Tänään on 25.06.2018, 02:07.

Teivo 4.2

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
jepson
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 27.01.2004, 13:59
Pisteitä: 1

Teivo 4.2

Viesti Kirjoittaja jepson »

Liekkö sitten oman tarkkaavaisuuden herpaantumista vai mitä, mutta pitkästä aikaa löytyi hieman enemmän pelattavaa päivän raveihin...saas nähdä, kuinka käy. Aika kohdallaan kertoimet näytti olevan, mutta kuitenkin sellaisia rajatapauksia löytyi, että niitä kannatti pienellä kokeilla. En viitsi nyt noita rajatapauksia täällä luetella, vaan laitan tuon eniten ihmetyttäneen kohteen näkösälle:

Nordicbet: Tutuari - Plantom 2/2,30

Kovasti tuntuvat Tutuaria vihjaavan lähdön voittajaksi, ja peliprosenttikin on jo 40. Eipä siinä mitään, saattaahan se lähtönsä voittaa, mutta ei yhtään todennäköisemmin kuin Plantom. Tutuarin lähtöpaikka parani Vänskän poisjäännin myötä, ja se todennäköisesti juoksee keulassa. Vänskän poisjäänti auttoi myös Plantomia, sillä nyt se pääsee lähtemään Tutuarin selästä, ja juossee kuolemassa. Plantomin kunto tuskin on pikkutauon aikana mihinkään hävinnyt, eikä se ennenkään ole moittinut juoksupaikkaa johtavan rinnalla, joten Teivon maalisuoralla nähtäneen hieno taistelu. Tasaista tulee olemaan, ja 2,3 Plantomille on näin ollen liikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Dreamon
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 22.09.2003, 14:11
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Dreamon »

Plantomin kohdalla on aina korostettu starttivälin merkitystä. Paras tiiviillä starttaamisella. Nyt kolmen viikon väli. Buukkereiden näkemys Tutuarin suosikkiasemasta perustuu varmaankin siihen + tietysti keulajuoksuun?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Älä lyö pohjille!

Minikommentit


Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Doug »

Tänään pelaillaan altavastaajia, joten panokset matalina:

Unibet: Valkoviiri - Eviri 1.25 3.25

Valkoviirilla alla kaksi laukkastarttia + pieni tauko, joten se ei voi olla herkimmillään. Eviri ei pysty hyödyntämään sisärataa (itse asiassa laukkariski nousee), mutta saa kuitenkin suojaisan juoksun, jolla se on osoittanut seuraavansa avoimissakin lähdöissä hyvin. Varmasti kerran kolmesta uskaltaa Evirin voitolle luvata.

Diamond Speed - Le Grand November 1.35 2.70

Muistissa on DS:n kanuunasoolo Jokimaalla vastaavista asemista, mutta nyt kovalla pakkasella liiallinen tempo voi kostautua. Poisjäännit helpottavat takamatkalaisten tehtävää, ja kun LGN on sekin hyvässä iskussa ja kohtaa nyt aiempaa sopivamman vastuksen, niin minusta sen pitäisi olla lähes lähdön suosikki.

Ronnie Clown - Ranch Corazon 1.30 3.00

Tämä ei niin paljon kiinnosta kuin kaksi edellistä, mutta pelataan silti pois. RaC nyt namupaikalla, josta saa loistoreissun ja tilojen auetessa kirii parisataa metriä oikein napakasti. RoC on parempi hevonen, joka oletettavasti parantaa koko ajan, mutta nyt keulaan pääsy voi maksaa sen verran, että lopussa selästä on mahdollisuus ohitukseen. Lisäksi RoC:n viime esitys ei minua ihan täysin vakuuttanut, vaikkakin tempo oli koko matkan raastavaa.

Nordicilta voi poimia tuon täällä jo vihjatun Plantomin sekä Le Grand Novemberin Tornandoa vastaan kertoimella 2.2. Tornando on voittanut iltaravilähtöjä hienolla tyylillä, mutta nyt tehtävä on vaikeampi. Jos Tornando saa LGN:sta sopivaa vetoapua, niin silloin se voi tulla ohi, mutta muuten uskon LGN:n vievän tämän parin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 13:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Doug »

matka jatkuu...

Bet24:
B.C.Wiper Race 5 Hard Value 1.90 1.80

HV:sta en ole vielä saanut muuta näyttöä kuin kovat kehut startista toiseen. Viimeksi tekninen pussitus nappijuoksulla ja silloinkin B.C teki "suoran mitan" kovemman esityksen. Jos Wiperin juoksu natsaa yhtään eikä kunto ole muutaman viikon paussin aikana kadonnut, niin kyllä se kolme kertaa viidestä tämän parin vie. HV:lta odotellaan edelleen parempia näyttöjä.

Vielä kiinnostaisi Thunder Cloudin pelaaminen Cannon Flamea vastaan, kun tarjolla on 2.2:n tasoisia kertoimia. TC vakuutti Oulun helpommassa lähdössä kirimällä hurjasti alkulaukan jälkeen. Viimeksikin se oli tullut kirissä vahvasti perille asti. CF oli nimesnsä mukainen kanuuna viimeksi, mutta tässä sillä voi olla laukka lähellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tb
Jäsen
Viestit: 277
Liittynyt: 31.05.2003, 19:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tb »

Bet365:
DiamondSpeed-Tornando 2 2.85

Tornandon viime esitykset ei selityksiä kaipaa. Takamatkan jyrien pelaamisen perusteluja tulikin jo tuiossa Dougin viestissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”