Tänään on 19.06.2018, 12:31.

Vermon VeeViis 10.9 & hajanaisia aatoksia

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

Vermon VeeViis 10.9 & hajanaisia aatoksia

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Omien ajatusten selvittämiseksi ne on paras laittaa paperille.

Enemmän kysymyksiä kuin vastauksia tai vihjeitä.. pitkästä aikaa mun mielestä jo etukäteen vaikean näköinen rundi - ehkä olen jättänyt vain liian monet kisat näkemättä viime aikoina?

V5 - 1
Etu-Shekki (pel% 27 - arvio 38 %) on mua aina miellyttänyt, niin nytkin. Ja parempi miellyttää kun parempiakaan varmoja ei tahdo löytyä. Onkos ML Vokki ikinä voittanut täyttä matkaa kun keulat kuitenkin saa? Fobrik ei juhannuksen jälkeen ole hävinnyt kuin paremmilleen, ja paremman uskon tässä lähdössä löytyvän vain Etu-Shekistä. Suoraa paria kertoimien niin salliessa.
Ranking 10-3/-9-4-2/muut

V5 - 2
David Raymondin kyvyt jo kaikki tietää mutta ei se kai noiden prosenttien arvoinen (77) ihan ole kun ei keulojakaan saa Joselta ainakaan aluksi. BBB selkeästi mielestäni kakkoshevonen. Juuri tämä lähtö tekee kierroksesta tavallaan vaikeamman kuin se onkaan; jos ja kun kansanvarma pitää on muihin lähtöihin saatava osuvia ideamerkkejä tai sitten kokonaan jätettävä pelaamatta. Omasta kannastani en vielä tiedä mutta tänään taitaa olla ihan liikaa aikaa tutkia näitä..
Rank. 4/10-3/1-8/mahdottomat

V5 - 3
Meikäläistä viedään. Yritin tähän rakentaa prosentitkin mutta ei niillä mitään tee kun suurin osa otuksista on ihan outoja tai sitten muuten vain keskinkertaisia. Suosikki Doni 23 prosentilla ainakin Veikkaajan Ambolle rajusti alipelattu hänen arvioidessaan 37, itse en moiseen suoritukseen kykene.

Vähemmän pelatuista juoksulangan XX prosentein 1.20 näyttäisi vähän totohevoselta mutta en nyt kehtaa sitäkään alkaa hehkuttamaan. Kertokaas tästä lähdöstä?

Rank. ???

V5 - 4
No niin. Nyt on kaikki pollet tutumpaakin tutumpia eikä se auta yhtään. Tämmöisiä lähtöjä kun saataisiin seiskavitoseen vaikkapa 5 kappaletta ei tarvitsisi pelätä että 5 ja 6 oikein ei saa mitään. Kyllä saisi ja voisi tehdä suurempia systeemeja kun raha kiertäisi takaisin joka kierros.

Keulan nyt ottaa järjen mukaan Power Elvis (pel 8 - arvio 16) eikä keulajuoksuvoitto ole lainkaan poissuljettu ajatus tähän lähtöön. Tätä lähtöä nyt voisi spekuloida ja pyöritellä koko päivän mutta teen laiskan miehen ratkaisun ainakin tähän ensipohdintaan ja otan keulan lisäksi mukaan vain parhaat eturivin jyrät parantava Maldini (10 - 13) ja Andy Moor (3 - 9).

Mahdottomina pidän oikeastaan vain Moilasen TW Samia kasiradalta ja Merciless Kempiä, Mimmukaan ei mikään häikäisevä ole ollut mutta juoksupaikasta tulossa mitä mainion ja saatan innostua tähän totossa… prosentin peliosuudella se tosin nostaisi varsin kiitollisiin lukemiin myös veevitosen. Harkintaan koko lähtö vielä ja avuista etukäteen kiittäen.

Ranking 4-3-7-12-11-2-6-1-10-9/5-8

V5 - 5
Dollari Express oli pirun hyvä koko kesän osoittaen juoksupäätä ja kovaa kuntoa. En tiedä onko kunto hävinnyt kun on taas pari viimeistä näkemättä mutta eihän tämäkään mitä tahansa juoksunkulkua kestä. Tämän lähdön kiihdytys ja juoksupaikat on mulle jonkinasteinen mysteeri mutta ansapaikalta tuo ykkönen haiskahtaa eikä Dollari noilla 33 prossalla maistu lainkaan. Ykkösmerkiksi nousee kestävä nyt radalta kuusi lähtevä Fillthebill, mutta vain niukasti.

Illan pelistrategiaan kuuluu hakea tästä lähdöstä nousu ja kun lähdössä on mainioita ideamerkkejä niin helppo sitä on ainakin yrittää; Veikkaajan Confident Yankee ei maistu lainkaan ja Harlyman (0.79%) on multa näkemättä mutta ainakin voittajakertoimien kehityksestä voi päätellä sen tehneen kesän aikana jotain oikein. Star Time tekee kohtuupitkän kilpailumatkan Oulusta mutta pitempien matkojen erikoishevosena tämä saa kolmanteen tauon jälkeiseen starttiinsa vanhan ajan ideaplussat peliprosentein 1.67 ja tähän aion hävitä.. ööh.. siis sijoittaa myös totossa tänä iltana.

