Tänään on 27.05.2018, 01:25.

Ylivieska 6.8.

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Vislaus
Jäsen
Viestit: 398
Liittynyt: 25.03.2004, 15:02

Tuotto: -19.28 yks.

Palautus%: 67.87%

Panosten ka: 8.57 yks.

Vetoja: 7

Pisteitä: 56
Paikkakunta: Korpikanto
Viesti:

Ylivieska 6.8.

Viesti Kirjoittaja Vislaus »

Viorilla - Turneri 1/1,6 :lol: Nordicbet

--Vaikka Tuomas on varovainen ennätyksen parantamisen mahdollisuudesta, niin itse kyllä pidän Viorillan olevan sellaisessa iskussa, että parantaa tuota tarpeeksi ainakin tähän ilman laukkaa. Tehdessään ennätyksenä Kajaanissa laukkasi alkuun pahoin ja kuroi porukan kiinni...kiersi lopussa viellä toiseksi. Jäi alkulaukassa n. 40 metriä, joten siitä voi päätellä ilman sekuntaattoriakin mitä kulki tuon loppumatkan. 8) Kiersi viimeksi alun kolmatta siirtyen lopulta keulaan..voitti siitä varmasti. Turneri on sellainen pelurin kauhu...laukkaa kuitenkin erittäin usein ja kuljettajan valinnat on vaikeita tuolta paikalta. Turnerilla lisäksi viimekertainen onnistuminen painaa liikaa nyt kertoimissa. Ylivieskassa keulasta tai läheltä sitä on kiva ajella...kaikki puoltaa tätä paria.

Ässän Väre - Hyrvin Tähti 1/1,65

--ÄV ei ollut kummoinen silmään viimeksi vaikkapa voittikin todella nätin reissun jälkeen. HT on hirmu iskussa ja yllättänyt minut ainakin nousemalla sarjoissaan tuollaisella vauhdilla...hienoja esityksiä ja ei jää nyt autolähdössä varmaan lähdössä niin paljon kuin viimeksi. Hurjalla nopeudellaan hoidelleen lopussa viimeistään tämän parin itselleen.

Molemmille: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: /5 ja arvioksi 1,5

Ps.Tainnut Nordicbet laittaa hieman rajoja jälleen alemmalle tasolle..ainakin itse sain Viorillalle sisään vain hieman yli 100 euroa...surkeaa suuntausta...pian kait saa pelailla napeilla tuonnekin. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tb
Jäsen
Viestit: 277
Liittynyt: 31.05.2003, 19:38
Pisteitä: 0

Re: Ylivieska 6.8.

Viesti Kirjoittaja tb »

Vislaus kirjoitti: Ps.Tainnut Nordicbet laittaa hieman rajoja jälleen alemmalle tasolle..ainakin itse sain Viorillalle sisään vain hieman yli 100 euroa...surkeaa suuntausta...pian kait saa pelailla napeilla tuonnekin. :roll:
Hevospelit eivät varmaan ole olleet bookkereille edullisia päätellen tarjonnan vähenemisestä. Esim. Expekt on vähentänyt tarjontaa ja toissa viikolla ei antanut kertoimia kunkkukisoihin eikä V75:een? Kyselin asiasta ja vastasivat vain lyhyesti näin:
Pahoittelemme asiaa. Olemme toistaiseksi joutuneet vähentämään ravikerrointarjontaamme. :cry:
UB:llä maximirajat ovat myös pudonneet ja kerroinrajat riippuvat pelaamisajankohdasta tai oikeammin siitä ovatko puljun kerroinlaskijat paikalla. Yritin eräänä iltana pelata derbyyn Storming Comeryä voittajaksi kertoimella 400, mutta sitä sai pelattua vain 0,28 €. :x Joitakin isompikertoimisia listalla olevia hevosia ei voinut pelata edes 1 sentillä :evil:
Tätä asiaa kyseltyäni vastasivat UB:lta näin:
Vedon hylkääminen johtui ajankohdasta jolloin yrititte tehdä vedon. Yleensä yöllä hyväksytään ainoastaan pieniä panoksia (kymmeniä euroja), tämä johtuen siitä ettei kertoimienlaskijoidemme miehitys ole yhtä vahva yöllä kun päivällä. Kehoitammekin teitä koittamaan kyseistä vetoa uudelleen nyt.
:shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”