Tänään on 28.05.2018, 07:26.

Vermo 24.1.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Romppanen
Jäsen
Viestit: 577
Liittynyt: 07.01.2005, 22:47
Pisteitä: 227

Vermo 24.1.

Viesti Kirjoittaja Romppanen »

Tänään Vermoon yksi vähän maistuva ohipelihevonen, nimittäin V5-5-lähdön 6 Lixys Star. Viime juoksussaan tämä toppasi keulasta lähes täysin samoja hevosia vastaan. Tässäkin Akseli "joutunee" ajamaan keulasta = loppusuoralla tullaan ohi vasemmalta ja oikealta...Paras skenaario olisi LS keulassa ja Bart Hip rinnalla, huonoin Bart Hip keulassa ja LS selässä. Joten toivottavasti Akseli kokeilee LS:a taas keulasta!

Pari peliä tämän pohjalta maistuvuusjärjestyksessä:

UNIBET: Lixys Star - Bluehill’s Dragon 1.65 2.00
NORDICBET: Lixys Star - Kenavo Paris 1.60 2.10

BHD kiri viimeksi oikein mukavasti maaliin asti hankalista asetelmista. Tänään lienee samanlaista reissua tarjolla huonon lähtöpaikan takia, mutta uskoisin sen silti riittävän LS:a vastaan tässä lähdössä.

KP:sta ei ole sen ihmeempää tietoa, se tuli myös viimisimmässään ihan kelvollisesti maaliin saakka hankalista asemista. Tämähän on aika uusi tuttavuus Suomessa mutta ei lainkaan nolo tapaus, joten kokeillaan pienellä tätäkin luottaen siihen, että Akseli pakittaa maalisuoralla! :D

Pienen pelin arvoinen on myös

NORDICBET: Le Grand November - Hard Value 1.75 1.90

Vermossa LGN kiri oikein terävästi sisältä päästyään ja voittokaan ei ollut kaukana. Viimeksi keulassa juossut HV pääsi karkuun, mutta hyvin LGN:kin paineli loppua. Tässä lähtöpaikat on ehdottomasti LGN:n puolella, vaikka hidas lähtijä onkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”