Tänään on 25.06.2018, 03:59.

Kuopio 17.5

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
AP
Jäsen
Viestit: 174
Liittynyt: 23.02.2003, 22:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Kuopio 17.5

Viesti Kirjoittaja AP »

Pari peliä Centrelle. Neljännessä V75-lähdössä on hedariin arvottu vastakkain Blend Black ja E.V.Cedar. Pelasin B.B:tä, arvio 60 % ja kerroin on 1.8. B.B oli Mikkelissä 5.4 todella nihkeä, mutta viimeksi Vermossa juostessaan se palasi jo melkein voittokantaan. Tämän kertainen matka 2600 m sopii B.B:lle mainiosti ja tältä löytyy mahtava kiri, jonka edessä olisivat useimmat ykkössarjalaisetkin helisemässä.

Jim Rockhead - Sharky Man. Jim Rocheadin kerroin 2.1, arvio 55 %. Jimmy oli viimeksi yllättävän vaisu, syy keulapaikalta sammumiseen voisi olla seuraava: starttiväli oli aivan liian lyhyt. Sharky on hyvä hepo, mutta sillä on edelleen suuri laukkariski lähdössä. Lisäksi tässä on koko joukko kovia menijöitä, joten Sharkyn on hitaana avaajana tehtävä ainakin kierroksen kiri kolmatta-neljättäkin rataa pitkin, jotta se olisi rahanjakosuoralla mukana kammoittelemassa kirkkaimmista mitaleista, tällainen juoksunkulku voi olla sille liian vaativaa vaikka Sharky todella kyvykäs hevonen onkin. Oulussa kova mahtavauhti suosi tasavauhtista Sharkya, avaus 09,0, eka kierros mentiin 15,5 ja kolmas puolikaskin 15,5 kyytejä !, joten ei ollut ihme, että takaa rynnittiin ohitse.

Vielä yksi Unibetille. Southerly Gale - Blay Boy. Southerly Gale sen vuoksi, että juoksunkulku voi suosia sitä paremmin, Blay Boyn edessä ei ole starttiraketteja, joten se voi alussa jäädä liiankin kanssa kärjen vauhdista. Moilasen ohjastama S.G. on päässyt autolähdössä pitkästä aikaa eturiviin, omaa kohtuullisen lähtönopeuden ja uskoisin, että se voi sopivalla selkäjuoksulla nousta yllättävänkin korkealle tässä ennakkoon melko tasaisessa pronssidivisioonalähdössä. Prossat S.G:lle 48, kerroin 2.2.
Lisäys: Auts, ysiradan Ruffstaff onkin jäänyt pois, Blay Boylla onkin nyt loistopaikka :(

Simori - Remu-Roope. Centrebet, Simorin kerroin on 1.7, arvio 60 %. Nyt juostava matkahan käy Simorille oikein hyvin. Suurin uhkahan tässä on laukka ensimmäisellä viissatasella, koska myös Loisto-Vokker on menossa sinne piikkipaikalle. Toivottavasti Kamppuri älyää antaa ajoissa johtopaikan Niemisen ohjastamalle ruunalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


J.R.
Jäsen
Viestit: 374
Liittynyt: 28.02.2003, 18:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja J.R. »

Yksi peli koko viikonlopulle. Simorin voittaja Expektillä 18,0. Kai tää 10% on.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”