Eipä tässä lähdössä sen kummempia menijöitä olekaan, lapun tai lappujen muotoa tässä haetaan vielä pitkin päivää.

Ranking 7-1-8-6-9-2-4-3…

Pelionnea ja kommentteja, kiitos.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Harjakone
Jäsen
Viestit: 141
Liittynyt: 04.06.2003, 22:18

Tuotto: +4.00 yks.

Palautus%: 101.07%

Panosten ka: 17.76 yks.

Vetoja: 21

Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Harjakone »

V5-1
Etu-Shekki ei maistu epävarman oloisena hevosena ollenkaan. Toki pystyy kaiken mennessä putkeen voittamaan tämän lähdön, joka on sille helppotasoisin pitkiin aikoihin. Ei silti takarivistä V-5 kupongille.
Voken Poika on ollut kaikissa viimeisissä kolmessastartissa hyvä, jäi 3.9. pussiin Justin taakse. Voken Poika on vain toivottoman hidas lähtijä.
Arvioitu juoksunkulku: M.L.Vokki keulaan ja luovuttaa sen 500 m juostuna Fobrikille. Fobrik hallitsee tapahtumia maaliin asti. Voken Poika kakkonen. Etu-Shekki laukkaa jossain vaiheessa.

Peli:
Unibet H to H Rillaus - Voken Poika 1,60 - 2,10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Harjakone
Jäsen
Viestit: 141
Liittynyt: 04.06.2003, 22:18

Tuotto: +4.00 yks.

Palautus%: 101.07%

Panosten ka: 17.76 yks.

Vetoja: 21

Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Harjakone »

V5 - 3

14 Donilla ei ole ollut riittävää kovuutta parissa viimeisessä startissa. Toki ne ovat olleet todella kovatasoisia lähtöjä tähän verrattuna. Saas nähdä ovatko taipumiset jääneet hevosen muistiin. Ei V-5 kupongille.

12 Must Be Dreams oli viimeksi vähän jäykän ja haluttoman näköinen. Siinä startissa siltä putosi polvisuoja ja hevosella oli kengät edessä.
20.8. se oli jäätävän hyvä keulasta jolloin etukenkiä ei ollut. Nyt ajetaan taas ilman etukenkiä ja tämä punnertaa lähelle.

13 Ridge Dart tuli viimeksi lähtölaukan jälkeen viim. 2800 m 15,8.

2 Usbekin sai viimeksi prässiä keulassa ja kilometri mentiin 13,0. Usbekin ei antanut täysin periksi mutta putosi neljänneksi. Nyt rattaille Teivainen ja jos saisi lönkötellä keulassa tai johtavan takana pystyy vaikka voittamaan.

4 Batistuta jäi toiseksi viimeisessään pussiin ja viimeisessä tuli Moilasen ajamana helppo voitto. Kuski vähän hirvittää mutta hevosella on kykyjä.

5 V.G. Enterprise ja 6 V.G.Hill Speed pystyyvät laukatta pärjäämään.

3 Elit Booe ja 8 Honey Ride
Airaksinen nyt aina kehuu hevosiaan. Tuskin pärjäävät kuitenkaan tässä.

9 Hubertus ollut vähän nahkea helpommissa lähdöissä. Ei pärjää tässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ade
Jäsen
Viestit: 251
Liittynyt: 13.02.2003, 11:05
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ade »

Reima Kuisla: "Myös Aki-Antti Roikon tallissa valmennettavat ovat kärsineet viime viikoina hengitysteitä kiusaavasta viruksesta. David Raymond ei ollut viime viikon hiitissä toivotunlainen ja oriin kurkku huuhdeltiin. Startissa vasta näkee, miten kurkku pelaa. Annan pelaajille pienen varauksen Davidista viruksen vuoksi, mutta jos ori on täysin terve, voittaa se varmasti".

David Raymondin kotisivuilta.. noitten kommenttien jälkeen 80% tuntuu hieman suurelta.. mutta oikeassahan kuisla on ettei tuo hevonen häviä normaalina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 15:00
Pisteitä: 13

Airaksinen & Laakkonen & moni muu

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Kuulija saa olla todella tarkkana näiden herrojen analyyseja tulkitessa, mutta on tuo Airaksinen näköjään saanut useammatkin vihjaajat lämmitettyä tuohon Elit Booenin josta mulla ei edelleenkään ole kummempaa sanottavaa.

Must be Dreams rupesi maistumaan, ekaan tuskin kannattaa tippua kun on kolmella em. tukevahkosti kiinni... edellyttäen tietysti että muut saa kiinni. Fillthebill nousee selkeämmin ykkösmerkiksi viimeiseen muutamia lähteitä konsultoituani, samoin Maldini saanee kohtuulliset pelit.

Yksi muuten mielenkiintoinen hehkutus tulee taas HyväVedolta.. Alexis Pride? En innostu edes 10 prosentin edestä itse...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”