iskeä varmaksi.

Don Giovanni / Living Image -parivaljakko kelpaa myös tänne + myös muut isot numerot kiinnostaa.

Erikassonin tappio tullee pian, mutta saa nähdä, että josko ori vielä voittaisi vaikka johtavan rinnalta? Saran Salama tuskin keulasta kestää perille, vaikka on ollut aina hyvä suoraan ekaan kisaan, joten voisi kuvitella Erikassonin pääsevän suosiolla johtopaikalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”