Tänään on 23.05.2018, 03:03.

Vermo 1.3.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Nisula
Jäsen
Viestit: 240
Liittynyt: 26.06.2005, 12:22
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Kouvola - Helsinki

Vermo 1.3.

Viesti Kirjoittaja Nisula »

Yksi ylikerroin meikäläisen mutun mukaan löytyy Nordicilta:

Texas Teddy - Chairman 1.55 2.30

paljon on kiinni siitä, minkä paikan Teddy saa. Mikäli pystyy pitämään johtavan selän niin mahikset kasvavat, mutta jos esim. Marlon Forbes pääsee edelle tai Yahuu tai molemmat, homma hankaloituu selvästi. Chairman on valmiiksi toisella radalla ja kuolemanpaikasta ei tänään ole pelkoa ja kun Esmeraldin vetämissä juoksuissa on yleensä sellanen kaava että alku kovaa, kierros kovaa ja loppu ei enään niin kovaa, niin alussa jos lepuuttaa niin lopussa tämä liekki sitten lepattaa.
:idea: :idea: :idea: / 5 vois olla paikallaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Doug »

Ihan hyvän pelin on Nisula pelannut, tuota voisi itsekin harkita, sillä Teddyllä alkuun satsaaminen saattaa maksaa liikaa tai sitten alussa jääminen tarkoittaa rutkasti kiertämistä.

Bet24:ltä peliin
Lynx D'Or Race 3 Can Contact 1.90 1.80

Lynxi ei ole nyt kunnossa. Toissa kerralla se eteni laukan jälkeen vauhdilla porukkaan, mutta uupui totaalisesti. Tänään saattaa kuolemanpaikka olla tarjolla, enkä jaksa siitä uskoa Lynxin taistelevan tänään voitosta. CC:n onnistumista on odoteltu pitkään, ja nyt sitä ei ole liikaa hehkutettu, joten josko tänään. Kunhan ruuna ei jää kuolemanpaikalle tai ulkoradoille, niin se tulee nykykunnossa sellaisen 700 metrin kirin aika kyytiä. Matka ei ole este menestykselle, kuski on onnistunut sillä ennenkin, ja onpa tätä pidetty varsana aika lahjakkaana tapauksena. Sarjojen noustessa voito ovat harventuneet, mutta ruuna tekee tasaista jälkeä, minkä vuoksi se on hyvä h2h-pelikohde.

Samantha Flight Race 4 Bebeto 1.60 2.20

Viikossa ehtii paljon tapahtua, sillä viimeksi Bebeto oli yli 50 prosenttia vedetty nelkussa, ja vastassa oli mm. SF. Molemmat lahjakkaita, SF tuskin pystyy hyödyntämään paikkaansa, vaan uskoisin näiden juoksevan parijonossa peräkkäin. SF:n vetäessä kirikaistalla väitän, että Bebeto tulee ainakin 6 kertaa kymmenestä ohi. Jos SF sattuisi pääsemään suosiolla keulaan, niin sitten se vie tämän todennäköisemmin, mutta kokonaisuudessaan 50-50 -pari.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”