Tänään on 24.06.2018, 18:49.

Vermo 9.7.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
pjl
Jäsen
Viestit: 1090
Liittynyt: 02.03.2003, 15:15

Tuotto: +0.99 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.91 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 156
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Vermo 9.7.

Viesti Kirjoittaja pjl »

Unibetille yksi petsi:

Farmer's Pride - Take Me Home 2,20 49 %

Ei näillä hevosina ole juurikaan eroa ja kun FP:n keulapaikkakaan ei ole minusta mitenkään varmaa, niin en osaa laittaa FP:n kuin niukaksi suosikiksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ade
Jäsen
Viestit: 251
Liittynyt: 13.02.2003, 11:05
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ade »

Viking Quizas - *other winner* 1 1.80 Nordicbet

Viking Quizas on mielestäni yksi heikon ikäluokan parhaita polleja ja jatkuvasti kovaa vauhtia kehittyvä. Kiihdytyksessö korkeintaa Rino Tribute menee ohi, jolta Viking Quizas saa aivan varmasti keulat pois. 3100m on Viking Quizasille pelkkä etu, niin kestävä polle on kyseessä.
Ainoa mikä tässä epäilyttää on Utala, mikäli Savolainen aijaisi olisi voitto mielestäni vieläkin varmempi kuin nyt. Arvio 60%.

Reboss - Hill Street 2 2.40 Unibet

Otan tässä pikkasen kantaa ja nostan Hill Streetin koko lähdön suosikiksi. Hill Street lähtee lujaa ja jos ei pääse keulaan niin ainakin sen välittömään läheisyyteen. Pitkä matka on Hill Streetille hurja etu, josta kertovat ensinäkin ennätys, sekä huikea statistiikka 2600m ja pidemmiltä 6: 4-1-0 voittanut siis 2/3 starteista!!. Toki porukat ovat olleet vaihtelevia.
Hill Street on kahden viimeisimmän perusteella huikeassa nousukunossa ja valmentaja kertoo lehdissä, että kunto on edelleen nousussa.
Arvioin koko lähdön voitolle 35%, eli eiköhän tästä lohkea 55% tähän hedariin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


J.R.
Jäsen
Viestit: 374
Liittynyt: 28.02.2003, 18:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja J.R. »

Expekt

Julius Van Kemp- Viveca Bones 1 2,25 (50%)

VB ei pääse tuosta Farmer's Priden ohi ja voi jäädä johtavan rinnalle. Siitä se olisi viimeinen maalissa. JVK lähtee kohtuullisesti ja voi päästä 2.-3. sisälle. Kai tässä sisärata sen verran vetää, että toista rataa juokseva Viveca Bones on aseeton.

Unibet

Reboss - Hill Street 2 2,40 (45%)

Kiihdytyksestä riippuu paljon, jos Coppola keulaan pääsee niin tuskin viime aikoina kovin tasapaksusti esiintynyt Reboss ohi tulee. Jos Coppola jää dötsiin, niin se on hyvää yötä tälle petsille.

Lisäksi tekisi mieli vetää Divine Emiliä Mondessoa vastaan, mutta kun DE on niin paha laukkuri jää väliin. Jos Mondessolla tosiaan ajetaan tänään dötsiin, niin kuin huhutaan niin se ei tässä rahaa saa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Sen minkä raveista voittaa, häviää jalkapalloon.

Minikommentit


Secretbet
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 25.02.2003, 01:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Secretbet »

Näkyy kohteet olevan jo perusteltu aikasemmin taululla, joten turha näitä on ruveta sen enempää perustelemaan :D

Farmer´s Pride - Take Me Home 2.20 (48%)
Hyvin tasavahva pari. Farmes Pride edennee keulaan, mutta TMH on ollut vakuuttavampi viime startteihin eikä viime kertaisen laukankaan pitäisi toistua tässä.

Reboss - Hill Street 2,40 (45%)
Hill Street parantaa edelleen, lisäksi juostava 2600m matka ja juoksurata eivät ainakaan heikennnä menestymismahdollisuuksia.


Kihin Vilma - Suvi-Missi 1.65 (62%)
Kihin Vilmalla huomattavasti suurempi laukkariski, matka sopii kummallekin loistavasti, Suvi-Missi kovemmassa kunnossa ja parempi hevonen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


toimitusjohtaja
Jäsen
Viestit: 2805
Liittynyt: 04.04.2003, 16:26

Tuotto: +2653.87 yks.

Palautus%: 104.65%

Panosten ka: 11.81 yks.

Vetoja: 4830

Pisteitä: 2146

Viesti Kirjoittaja toimitusjohtaja »

Otanpa minäkin hiukan kantaa noihin hedareihin.

Farmer´s Pride pääsee keulaan ja kun on aivan tasaveroinen hevonen Take Me Home kanssa niin on näistä asemista selvä suosikki (61%)

Reboss on näyttänyt kahteen viimeiseen tosi hyvältä ja luokkahevosena nousee melko selväksi suosikiksi tossa parissa (57%),tokihan tuo 2.4 Kopolalle on pelattavissa tälläkin arviolla.

Luulisin että Viveca Bones saa ensin keulat,vaikkei saisikaan niin lähtee kuitenkin sen verran lujaa että mahtunee tiputtamaan Antin selkään josta voittaisi Juliuksen aina.Vigrate tosin lähti Kuopiossa yllättävänkin reippaasti mutta tuskin se pystyy nyt vastaamaan Vivecan kiihdytykseen.
Arvio Vivecalle 63%.

