Tänään on 24.06.2018, 10:21.

21.11. Vermo

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Romppanen
Jäsen
Viestit: 602
Liittynyt: 07.01.2005, 22:47
Pisteitä: 235

21.11. Vermo

Viesti Kirjoittaja Romppanen »

Jotakin...

Ava Adore - Wantmore 1 1.60 Unibet

Wantmorella on aina eturivistä laukan vaara ja varsinkin nyt, kun rinnalta lähtee terävästi avaava King Of Vick ==> Antti joutuu lähtemään varovasti ja jäänee porukan hännille (lähdössä vain 6 hevosta!). AA varmaan päästää hätäisimmät edelleen lähdössä, nostaa heti tilan tullen toiselle radalle ja hakee keulat. Pekalla/Olgalla tuskin on mitään sitä vastaan, että saavat rauhallisessa vauhdissa ykkössuosikin selän tällaisessa lähdössä. Pahimmillaanhan tässä mennään kuuden jonossa kävelyvauhtia tai vaihtoehtoisesti Wantmore tulee johtavan AA:n rinnalle. Miten päin vain, en usko W:n pääsevän AA:n ohi.

Lynx D'Or - Marlon Raiso 2 1.85 BET24

Lähdössä mentäneen hyvin rauhallista vauhtia ja MR pääsee alkukiihdytyksessä sen verran hyviin asemiin (jopajohtavan selkään) LDO:iin verrattuna, että uskon MR:n pysyvän edellä perille saakka.

Silver Quattro - Callela E-Mail 2 2.30 Unibet/BET24

CEM on tehnyt viime juoksuissaan napakoita kirejä, vaikka viimeksi ei kestänytkään kuolemanpaikkaa. Nyt tarjolla on varmuudella juoksuparijonossa ja CEM pääsee käyttämään parasta asettaan eli hyvää loppuriuhtaisua. SQ tuntuu ailahtelevan paljon. Viimeksi se tuli hölkkävauhdissa hyvin perille asti kuolemanpaikalta. Sille voi olla tarjolla dödsiä jälleen kerran ja ottaen huomioon sen ailahtelevuuden, laitan roponi mielelläni CEM:lle!

Federal Reserve - Indigo Steel 1 2.40 Nordic

Kaksi melko tuntematonta menijää meikäläiselle, mutta en kyllä usko näiden olevan niin epätasainen pari, kuin kertoimet antavat ymmärtää. IS on hyväluokkainen menijä, mutta sillä tuntuu olleen vaivoja pitkin uraa. Nyt sillä on päästy starttailemaan muutaman kerran ja kunto varmaan vain paranee. Kokeilen silti Lahtisen hepoa tähän suht tasaväkiseen pariin.

Demon Kemp - Bluehill's Queen 2 2.70 Unibet
Dink Oak - Demon Kemp 1 1.85 BET24

Nämä ihan puhtaasti Demon Kempiä vastaan. DK on kyllä oikein hyväluokkainen polle, mutta vaivoja on ollut ainakin yhden hevosen tarpeiksi tämän uralla. DK:n esityksistä ei voi koskaan sanoa etukäteen mitään varmaa, sillä niin monesti se on pettänyt hyvän edellisen startin tai lupaavien tallikommenttien jälkeen, että itse olen ainakin oppinut varomaan tätä ainakin suosikkina! BQ kiri viimeksi mukavasti perille asti, tosin tällä kertaa asetelmat eivät ole kovin suotuisat (maili+lähtörata ulkona). DO sen sijaan riuhtaisi mukavasti viimeksi ja uskon sen tänään olevan vakava voitontavoittelija VeeVitosen päätöskohteessa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


viesker
Jäsen
Viestit: 100
Liittynyt: 17.08.2005, 14:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja viesker »

Unibet: Federal Reserve-Baron Piket 2 1.9
Baron piket omalla matkallaan ja hirmukunnossa, kunhan ei laukkaa tule, niin vaikea kuvitella, että ohi menisi

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”