Tänään on 21.06.2018, 14:26.

Mikkeli to 3.7.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Hirvi
Jäsen
Viestit: 48
Liittynyt: 08.04.2003, 12:42
Pisteitä: 0

Mikkeli to 3.7.

Viesti Kirjoittaja Hirvi »

Mikä tämä Perttusen suosikiksi pelattu Sweet Tejas on? V-4 pelissä suosikkina ja Ragingblueta vastaan kertoimet 1.4ST-2,5Rb Expektillä... Ennätys 12.0a käsittääkseni jenkeissä juostu mailin radalla... muuta tietoa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


J.R.
Jäsen
Viestit: 374
Liittynyt: 28.02.2003, 18:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja J.R. »

En tiedä Sweet Tejaksesta mitään, mutta tästä hedarista luulen tietäväni:

Nordicbet

Muusatar - Valtin Veku 2 1,45(80%)

Tää ei voi mennä kai ohi millään? Tai en ainakaan keksi. Muusatar on hevosena paljon huonompi, eikä ole esittänyt tänä vuonna oikein yhtään mitään. Valtin Veku on Kauhavan perusteella huippukunnossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Sen minkä raveista voittaa, häviää jalkapalloon.

Minikommentit


AP
Jäsen
Viestit: 174
Liittynyt: 23.02.2003, 22:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja AP »

Unibet: Fannin- Muisto -- LIero. Lierolle tarjotaan kerointa 2.7, arvio 38 %. Eli pienehkön pelin sain aikaiseksi tälle Teivaisen ajokille. Liero oli viimeksi saamaton puoli kierrosta pitemmällä matkalla, mutta Teivainen antoi siitä todella ylistävät kommentit hiljattain. Viime juoksussa kuoleman paikalla oli ylikylän hevonen, joten sekin kyllä osaltaan selittää hyytymisen viimeisellä viissatasella.Lierolla on mielestäni tällä matkalla hyvin pitkälti samat vauhdit kuin Fannin-Muistollakin. Lieron lähtöpaikka aika nopeiden lähtijöiden takana voi tarjota hyvän suojajuoksun. Ykkösradan Muusatar on aika vauhdikas tamma, joten se voi hyvinkin vetää tätä porukkaa aina maalisuoralle saakka. Tosin sen viimeaikaiset esitykset ovat olleet todella huonoja. Matka sille kuitenkin sopii ja Mikkelin vauhtirata on piikistä juoksijoille todella suuri etu. Fannin-Muisto ei välttämättä pääse piikkipaikalle alkumetreillä, se ei ole mielestäni niitä kaikkein nopeimpia avaajia ja jos se väkisin piikkiin ajetaan, niin rinnalle tulee ajoissa vauhtia vaatimaan Valtin Veku. Tässä on mielestäni ohipelin paikka Kataisen ajokille(vinkkinä niille, jotka V4-lappuja rustailee, ainakin sitä on pelattu aivan liikaa pelilprosenttien valossa !)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


novanteri
Jäsen
Viestit: 238
Liittynyt: 31.05.2003, 02:42
Pisteitä: 29
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja novanteri »

Itse Kauhavan juoksun nähneenä vahvistan J.R:n näkemystä.Valtin Veku oli oikein hyvä,voitti helposti ja tuntuisi olevan edelleenkin nousukuntoinen.VV on jopa niukka ykkössuosikkini lähtöön!Kova yllätys olisi jos se Muusattarelle häviäisi,(vaikkakin Muusatar silloin tällöin pinkoo mailin aika haipakkaa)sillä M ei ole ollut tänä vuonna minkäänlaisessa kunnossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”