Tänään on 22.05.2018, 01:38.

Kuopio 30.1.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Romppanen
Jäsen
Viestit: 570
Liittynyt: 07.01.2005, 22:47
Pisteitä: 227

Kuopio 30.1.

Viesti Kirjoittaja Romppanen »

Nordicbet on saanut kertoimensa esille ja tällaista pelattavaa löytyy:

Rachel Hornline - Diabolo 1.60 2.05

RH on tehnyt kaksi starttia tauon jälkeen. Ensin 9.1. se jaksoi kuolemasta neljänneksi reilusti totokolmikolle häviten ja 19.1. se laukkasi heti alkuun ja keskeytti. Kuski vaihtuu Hakkaraisesta Lahtiseen, joten tasossa ei suurta muutosta. RH on todella kehnosti sarjassa sisällä rahallisesti ja se on selvästi lähdön vähiten tienannein hevonen. Lähtöpaikka RH:lla on kuitenkin parempi kuin Diabololla.

Diabolo ei ole esittänyt sekään kovin kummoisia viime aikoina, mutta uskoisin "luokkaeron" olevan selkeästi sen puolella ja sen riittävän voittoon tästä parista. Se on tehnyt tasaiset esitykset viimeisiin ja vaikka sijoitukset ovatkin kehnoja, niin ei se silti ole kovin kaukana ollut kärjestä nuissa juoksuissaan. Valmentaja JP Kauhasen kommentti Kuopion raviradan sivuilla antaa myös viitteitä paremmasta: "Oriilla oli viimeksi ongelmia kavioidensa kanssa. Nyt hevosta on päästy treenaamaan hyvin ja se on ollut pirteän tuntuinen. Ori varmasti parantaa viime startistaan ja voi nousta kärjen tuntumaan." Jos miehen sanaan on luottaminen ja tuntemukset hevosen "suunnasta" ovat oikeat, niin uskon vahvasti sen päihittävän Rachel Hornlinen.

edit: Kerroin enää 1,90

Unibet muuten haistattaa hienosti paskat. Tarjolla 14 H2H:ta, joista VIIDESSÄ on mukana poisjäävä hevonen ja näistä ainakin neljä oli tiedossa jo aamulla klo 9.00. Harrastelijoiden puuhastelua, sano...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hesse
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 16.03.2004, 12:43

Tuotto: -8.90 yks.

Palautus%: 70.33%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja hesse »

Huonoa on tarjonta jo pakkastenkin takia. Itse en löytänyt mitään pelattavaa mutta kallistuin sitten tähän vihjeeseesi myös. Diabolo on ollut nuorempana kohtuu hyväkin hevonen 14.3ake ja silleen ja RH ei ole koskaan varmaan juossut niin kovalla tasolla kuin Diabolo parhaimmillaan. Tasabuukki olisi muuten itsellä näille kehäraakeille, mutta jos Kauhanen sanoo että hepo on parantanut treenissä niin pistetään pari prossaa yli. Yleensä en hirveästi anna painoarvoa tollasille puheille kun ei pariin vuoteen ole syntynyt kuitenkaan minkäänlaista tulosta mutta eipä ole Racheliltakaan kärrylähdöissä kuin mailin kakkossijat 06 ja 05. Ei hirveästi kiihota tämä veto mutta vedetään että tällekin päivälle saisi jännitettävää ja toivotaan että JP tietää mistä puhuu. Bet365 antaa vielä 2.00.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”