Tänään on 28.05.2018, 11:42.

Oulu ja Seinäjoki 6.3

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Weirdo
Jäsen
Viestit: 410
Liittynyt: 01.02.2006, 18:01
Pisteitä: 0

Oulu ja Seinäjoki 6.3

Viesti Kirjoittaja Weirdo »

Nordicbet tarjoaa pari mielenkiintoista kohdetta maanantaille.

Oulussa on tarjolla pari Lumber Jet - Grader Sara, jossa Lumber Jetin kerroin 1,9 on mielestäni huikea. Lähtöpaikka on Lumber Jetillä paljon parempi eikä kunnossakaan ole moittimista. Lumber Jet on oikein hyväpäinen kilpahevonen, jota tähän tehtävään puoltavat vielä positiiviset tallikommentit. Samalla Grader Sara joutuu lähtemään ikävältä 8 radalta, josta reissusta tuskin muodostuu helppoa. Tallikommentitkin ovat hieman negatiiviset. Arvio Lumberille on yli 60%. ****

Muita mahdollisia ovat Seinäjoen raveista Sähly(1,6) Kihmåritarta vastaan. Kihmåritar on eritäin epävarma hevonen ja lisäksi hyväkuntoisella Sählyllä on 20m etumatka. Sähly roikkunee tässä 3 sakkiin, jolloin Kihmåritar tuskin pystyy edes ravilla sen yllättämiseen. Oma arvio >65%. ***

JA Emilia on myös mahdollinen haku Siwasta vastaan. Siwas on saanut vasta yhden tasapaksun startin alleen tauon jälkeen. Se tuskin on huippuvedossa vielä. Sitä vastoin Ja Emilia on juossut jo kahdesti tauon jälkeen ja osoittanut nousukunnon merkkejä. Viimeksi se oli kovassa v75 lähdössä pussissa. 1,65 on mielestäni pelikelpoinen **1/2

Parokki saa Tsunamia vastaan suuremman kertoimen kuin odotin. Parokki on varsinainen tolppakone, jonka voittajakerroin radalla on tuskin suurempi kuin tämän parin voitosta annettu kerroin (1,55). **

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hesse
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 16.03.2004, 12:43

Tuotto: -8.90 yks.

Palautus%: 70.33%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja hesse »

Lumber Jet meni kyllä peleihin, mutta sitten taas pelasin Tsunamia kun on tuolla Parokilla yhtäkkiä sarjat noussut ja Tsunami mukavalla juoksuradalla; eikös tämä ole aika hyvä lähtemään :?: :idea: Meni viime vuonna kuitenkin 23.9a mailin ja nyt toinen startti tauon jälkeen. Parokki taas ei ole vastaavia vauhtivaroja vielä esittänyt ja aika moni voitto mennyt tiukille. No parempia ideoita olisi EV ridequi 1.85 Nordicilta joka voittaa pystyyn jos ravaa ja pienen laukankin kanssa voi voittaa Silja Ladayn. Ja sitten löytyy aina hyvin loppua tuleva Someday Soon 1.95 vasta koelähdön juossutta EV Cedaria vastaan. Vnelosessakin prosentit SSn hyväksi 20-8, eikä kyllä ymmärrä EVCn suosikkiasemaa Nordicilla.
Sähly teki viimeksi vahvan juoksun, mutta kerroin on niin rajoilla että jää pelaamatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


silkwood
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 19.12.2005, 15:06
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja silkwood »

Kyllä Lumber Jetillä oli hyvä kerroin ja varmasti myös ylikerroin, mutta itselleni on se periaate ettei Teivaista vastaan kannata hirveästi pelata,. Grader Sara on muutenkin kyllä pystyvä hevonen, jos ei laukkaa.
Hevosten näyttöjen puolesta Lumber kyllä vie niukan voiton.

E.V Rideque on pystyvä menijä, mutta jotenkin tuntuu että volttaaminen voi olla liian vaikeaa tänäänkin. Vermossa laukkoja tulikin jatkuvasti. Silja Laday on taas hyvässä kunnossa, joten tätäkään en uskalla pelata.

Someday Soon- E.V Cedar 1.95-1.75

Tauolta palaava E.V Cedar on tuskin heti parhaimmillaan ja S S taas on päässyt starttailemaan kohtalaisella menestyksellä V75 lähdöissä. Myös V4 prosentit tukevat S S:n pelaamista. Tosin E.V Ceder ottanee piikit tässä lähdössä, mutta silti kallistun kertoimen vuoksi S S:ään

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Weirdo
Jäsen
Viestit: 410
Liittynyt: 01.02.2006, 18:01
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Weirdo »

En pelaisi ainakaan isolla EV Cedaria vastaan. Tässä alla valmentaja Mikko Lillebergin kommentit. Toinen kommenteista on Äimäraution sivuilta ja toinen Vidgrenin omilta sivuilta.

Äimärautiolta: "E.V. Cedar (L7/4) on treenannut hyvin jo pitkään. Tämä lähtee kovaa matkaan eikä ole varmaan sopivan harjoitusvauhdin jälkeen ihan helposti keulapaikalta ohitettavissa. Hevosella oli viime vuonna ongelmia keuhkojensa kanssa ja eikä tuon asian suhteen ole tämänhetkisestä tilanteesta mitään varmuutta."

Vidgrenin sivut: "E.V.Cedar palaa tositoimiin Oulun Äimärautiolla ensi viikon maanantaina, jossa se saa vastaansa toisen tallimme taukoa pitäneistä ravureista, E.V.Canen.

Cedar starttasi viimeksi tositoimissa Killerin Eliitin karsinnassa toukokuussa 2005. Pitkään vaivanneen räkätaudin aikana oli epätoivo jo moneen otteeseen pinnassa - eikä se epäilys keuhkojen toiminnasta ole hävinnyt vieläkään. Talvella on kuitenkin ääni muuttunut kellossa sen verran, että tähystyksessä ei ole enää ilmennyt limaa keuhkoissa. Nyt rattaille istahtaa itse valmentaja Mikko Lilleberg, jonka hyppysissä oriin pitäisi olla lähellä voittoa. Tosin kovana kantena kaskessa on oma tallikaveri E.V.Cane, jonka kuntokäyrä on nousussa ja jos vain ori selvittää Eero Hakkaraisen kanssa sisäradan vaikean lähtöpaikan niin kiire tulee Cedarillakin. Jollei Cane pääse sisältä pois niin kiire tulee joka tapauksessa, sillä takarivistä porskuttaa vauhtiin Tiina Lempiälän ohjastama E.V.Sheena´s Star. Jollei sitten Aatu ole vedossa, niin eiköhän vauhtia tule antamaan uusi Ruotsin tuonti Devils League ja vanha tuttu Someday Soon."

Aika ympäripyöreitähän noi ovat, mutta ite otan Cedarista v4 varman;) on takuulla keulasta todennäköisempi kuin 8% antaa ymmärtää. Oulun profiili suosii keulahevosia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


silkwood
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 19.12.2005, 15:06
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja silkwood »

Samaa mieltä, että E.V Cana on ylipelattu V4:sessa. Ei saa pidettyä keuloja lähdössä ja muutenkin tauolta.
E.V Cedar on kyllä tosi hyvä hevonen keulasta nimenomaan ja luin myös Vidgrenin sivuilta noi kommentit ennen kuin pohdin tota hedaria.
Suurin piirtein tasa buukiksi sain ton hedarin eli 50-50 ja tällöinhän pelataan parempi kertoimista. Nelkkuun taas E.V Cedar on hyvä idea kun on pelattu vai 8%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”