Tänään on 22.05.2018, 10:11.

Teivo 26.9.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Teivo 26.9.

Viesti Kirjoittaja Doug »

Otetaan Kriterium-karsintoihin ynnä muihinkin tänään raikkaasti näkemystä!

Unibetilta löytyi ne mielenkiintoisimmat vedot:

Kilun Peedro - Fuuga 1.25 3.30

KP oli viime vuonna vakuuttava, mutta tällä kaudella ongelmia on riittänyt. Sairaslomaa on ollut enemmän kuin riittävästi, eikä startteja ole vyöllä kuin muutama. Pitkälle matkalle olisi syytä olla kuntopohja kunnossa, sillä haastajat ovat muuten jo tänään vahvoilla. KP on mielestäni pelkästään viime vuoden meriiteillä tänään suuri suosikki.

Olavi Nisonen osaa laitella suomenhevosia, ja Fuuga on miehen yksi hyvä työnnäyte. Statistiikka on kohdallaan, ja vaikka vastus kovenee nyt kertaheitolla hurjasti, ja matkakin voi olla ?, niin nuori kehityskykyinen hevonen saattaa parantaa niin vaadittaessa kovastikin.

Bridget Queen - Speed Charm 1.55 2.20

SC on tehnyt koko kauden vakuuttavaa jälkeä. Lähtöpaikka suosii nopeaa avaajaa, ja vaikka Mensroom saattaakin alussa napata keulat, niin peli ei ole siihen menetetty. Viimeksi ankkuriköysi katkesi lopussa hurjan temmon jälkeen, mutta nyt matkavauhti lienee oleellisesti rauhallisempaa, ja SC tulee sisäratareissulla olemaan jälleen korkealla. BQ tarvitsee sisärataa sekin, mutta tuosta sinne pääseminen voi alussa vähän maksaa. Hevonen on toki kunnossa, mutta on tällä tasolla jo vähän riippuvainen juoksunkulusta. Mielestäni tasabuukkaus, ja yli kahden kertoimella Speed Charmia peliin.

E.V. Totex - Edelweiss 1.35 2.70

Niin se maailma muuttuu! Heinäkuun alussa kertoimet olivat jotakuinkin päinvastoin. Sen jälkeen Edelweissi ei ole soinut ihan absoluuttisessa duurissa, mutta potentiaali tuskin on kadonnut parissa kuukaudessa. Matka on pelkkää plussaa voimatammalle, ja lähtöpaikka on keskinkertaiselle avaajalle paras mahdollinen.

Totex on parantanut kaiken aikaa, muttei siitä ole tolppakonetta näihin lähtöihin vielä kehittynyt. Nytkin keulapaikka taitaa olla varattu muille, ja toista rataa on tällekin tiedossa. Minusta näistä lähtökohdista Totex vain niukka suosikki, jos ollenkaan, ja pelivalinta on erittäin helppo tehdä.

Only Texwiller - Visconti Laukko 1.70 1.90

Kaksi turhan harvoin onnistuvaa lahjakasta peliä vastakkain. VL on muuttunut todelliseksi jokotai -hevoseksi, jolla taulu on pääsemässä vähän heikkoon jamaan. Nyt kuitenkin realistinen sauma keulajuoksuun, jolla se on voittanut kovempiakin lähtöjä. Takaa kiri on tahtonut katketa vähän kesken, tai sitten matkavauhdin takia todellista mahdollisuutta ei ole tullutkaan.

OT on jäätävässä vedossa, mutta epäonni vaivaa milloin minkäkin syyn takia. Laukkoihin, pussituksiin ja alun hurjasteluihin on valunut tukku rahaa, eikä viime kerran täysin yllättävä maalilaukka yhtään vakuuttanut minua suunnan kääntymisestä. Kiertämistä on taas luvassa, ja mikäli keula saa yhtään rauhoittaa edes toisella puolikkaalla, niin 500 metrin kirillä Visconitsta ei ohi kovin helpolla tulla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”