Tänään on 24.05.2018, 01:26.

Vermon tuhti paketti

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Kims85
Jäsen
Viestit: 11
Liittynyt: 02.06.2005, 14:46
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Riihimäki

Vermon tuhti paketti

Viesti Kirjoittaja Kims85 »

Hyvät päivät. Ja näin alkuun pahoittelut tulevista kirjoitusvirheistä. :) Aamulla kun katsoin mittariin ja totesin tylyt -27 ruudussa niin ajattelin että jaahas, tänään ei rikastuta ainakaan raveilla.
Mutta niin ne vaan näyttäis ravaavan ja mennään sen mukaan. Pistän tähän alkuun ihan numerologiaa, jotta ei tarvitse silmiään rasittaa lukemalla tekstiä mikäli ei kiinnosta.

V5 Aluksi
1)1,2,3,6,7,8,10
2)1,6,16
3)3,10
4)1,10
5)3,7

16,80€

Duo: 1 - 1,2,3,7,8,12

Pelikohteet:
L6)*** 1 GOAL SAFIR
Kaksaripelit: 1/10 40% + 1/2,3,5,6,8,11 10%

L8)** 8 LASS ZEFYR
Kaksaripelit: 8/läpi panostustaso vaihtelee hevosittain

L9)** 5 JONNAN PRINSESSA
Kaksaripelit: 5/6 isommalla + 5/1,2,3,7,9,10

Pelionnea!

Ja sitten itse asiaan. V5 näyttää tänään hyvinki mielenkiintoselta eiliseen nelkkuun verrattuna vaikkakin pakkanen tulee nostamaan yllätysmomentteja ilmaan. Ilman varmaa lappu tehdään, mutta yksi todellinen namurasti tuolta joukosta löytyy, kuten muutama rivinarvon nostajakin.

V5-1) 7Velvet As on ensimmäinen mahdollinen yllättäjä tänään. Monelle pelurille varsin tuntematon Tanskalaistamma omaa kuitenkin riittävän kapasiteetin tämäntasoiseen lähtöön ja siihen on suhtauduttava varoen. Tässä kohtaa pystyn kiittämään erästä kontaktia Ruotsinmaalta, joka seuraa pohjoismaiden raveja säännöllisesti ja tarkasti. Kysäisin mielipidettä ja riittämiskykyä tämäniltaiseen lähtöön ja sain tällaista infoa. Velvet As oli lupaus kun ura aikanaan alkoi. Sen alkutaipaleelle sattui kuitenkin erinäköisiä vastoinkäymisiä ja näin ollen paras osaaminen on tältä vielä näyttämättä. Kukkaan puhkeamista odotellessa tamma on tuotu kilpailemaan nyt sitten Suomeen, ja näihin lähtöihin tämä on mielestäni riittävä peli, jos ei voittoon niin kärkikahinoihin ainakin. Ensimmäinen startti toki voi olla vielä arvoitus, mutta antaa selvästi suuntaa mitä tuleman pitää. Kiripätkä tältä löytyy, olen lähes jokaisen startin tältä pystynyt toteamaan omin silmin ja todennut lupaavaksi menijäksi. Omistajahan on suomesta, että jotakin infoa toki sitäkin kautta voi saada, mutta tällaiset näkemykset Ruotsin ravipelurilta. Pidän varauksen, ettei tieto ole omaani, mutta erittäin uskottavalta lähteeltä kysytty.

Suosikki tähän on kuitenkin 3 Celebrity Photo, toissakerran Teivon voitto tuli varmasti piikistä, jonne mahdollisuudet on nytkin olemassa. Viimeksi oriin juoksun pilasi laukka melko hyvästä noususta. Keulajuoksua odotellaan ja tätä myöten 31% jonka kansa on vetänyt ei ole liikaa. 2 Marlon Raiso on myöskin eturivin kovimpia. Viimekertainen juoksi pilaantui laukkaan jo aivan alkumetreillä, mutta tässä ounastelen selkäjuoksua suosikin peesissä, josta voi sitten suoralla iskeä mikäli varaa löytyy. 6 Silva Ariosokin voi tässä pienen yllätyksen aiheuttaa, vaikkei viimeksi ollutkaan kuin tasainen saatuaan vetoavutkin kolmannella. Hyvän juoksun jälkeen parijonossa, ei voittokaan saa yllättää. Teivaisen 8 Ice Cream Lucky olisi paremmalta paikalta ollut ihan jopa kakkosrankki tässä, mutta tuolta on tekemistä. Seinäjoella se runttasi johtoon ensimmäisellä takasuoralla kireän 13,5 avauksen päätteeksi. Nyt keulaan ei ole asiaa vaan juoksu luontunee viimeisissä ulkopareissa, josta voi olla vaikea ehtiä varsinkin jos suosikki saa vetää maltillisesti keulassa.

