Tänään on 21.05.2018, 21:07.

Oulu 10.2.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Oulu 10.2.

Viesti Kirjoittaja Doug »

Pakkasten vaikutus voi teettää yllätyksiä, mutta näillä koitetaan.

Unibet:
Plantom - Villiari 2.00

Villiari piti Vermossa, kun mentiin lähes kesäisellä radalla. Nyt umpitalvi, joka on pakko olla Lantulle selvä etu. Juoksupaikat lienee perinteiset, V keulassa ja P rinnalla. V vähän pidemmältä tauolta, sillä tuskin kuitenkaan kauheeta merkitystä, ehkä pieni etu Plantomille. Mun mielestä Planttomi vaan runnoo lopussa ohi yli 55-prosenttisesti.

Ekspekti:
Casanova Ås - Aslak Trotting-Finland 1.85 1.75

Keulapaikka normaalisti Oulussa puoli voittoa, mutta näinköhän tässä? Jos pakkasta reilu 10 astetta ja taukohevosella ladataan johtoon + Millstone tulee jossain vaiheessa mankeloimaan lisää, niin kylmät voi käydä lopussa. CÅ ollut kaikkiin kolmeen viimeiseen hyvä, ja juossee tässä toista rataa kärjen lähellä. Paikan johtavan rinnalla välttäessään (ykkönen pitää kai johtavan selän?) CÅ pitäisi olla lähellä, arvio huitelee hyvin lähellä 60 pinnaa.

Cocktail Birdland - Oscar De La Grande Trotting-Finland 1.95 1.65

Ei oikein kiinnostaisi, mutta poimitaan pois. ODGL hirmuvireessä, ei kestä ilman selkää juuri mitään, mutta selän löytäessään tykittää loppusuoran hurjasti. CB onnistui nappijuoksuilla, mutta kiertäminen on sillekin myrkkyä edelleen. Koska CB on tasavauhtisempi, niin kiire tulee, jos tämä kaksikko on edes suunnilleen samoissa asemissa loppusuoran alussa. Ihan kahta kertaa kolmesta ei uskalla luvata.

bet24:lta vielä seuraavat pois:

Virkun Vilke - Race 8 - Pilarik 1.75 1.95

Pilarik on ollut kovin toivoton laukkailemaan, eturivistä nopeiden avaajien keskellä laukka lähes tilattu. Lisäksi pitkä kuljetus pakkasella tuskin edesauttaa menestystä. VV avaa lujaa ja juossee keulassa tai johtavan takana. Mikäli Pilarik sattuu ravaamaan, niin silloin se on niukka suosikki, mutta reiluhkon laukkariskin vuoksi 60 prossaa ei ole yhtään liikaa Virkun Vilkkelle.


Aamos Paukku
- Race 4 - What A Jackpot 1.75 1.95

AP ollut jatkuvasti hyvä ja poisjäännit jeesaa kovasti tätä kiritykkiä. WAJ palaa tauolta ja kuski heikkenee oikein radikaalisti. Pienessä lähdössä ei tietty juoksu voi ihan reisille mennä, mutta kaikkia vaihteita ei Niskanen tosta Japcotista ole tähän mennessä ulos saanut. ~60 Aamokselle ja maistuvuus on oikein hyvää luokkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vilkku
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.03.2004, 18:06
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja vilkku »

...MYÖHÄSSÄ PRKL...Kaikki ajattelemani Nordicin tarjonnasta laskeneet siihen rajamaille tai jopa alle.

Selkeimpäna ajatuksena What A Jackpot-Super Winn Tånga, jälkimmäinen mielestäni pelattavissa vielä 1.45 kertoimellakin. Perusteluiksi mielestäni riittävät WAJ:n tauko ongelmineen ja SWJ:n viimeaikaiset näytöt. SWT:n kuski lienee myös vertailukelpoinen...

Tälle pariksi PLANTOM- Villiari 1.75. Eturivissä eikä takanakaan hirveitä starttiraketteja, joten Plantomille luvassa siedettävä juoksu, jota se ei läheskään aina ole tottunut saamaan. Luultavasti (toivottavasti) talviolosuhteet ja Villiarin paussi tekevät loppusuoran alussa tehtävänsä ja Plantom jyrää...

