Tänään on 25.05.2018, 23:18.

Forssa 17.3.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Forssa 17.3.

Viesti Kirjoittaja Doug »

Vaikkei hedareita olekaan tarjolla, niin pelataan V4:sta. Sen vaihto kestää vähän reilummankin keskustelun tällä palstalla. Lisäksi näihin meikäläisen merkkeihin ei kukaan kuitenkaan viime aikojen menestyksen perusteella usko, joten toivottavasti peliosuudet tulevat putoamaan :roll:

Avauskohteessa Colonial Kemppi on paras hepo, mutta Eriksson ja kova startti viimeksi voi tehdä (yhdistettynä ykkösrataan ja mahdollisesti kovaan rataan) sen, ettei ihan parasta Colonialaista nähdä. True Blue Hood on sekin kova hepo, joka saattaa tässä piikata, mikäli Alvin Jexillä halutaan selkäjuoksu. Tässä skenaariossa nämä molemmat kuuluvat kupongille. Vielä mukaan Sandman´s Fred, joka on pilannut laukkoihin, mutta ainakin toissa kerralla epäonnistumiseen löytyi selvä syy.

Toisessa varmaksi BWT Enemy. Viimeksi helpossa lähdössä juoksu meni ihan vihkoon, mutta sen lähdön parhaasta ei silti jäänyt epäselvyyttä. Lähtöpaikka on tänään loistava, ja kun toissakerran laukkaan löytyi syynä varusteongelmat, niin luotto on tähän kova. Vastustajista Rapide Depart osaa kiriä lujaa selkäjuoksun jälkeen, Vickwire on jälleen nousukunnossa ja kapasiteetti riittää, sekä Coconut Girl kokee kuskinparannuksen, eikä ole tasavauhtisena menijänä sopivalla matkavauhdilla täysin unohdettavissa. Nämä siis BWT Enemyn varmistelijoille ensimmäisinä tarjolla.

Kolmannessa Time On Wheels ja Four Motion ylikylän kaksikko normaalisti. Kuitenkin Laakkosen tallissa ollut taas tautia ja TOW osaa pilata laukkaan, joten isoa rahaa tavoittelevat voivat perustellusti ottaa muutaman lisämerkin mukaan. Jos suosikkikaksikko kuitenkin onnistuu normaalisti, on muilla tekemätön paikka.

Päätöksessä vedän Samen varmaksi ainakin kertaistettuun. Viimeksi se ei ollut terve, mutta sitä ennen se teki mahtavia esityksiä monta peräkkäin. Nyt sarja on toki noita kertoja kovempi, mutta koska Same ei joutunut voitoissaan kovinkaan koville, niin uskon sen riittävän tässäkin. Lähtöpaikka on hyvä, ja mikäli askeleet osuvat lankulle, niin keulapaikka on tarjolla. Se ei kuitenkaan ole voiton suhteen ollenkaan välttämättömyys, vaan Same kestää myös pidemmän kirin jopa ilman selkää.
Norman Mailer on toki kova vastus, mutta se on kärsinyt paljon ongelmista, eikä yksi hieno esitys vielä vakuuttanut minua täysin.

V4-runko on täten seuraava:
1,3,4,7
2 BWT Enemy
2,4
2 Same

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”