V5-2) Teivainen - Moilanen, niin tuttua, mutta niin totta. Yksi yllättäjä tähänkin tosin löydetään kuitille. 1Line Lover on saanut unelmapaikan ja juossee keulassa, kenties maaliin saakka. Viimoisin esitys ei ollut mitenkään huono, sillä vastuskin oli kunnioitettava ja juoksu kuolemanpaikalla ei yleensä ole se helpoin tapa voittaa ravilähtöä. Joulukuinen Vermon vierailu tuotti erittäin helpon keulavoiton, ja se lienee resepti tänäänkin. Takaa lähtee kuitenkin maailmanmatkaaja Simb Moonflower joka joutuu tekemään tänään raskasta duunia ehtiäkseen ykköseksi. Vermon viimeisessä tuli lähtölaukka, jonka jälkeen tamma iski kolmatta eteenpäin päästen 1000 jäljellä aina keulaan asti. Ei koskaan luovuttanut, vaan koki maaliviivalla tappion suuryllättäjä Wallitille. Nyt siis kiertämistä, mutta paria kumppania lukuunottamatta kohtaa roskaa ja nousee kärkikahinoihin. Se yllättäjä on numero 6 Humid Hanover joka tosin saattaa joutua aina kuolemanpaikalle saakka ellei sitten pysty ihmeen kaupalla olemaan juoksulangalta nopeampi kuin Antti alussa, jolloin saisi selkäjuoksun suosikin peesissä. Viimeksi otti voiton keulasta, ollen ihan hyvä. On kuitenkin sen verran epävarmempi menijä kuin suosikkikaksikko, että laukkakin on mahdollinen. Muistetaan silti peleissä, koska on selkeästi se kolmas kova.

V5-3)3Ali Hassan palailee 3kuukauden paussilta ja on heti suosikki hyvältä paikaltaan, koska kohtaa varsin sopivan vastuksen. Tauolle siirtymisstartissaan tuloksena oli lähtölaukka, siitä ei jäänyt kerrottavaa jälkikasvulle. Toissakertainen voitto tuli 2 ulkoa, ruunan noustua oikea-aikaisesti antamaan painetta kärkiparille Sissin tumi & Alanssi. Jälkeenmainittu väsyi jo aiemmin prässin alla, mutta Sissin Tumin Ali Hassan ruokaili vasta suoralla varmaan tyyliin. Nyt se kiertänee ajoissa eteenpäin, koska ei ole nopeimpia avaajia. Pieni pelko on mahdollinen kuolemanpaikkajuoksu. 10Kihin Toivo on ainut varmistusmerkki. Se on ollut parissa viimeisessä pirteä. Toissakerralla laukan keulavoitto ja viimeksi laukattuaan kierteli ihan hyvin loppuun saakka. Oikea-aikaisella kiriinlähdöllä saattaa musertaa tämänkertaisen porukan.
Onhan tässä monia muitakin, mutta mukaan vain itselleni maistuvin kaksikko.

V5-4) GOAL SAFIR, ja vihdoinkin lähtö jossa menestymistä voi tullakkin. Vermossa viimeksi hävisi vain voittokone Mr Nice Guylle voittaen monia hevosia jotka olisivat tässä lähdössä kovia. Kohtaa todellakin sopivamman vastuksen nyt, ja on erinomaisella paikalta kiinni jopa voitossa. Tarkkaan en tiedä alkukiihdytyksestä kuva tässä keulat katsoo, mutta Goal Safirilla siihenlie olisi saumat myös? Ja siitä todennäköisesti ajettaisiinkin. Tokipaljon ratkeaa jo alussa, mutta uskon vahvasti menestykseen vedoten lähinnä helpompaan vastukseen. Tasainen menijä kyseessä, ja voitto olisi jo ansaittu. 10 High Level ei maistu tippaakaan, mutta ei tähän tippuakkaan halua jos sattuu voittamaan kiripalalla tämän. Muuten erittäin vaisu lähtö, josta seuraan jatkoa ajatellen numeroa 5 Accina Accent joka onmyöskin kilpaillut PÄÄASIASSA kovemmissa lähdöissä Ravilla saattaa riittää jopa kaksariin, voittoon en usko.

