Tänään on 20.05.2018, 13:04.

Sijaraketti Teivoon

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Luokkahitsari
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 01.09.2003, 14:53
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Sijaraketti Teivoon

Viesti Kirjoittaja Luokkahitsari »

Voi voi voi, eipä alkanut tuottaisasti tämä hyökkäysvoittoinen pelityyli. Tuppy Blue oli kaiken luottamukseni arvoinen lipuessaan johtavan rinnaltakin varmaan ykköseen. Mutta siinäpä ilon aiheet olivatkin eilen. Amore yritti suhteellisen pitkää kiriä, joka ei kantanut maaliin saakka. Lähtö oli tasoltaan todella surullinen, 11000 euroa tienanneet lv:t menevät 2100 metriä aikaan 18,3 ja kaikki tuntui olevan kaikilla pelissä. Seuraavassa lähdössä 2500 e ansainnut Batistuta menee korvat pyörien 2100 metriä voltista 18,1 ja 5500 euroa ansainnut Cobra Cardinal mailin aikaan 15,9. Speedy Ares oli mulle oikein suuri pettymys, näytti kyllä jo alleajossakin vaisulta, joten onneksi ei ollut siinä vaiheessa enää rahaa, niin ei tarvinnut pelata. Illalla kotimatkalla poimin sen verran marjoja, että Teivoon saada uusi rakennettua uusi Challenger. Ei muuten ole helppoa kerätä marjoja pimeästä metsästä vanhan Simcan valojen hohtaessa taustalla.

Teivon raketti lähtee nousukiitoon lähdöstä 5, jossa 10 euron panos sijoitetaan numerolle 1 D.H. Giant. Ville Tonttilan ajokki on loistopaikalla ja nopeana avaajana saa tästä oikein maistuvan reissun. Mikkelissä juoksu oli juostu jo Hippolaxin arvontakoneen käytyä kun ori joutui lähtemään sivuraiteelta numero 12. Lappeessa olikin tarjolla paikka johtavan rinnalla, josta D.H. Giant kamppaili aivan hyväksyttävästi. Kunto on siis mielestäni parempi kuin taulu antaa ymmärtää, joten unelmapaikalta ori noussee tototaistoon. Paljon peliä keräävistä Last Love Songilla on tunnetusti laukkariski ja viimeksi pussiin jäänyt New King Urö on nyt takarivissä.

Raketti jatkaa jyrkässä kulmassa kohti Alkoa lähdössä 7 kilpailevan 1 Fighting Boy avulla. Derbykarsinnassa ei peli vetänyt, mutta nyt on matkaa puoli kierrosta vähemmän, tarjolla sisärataa ja uskoisin ettei kunto Turun positiivisesta 4.8. startista ole mihinkään kadonnut. Fighting Boy avaa lujaa ja tässä lähdössä ei Multasormella ole muuta mahdollisuutta kuin ajaa keulasta, josta ori on todella lähellä totosijoitusta, ehkä jopa voittoa.

Ennen raketin laskeutumista ostan koko voittopotilla sijaa lähdössä 9 numerolle 9 Clara Starfighter. Porin romahdus menee tammalle sopimattoman juoksupaikan tiliin. Tänään ei ole pelkoa paikasta johtavan rinnalla, vaan tamma saa nuolla sisärataa ja Teivon suoralla ehtii tässä lähdössä kirimään kevyesti totokolmikkoon. Ennen Porin starttiahan Hietasen ajokki teki hyviä startteja 75-tasollakin. Tämän päiväinen vastus on ainakin pari porrasta alempana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Luotan vain itseeni, muut maksaa käteisellä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”