Tänään on 25.06.2018, 16:24.

Lahti 6.12.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Lahti 6.12.

Viesti Kirjoittaja Doug »

Huolestuttavan paljon irtosi pelattavaa :?

Unibet:

Novissori 1.55
Vokkerin Lupaus 2.20 panos 2/5

Nämä kohtasivat Vermossa reilu viikko sitten ja VL teki aika paljon rankemman esityksen kierreltyään viimeisen ringin kolmatta. Novissori pääsi etenemään pääasiassa toista rataa pitkin, mutta maalissa oltiin silti tasapäin. Kouvolassa VL jäi säkkiin, mikä teki usein rankkoja juoksuja saaneelle hepalle varmasti hyvää.

Kuski on Novissorilla kilometrin parempi ja ravivarmuudesta myös pinnat sinne. Sen sijaan odotettavissa oleva raskas keli on suuri etu VL:lle ja kun pidän sitä vielä vähän parempikuntoisena menijänä, niin aletaan olla aika lähellä 50-50 tilannetta.

Satin De Satellite 1.50
Sierra High 2.30 panos 2.5 / 5

Tämä maittaa hyvin, koska SDS on ollut monasti kostealla kelillä kurkkuongelmien vuoksi pehmeä. SH:n tehtävä oli viimeksi toivoton, mutta toissa kerralla se teki takajoukoista tosin hieman helpommassa sakissa hyvän kirin ja parhaimmillaan vahva hevonen on riittänyt näissä lähdöissä voittoon asti. Lähtöpaikka on paras mahdollinen ja raskaat olot plussaa.

Dundee Laday 1.15
Ranch Corazon 4.00 panos 1/5

DL voi olla keulaan ja kukkaset, mutta koska silläkin on ollut joskus kostealla kelillä probleemaa (ainakin hepan ollessa pohjoisessa muistan tällaisia kommentteja lukeneeni), niin koitetaan selkäjuoksulla aina silloin tällöin napakasti lopettavaa RC:ta.

Zamba Laukko 1.35
Via Stella 2.70 panos 1.5 / 5

Onhan tässä oltava liikaa? ZL toki viimeksi hyvä kova avaus huomioiden, mutta myös VS tykitti viimeisessään loppua lujaa ja voitti sitä ennen keulasta. 16-tuloksia on taulussa useampia, joten ei tässä ihan nolo peli voi olla näihin lähtöihin. Jos Charlotte Kemp onnistuu nappaamaan ekat keulat, niin sitten tietty Muhonen hamuaa piikkiin ja eka kierros mennään ihan riittävän lujaa. ZL ei tuosta kuitenkaan ihan kärjen tuntumaan pääse, jollei 2 lähde kiitolaukkaa alta pois.

Come On Kid 1.55 panos 2.5 / 5
Uptowngirl Renka 2.20

COK kuuluu yleisesti lähdön kolmen suosikin joukkoon, kun taas UR:lle on tuolta paikalta ennakkoon tiedossa vain statistin osa. COK:lla pieni pussitusriski, mutta muuten se on erittäin lähellä tämän parin voittoa näistä asemista.

Nordicbet:

Promise - Scimmio Rosso 1.82 1.82 panos 3/5 (Bet24 1.85)

Ei vaan oikein jaksa innostua Promisesta, kun 100 startin raja lähenee, eikä 8-vuotias ole vielä saanut vanhaa sataatonnia voittosummassaan rikki. Viimeksi tuli tosin taas yksi "pakollinen" tikku Porissa tarkalla juoksulla, mutta nyt rattailla oleva kaveri voi antaa latua jo alkumatkasta ja silloin vesikelillä koittaa kyllä väsy tämän hepan kohdalla melko nopeasti.

SR on tämän parin osapuolista se, joka voi radoilta jotain saavuttaa. Pikkaisen on syksyn mittaan tullut raskasta juoksua (usein kuolemanpaikalla) ja siksi toisinaan on tainnut henkinen väsy yllättää. Nyt tarjolla selkäjuoksu, jolla heikosta sarjavalinnasta huolimatta ainakin kolmossija suosikkikaksikon takana pitää olla lähellä.

Wasa Speedy - Baron Piket 1.75 1.90 panos 2.5 / 5

En yleensä jaksa innostua pelaamaan sitä parin selkeästi epävarmempaa tapausta, mutta tässä houkutus on liian suuri. WS palaa yli kuukauden tauolta ja tulee kyllä saamaan tuosta tarkan juoksun jossain 3.-4. sisällä, mutta silti suurempi menestys olisi nyt yllätys. BP on tehnyt V75-tasolla vahvaa työtä, mutta laukkoihin on palanut rutkasti rahaa. Raskaat olot olisivat ruunan mieleen ja lähtöpaikkakin on hyvä, joten ravatessaan BP ottelee koko lähdön voitosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”