Tänään on 26.05.2018, 19:18.

Sijaraketti Turkuun

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Luokkahitsari
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 01.09.2003, 14:53
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Sijaraketti Turkuun

Viesti Kirjoittaja Luokkahitsari »

Luokkahitsari on ns. irtipoikki, joten haetaan perheelle ruokarahaa hyökkäysvoittoisella pelityylillä eli sijaraketilla. Rahaa varataan 10 euroa ja jos ensimmäinen kohde menee ohi (=todennäköisin vaihtoehto) voikin lähteä nopeasti kohti kotia. Matkalla on onneksi tunnetusti hyvä mustikkametsä josta poimimalla pari kiloa mustikoita saadaan pelirahaa myös huomiselle!

Aloitan raketin heti ravien ensimmäisestä lähdöstä, jossa varauksetonta luottamustani nauttii 9 Tuppy Blue. Ivar Holmlundin ajokki on mielestäni lähdön kyvykkäimpiä hevosia ja jos lähtö onnistuu takarivistä edes jotenkin, niin odotan tammaa kärkikahinoihin. Kaksi viimeistä juoksu on pilaatunut laukkoihin, mutta tamma on esittänyt laukkojen jälkeen positiivisia otteita. Turun startissa 14.7. tamma teki takapareista voitavansa epäsuotuisalla vauhdijaolla. Mikäli tamma on vastaavanlainen kuin Turussa niin uskon, että Tepsin värit keikkuvat Metsämäen raikkaassa syysillassa aivan kärkipäässä.

Tuppy Bluesta nostetut rahat sijoitetaan lähdössä 3 numerolle 9 Amore, joka on tässä lähdössä aina sijassa. Porissa Ilkka Salosen toivoton ajo teki tehtävänsä, mutta tänään rattailla esiintyy valmentaja Janne Ranta-Krekku, joka ei voi tässä heikkotasoisessa lähdössä epäonnistua lähdön parhaalla hevosella hyvältä lähtöpaikalta.

Tässä vaiheessa alkupääoma 10 euroa on todennäköisesti jo 25 euroa, joka sijoitetaan kokonaisuudessaan lähtöön 5 numerolle 2 Speedy Ares. Ruuna on saanut tauon jälkeen 3 starttia ja kunto vaikuttaa olevan nousujohteinen. Forssassa oli kohtalona paikka johtavan rinnalta, josta Speedy Ares ei jaksanut puristaa kärkitaisteluun, mutta ei toisaalta antanut totaalisesti periksikään. Vermon amatöörilähdössä ruuna oli pussissa ja edellisellä Espoon vierailulla Speedy Ares teki mukavan kirin 4. ulkoa. Nyt matkana on ruunalle sopiva maili, lähdöpaikka loistava ja kun kuntoakin tuntuu piisaavaan, niin uskon vahvasti Ropposen valtaavan paikkansa tototriossa. Ehdottomasti päivän herkullisin pelikohde!

Näillä kolmella pelikohteella ladataan akkuihin tehoa huomisia Teivon kisoja varten.

Parasta pelionnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Luotan vain itseeni, muut maksaa käteisellä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”