V5-5) Tähän sitten otetaan kantaa jättämällä suosikki ulos. Erittäin paha pelilähtöhän tämä on, mutta pistetään 2 ideamerkillä ja toivotaan että natsaa. 7 Play It Safe on suosikkini. Viimekertainen esitys oi mielestäni hyvä. Dödsistä hyvinloppuun asti häviten Dolce Merettille. Toissakertainen olikin sitten sitä parasta Play It Safea. Silloinkin juoksi Dolce Merettin rinnalla, josta runttasi väkisin ohi ja lopulta hallittuun voittoon. Toissakerralla haki ennen ensimmäisen puolikkaan täyttymistä keulat komennon ja piti sen loppuun saakka joutumatta edes koville. Nytkin pelkona voiolla kuolemanpaikkajuoksu, mutta JOPA siitä ruuna voi tässä menestyä. Toivotaankuienkin juoksua parijonossa lähellä kärkeä. 3Lady Value tuntuu nähneen valon, siirryttyään Risto Airaksisen suojatteihin ja on nyt kaiken kunniaksi hyvällä paikalla. Forssassa se oli ylikylä keulajuoksun päätteeksi, jollaiseen on nytkinmahdollisuudet vaikkakinmukana on monia hyviä avaajia. Kuolemanpaikkavaarakin on olemassa tälläkin.
Rohkeasti silti, se ei pelaa joka pelkää.

Pelikohde L8: Lass Zefyr. Tasokas 2600:n metrin tasoitusajo on tässä ja vaikka suosikiksi pelattaneen Le Grand November niin otan tähän kantaa erilailla. Lass Zefyrille matka käy hyvin ja kiertämistäkään ei näin pienessä lähdössä liikoja tule. Viimonen startti on kultadivisioonafinaali, jossa esitys oli mielestäni hyvä. Juoksu eteni oriin kohdalta 5 ulkona, josta kirimerkki vajaa 800 ennen maalia tuotti totosijan. Hävisi vain kahdelle todella kovalle. Lunttasin sen verran, että viimeiset 700metriä 12,5 paikkeille. Toissakerralla dödsistä myöskin hyvä kolmonen. Juossee 4 ulkona tässä, josta uskon kaatavan koko sakin suoralla.

Pelikohde L9: 5 Jonnan Prinsessa
Jonnan Prinsessa otti Jyppilässä voiton keulasta ja viimeksi teki 40 metrin pakilta todella vahva esityksen nousten toiseksi. 1 kovaa lukuunottamatta tämä lähtö pitäisi olla naurettavan helppo. Niinhän nämä tosin usein ovat etukäteen.. Siltikin uskon, että ilman suurempia nökemyksiä nuo 2 edellistä starttia huomioonottaen Jonnan Prinsessa on tänään erittäin hyvä troikkapohja.

Loppuun vielä hedareita harrastaville muutama poiminta, jotka itse lyön.
Expekt:
Goal Safir - High Level = 1 2,15
Farmer Kid - Play It Safe = 2 2,05

Unibet:
Kihin Toivo - Valko-Harja = 1 = 1,75
Farmer Kid - Lady Value = 2 = 1,80

Muutama yli ja alipeli v5:sta:
Ylipelatut: v5-3 1 Valkoharja 22% ( oma arvio 16% )
V5-4 10 High Level 48% ( oma arvio 34%)
V5-5 1 Packham 25% ( oa 19% )

Alipelatut:
V5-1 7 Velvet As 2% ( oa 7% )
V5-2 6 Humid Hanover 95 ( oa 13% )
V5-4 1 Goal Safir 20% ( oa 31% )
V5-5 3 Lady Value 12% ( oa 19% )
7 Play It Safe 22% ( oa 26% )

Jokimaalla ei ravata joten välipäivä huomenna, vaikka Åby kohteita tarjoaakin.

ERITTÄIN hyvää pelionnea kanssapelurit!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Jokerit ja ravit, niistä en luovu.

Minikommentit


Dreamon
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 22.09.2003, 14:11
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Velvet As

Viesti Kirjoittaja Dreamon »

Juuri 4-vuotiaaksi kääntynyt Velvet As on syntynyt Saksassa. Taulun perusteella 11 starttia, joista 8 totossa eikä ole juossut Ruotsissa kuin kahdesti, viime marraskuussa. Ja kai sippilähdöissä koska voittosummaa ei ole tuon enempää (3200 eur). Jotenkin nämä eivät oikein tästää esittämiesi tietojen kanssa, mutta voin tietysti olla väärässäkin.

Toivottavasti kontaktisi ei sotke tätä ruotsalaiseen Velvet Åsiin, joka muistaakseni oli 4-vuotiaana Ruotsissa ikäluokkansa lähes parhaita tammoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Älä lyö pohjille!

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”