Tänään on 21.05.2018, 14:47.

Autetaan heikompiaosaisia, pelaamalla

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Hyväntekeväisyysvihje
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 23.01.2007, 23:52
Pisteitä: 0

Autetaan heikompiaosaisia, pelaamalla

Viesti Kirjoittaja Hyväntekeväisyysvihje »

Alan jukaista vihjeitä pääosin Ruotsin raveihin (joihin voi pelata voittajaa, sijaa kv-bookkreille tai radalle Ruotsiin ne joilla on siihen mahdollisuus) ja kansainväisille bookkereille H2H-vetoihin tällä palstalla. Itse aion laittaa sopivan summan hväntekeväisyyteen joka kerta kun laitan vihjeen palstalle, tuli vihje tai ei. Teidät arvon palstalaiset, toivoisin laittavan voitostanne sopivan summan esim. 3-5 euroa mikäli olette pelanneet vihjettäni ja voittaneet.

Hyväntekeväisyyden kohteena ovat:
AEDA-Afrikkalaisten vähäosaisten lasten apu
Unicef
Kohteet vuorottelevat, joten joka toinen kerta vihjeillä tuetaan AEDAAja joka toinen kerta UNICEFIA, mainitsen jokaisen vihjeen kohdalla kumpaanko kohteeseen se kohdistuu.
Tilinumerot joihin voitte hyväntekeväisyyslahjoituksen esim.verkkopankissa tehdä löydätte, järjestöjen kotisivuilta ( AEDA.FI ja UNICEF:FI). Aedan sivuilta pankkiiyhteys johon lahjoitukset voi tehdä klikkaamalla kohtaa "miten voin auttaa" ja siellä alalaidassa kohta 2) Antamalla rahalahjoituksen. Unicefin sivuilta klikataan kohtaa "tue työtämme" siellä kohta "tee lahjoitus" josta tilinumerot löytyvät, sieltä on myös mahdollista klikata kohtaa "lahjoita verkossa" ja tehdä lahjoitus suoraan verkkopankin kautta.

Maailman enemmistö ihmisistä elää todellisessa kurjuudessa, meidän pienen länsimaisen vähemmistön eläessä yltäkylläisyydessa, osin kehitysmaiden riiston avulla tapahtuneen talouskasvun avulla. Meillä on varaa auttaa, ei ole kovin kauaa aikaa siitä kun meitä Suomalaisia autettiin ulkomailta, nyt on meidän vuoromme auttaa!

Ensimmäinen vihje tulee jo huomisiin Solvallan raveihin (mikäli ennakoimani pelikohde on kertoimien valossa pelikelpoinen, kuten sen arvelen olevan) ja laitan sen tänne siinä 17.00 Suomen aikaa kun bookerit ovat antaneet kertoimet lähtöihin. Mikään ei teitä tietysti estä olla pelaamatta vihjettäni ja lahjoittaa jokainen kerta 3-5 euroa hyväntekeväisyyteen kun laitan vihjeen palstalle ja jätätte pelaamatta, itse asiassa se olisi jopa suositeltavaa!

Vihjeistä ja niiden menestyksestä tulen pitämään kirjaa ja päivitän kokonaistilanteen aina laittamani uuden vihjen yhteyteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”