Kihin Vilma on monesti pärjännyt hyvin näillä pitkillä matkoilla joten sitä vastaan ei kannata ainakaan kovin pienillä kertoimilla alkaa lyömään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


J.R.
Jäsen
Viestit: 374
Liittynyt: 28.02.2003, 18:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja J.R. »

Viveca Bonesin "mahtava" lähtönopeus on yksi pisimpään eläneistä myyteistä Suomen raviurheilussa. 14.5. ei mitään asiaa ohi Lamares Layanista kiihdytyksessä. Eipä ole saanut sellaiseltakaan hevoselta kuin Silk Sarai keuloja ulkopuolelta. Uskomattoman sitkeässä tuo legenda Viveca Bonesin ylivertaisesta lähtönopeudesta on. On toki hyvä avaaja, mutta ei mikään superavaaja, jolla saisi aina keulat. Pärjäämiset paljon helpommista lähdöistä, nyt niin kova vastus, että ainakin minulle menestys tulisi jättiyllätyksenä. Julius Van Kemp on juossut viime aikoina paljon kovemmissa lähdöissä, juoksuista tullut vähän raskaita ja lähtönopeuskin sillä on mainettaan parempi. En kyllä millään ymmärrä miten Viveca Bones voi olla selvä suosikki sitä vastaan, kun VB vielä ailahteleekin ihan älyttömästi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Sen minkä raveista voittaa, häviää jalkapalloon.

Minikommentit


Dorian Gray
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 05.06.2003, 10:58
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja Dorian Gray »

Upgrade-Born Leader 1 1.85 Nordicbet ***

Vermon pääidea. Tiedän kyllä että Upgrade ailahtelee käsittämättömästi, mutta näillä on selkeä luokkaero ja nyt juostava matka suosii vahvaa jyrää. Born Leaderin paikka on periaatteessa "ihan kiva" ja se saa nätin reissun sisäradalla, mutta kirissä ei riitä "ikinä".

Hill Street-Tornando 1 1.80 Expekt **

Hill Streetille lohjennee keulapaikka tässä kun muita halukkaita ei keulaan tunnu kommenttien perusteella olevan. Hill Street ei ehkä ole vielä aivan "satku", mutta varmasti parantaa startti startilta. Tornandon osaksi tässä tulee jälleen pitkä kiri kaukaa takaa, eikä se kiri kanna enää entiseen malliin. Tietysti on huomattava että Tornando on pääasiassa juossut tätä kovemmissa lähdöissä!

Farmer's Pride-Take Me Home 2 2.10 Unibet **

Tasabuukki säger jag! F P voi hyvinkin juosta keulassa, mutta suoraan piikkiin se ei avaa, siitä pitää ainakin Viveca Bones huolen! T M H saa Kackenilta tasaisen juoksun ulkopareissa, ja jos kiriruuti on yhtä kuivaa kuin viimeisessä niin liki tulee..

V.H Suvitar-Tähtihuvi 2 1.70 Expekt *

Otetaan rohkea kanta Tähtihuvin ravaamisen puolesta. Eli TH johtaa V.H. liftaa ja ankkuriköysi venyy.. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AP
Jäsen
Viestit: 174
Liittynyt: 23.02.2003, 22:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja AP »

Turon Palma - Tähtihuvi. Unibet tarjoaa Turon Palmalle kertoimen 1.9, arvio maltillinen 53 %. Turon Palma näytti viimeisessä Lahden juoksussaan niin hyvältä, että voisi olettaa, että yksi kierros lisää ei ole este menestykselle. Aittorinne varmaan satsasi tälle kaudelle tammansa kestävyyteen, joten se oli siksi alkukaudesta hieman tukkoinen. Pitkällä matkalla se kuningatar-titteli ratkaistaan, joten uskonpa hyvinkin että Aittorinteen tamma on valmis tällä kaudella seppelöitäväksi. Pitkä matka on aina(varsinkin tammoilla) hyvin vaikeasti ennakkoon veikattava, joten siksi maltillinen panostus tähän kohteeseen.

Toisen pelin pelasin Unitedbetille, Salaneuvos - Justi. Jotenkin Justi ei nyt maistu ollenkaan tähän lähtöön. Onhan se juossut kovissa lähdöissä, mutta Justin menestymisessä voi tänää olla este jo heti lähdössä, veikkaan sille lähtölaukkaa vaikealta kakkosradalta. Salaneuvos teki viimeksi erittäin sitkeän esityksen kuolemasta, Mäkelän ajokki on paras vapaalta radalta, joten sillä ajetaan nytkin alussa vauhdilla eteenpäin. Lahden startti oli tauon jälkeen neljäs juoksu, joten esityksen voisivat tästä vielä vähän parantuakin. Arvio Salaneuvokselle 50 % ja kerroin oli 2.05.

Lisäys ravien jälkeen: Molemmat(Salaneuvos - Justi) laukkasivat hylkyyn.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut AP, 10.07.2003, 19:53. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Mitä mieltä olette Unibetin kohteesta Panostaja 1.70 - Otello 1.90. Mielestäni Otellon pitäisi olla 20 pakiltakin suosikki. Ja viimeksi Vermossa Otellolla vahva nousu 4 parista sisältä ja oli lopulta neljäs. Saako kohde muilta kannatusta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AP
Jäsen
Viestit: 174
Liittynyt: 23.02.2003, 22:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja AP »

Todella pitkään mietin tuota Otellon pelaamista. Sen takia jäi pelaamatta, koska etupaalulla on liian paljon kierreltävää.
Prossat 50-50

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”