Tänään on 20.05.2018, 23:08.

Kuopio 19.5.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Kuopio 19.5.

Viesti Kirjoittaja Doug »

Tällaista on tullut läiskittyä, osassa kertoimet varmaan jo muuttuneet :cry:

Unibet:

Reding Lady 1.70 panos 3/5
Golda History 1.90

RL kai lähtee reippaasti, kun Tuomas sai radan valita ja otti ykkösen. GH ennen viime kertaa hyvä, mutta nyt pikku riski jäädä johtavan rinnalle, jos 1-2 on piikki-peesi. Hyviä heposia molemmat ja oma selkeä suosikkikaksikko tohon lähtöön, mutta näinpäin mä tän silti näkisin.

Expekt:

Duran Power - Little Sealord 1.65 1.95 panos 2/5

LS sairastauolta, mutta onkohan nyt vähän ylireagoitu noin ylipäätänsä. Forssassa LS oli kuitenkin samoja kavereita vastaan koko porukan suosikki, teki hurjan juoksun ja nyt esim. V75:ssa Dream Leader 4 kertaa enempi pelattu!! Meneekö muiden jakeluun, vai olenko ihan yksin, jos sanon, että LS voisi olla jopa niukka suosikki tähän lähtöön?!? DP:n lähtönopeus ailahtelee, välillä saa hyvän paikan ja välillä jää ihan hännille. Jos muilta tulee tukea, niin panosta voisi kenties lisätä, mutta mä olen vähän epävarmalla kannalla vielä tällä hetkellä.

Waltter Conductor - Keaton Zet 1.55 2.15 panos 3/5

WC on yhden kirin heppa, mikä tarkoittaa, että jää tuosta alussa hännille, jollei käy kauhea säkä. KZ kokeessa laukan jälkeen hyvä, ja vaikka epävarmuutta on tietty runsaasti ilmassa, niin ainakin mä koitan Very Happy En sitte tiedä tästä hevosesta yhtikäs mitään, eli nyt mennään tavallistakin runsaammalla mutulla

Nordic:

BWT Cover Girl - Side Spin 1.75 1.90 panos 2/5

Kyllä se vaan niin on, että Kuopio ja takamatka on kova paikka. SS tuli viimeksi BWT:stä ohi, mutta tuolloin kiertämistä ei juuri tullut - nyt kaikki lienee hankalampaa. Jos vaan 1, 2 ja 6 ovat sisäradalla matkalla kolme ensimmäistä, niin uskon vahvasti, että ne ovat kolme ensimmäistä myös maalissa.

Unibetilta tupla:

Colour August 1.65
Mr Eero 2.00

Living Image 1.70
Funky Ride 1.90
kerroin 2.81, panos 2/5

Syy, miksi pelaan tuplana on siinä, että kyseessä mitä todennäköisimmin piikki-selkä. Ainakin Perttunen on kommenteissaan vähän sitä mieltä, että selkäjuoksu olisi täydellä matkalla paras ratkaisu. CA vetää keulasta pitkään ja LI pystyy roikkumaan peesissä perille asti, joten siinähän se. Eero ja FR taas koluaa kolmatta rataa jossain vaiheessa, mikä ei pyöreällä radalla ole herkkua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 186
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Re: Kuopio 19.5.

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Doug kirjoitti:V75:ssa Dream Leader 4 kertaa enempi pelattu!! Meneekö muiden jakeluun, vai olenko ihan yksin, jos sanon, että LS voisi olla jopa niukka suosikki tähän lähtöön?!?
Et ihan yksin ole. Sitä en tiedä että ihan suosikki, mutta on LS yksi maistuvimpia merkkejä tänään. Omissa papereissa 2,5,8 on aikalailla tasabuukissa. Se on makuasia minkä nostaa suosikiksi.

Sun nostamat expektin vedot ovat kyllä loistavia ja komppaan täysin, mutta Golda History on oma suosikki toiseen 75-kohteeseen, vaikka oletkin oikeassa että kuolema voi kutsua. Itse uskon että jos ei saa keuloja niin johtavan takana on paikka myös. Saa nähdä :)

Tuurit peleihin kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”