Kokeilen itse pariin myös Hickory Crown-SELF TIMER 1.95-1.70. Perustelut ovat heikot...en vain usko Self Timerin häviävän millään juoksulla jos se ei ole kolmatta rataa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Romppanen
Jäsen
Viestit: 570
Liittynyt: 07.01.2005, 22:47
Pisteitä: 227

Viesti Kirjoittaja Romppanen »

Tässä joitain ideoita pelejä suunnitteleville:

UNIBET: Silja Laday - Solitaire Trick 1,65
BET24: Silja Laday - Feel The Beat 1,50

Näiden pitäisi olla aika selvää kauraa. SL oli Kuopiossa 30.12. avoimessa tammalähdössä hienosti kakkonen. Sen jälkeen Teivon tammadivarifinaalissa hurja kiri nosti jälleen kakkoseksi ja viimeksi Vermossa kuukauden paussilta dödsistä tämä kesti hyvin kolmanneksi. Nyt on vuorossa kotipuolen tammoja, joten voisi olettaa tason "ei-nyt-ainakaan-kovenevan"? Jaaran kommentti Oulun kotisivuilta:

"Silja Laday (L2/14) teki hyvän esityksen Vermossa kuukauden paussilta ja uskon että tuo kisa vei tammaa eteenpäin. Tehtävä näyttää sopivalta ja ainakin totosijoille sen pistäisi pystyä tässä nousemaan."

ST taasen on melko arkinen menijä. Toki tämä teki hyvän esityksen Teivossa tullessaan toiseksi hurjan Bell Modyn jälkeen ja Porissa joutui vauhdinjaon uhriksi, mutta muuten tämä ei ole kyllä juuri saanut mitään aikaiseksi. Nyt tosin paikka on hyvä ja sisärataa pitkin saanee ajaa loppusuoralle saakka, mutta jos vain Silja Ladayn suoritustaso pitää, niin uskon tämän parin kääntyvän selvästi SL:n voitoksi.

Paavolan kommentti Oulun sivuilta:

Solitaire Trick (L2/1) on ihan mukavassa vireessä. Se on ehkä vähän seurailijatyyppiä. Lähtöpaikka on hyvä. Minulla ei tosin ole selvää käsitystä siitä miten tämä lähtee voltista matkaan.

FTB on aivan kohtalainen menijä, mutta kahteen viimeiseen näyttää tulleen laukat, joten se voi hyvinkin olla merkki ongelmista. Viereltä lähtee liukkaasti käynnistyvä Prime Hornline + Oulun kaarteet eivät ole ennenkään tehneet hyvää laukkaherkille hepoille, joten ennustan tälle vaikeuksia huomiseen kisaan. Huomioitavaa on, että 30.12. juostuissa Kuopion kisoissa tämä voitti ajalla 17.2, kun SL oli omassa lähdössään toinen ajalla 17.4!

UNIBET: Villiari - Plantom 2,00

Pitkälti samat perustelut kuin Dougilla, talvikelit suosivat ehdottomasti Plantomia. Lähtöpaikat ovat kovasti Villiarin puolella ja se päässee todella vaivattomasti ja nopeasti ilman kiertelyjä keulaan ja Plantom rinnalle. Uskotaan jälkimmäisen tekevän saman tempun kuin teki Apassillekin Porissa!

EXPEKT: Go Hero - Tex Island 1,65

GH oli viimeksi kehnompi kuin aikoihin, mutta on silti tätä on vedetty melkein 60% SeiskaVitosessa. Jos tämä palautuu tasolleen, niin lähdön ja varsinkin tämän parin voittaminen on kovin todennäköistä. Viime kertaiseen ei sen kummempaa syytä ole löytynyt(/ainoa selitys on kylmyys, jota viime aikoina on piisannut viime startin aikojakin enemmän...) ja se tietysti hieman arveluttaa. GH:n ollessa normaali tämä olisi varsinainen tykkikohde, mutta viime kertaisen pienen sammumisen johdosta vain "tavallisen hyvä" kohde.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”