Tänään on 20.05.2018, 16:03.

Unibet muuttanut H2H ehtojaan raveihin

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
tb
Jäsen
Viestit: 277
Liittynyt: 31.05.2003, 19:38
Pisteitä: 0

Unibet muuttanut H2H ehtojaan raveihin

Viesti Kirjoittaja tb »

Loggasin UB:n sivuille ja vastaan tuli kehotus hyväksyä h2h ehtojen muutos ravien osalta. Sääntojen muutos koskee pykälän 6.5.4 toista kohtaa, jossa sanotaan, että Head-to-Head ja/tai Triple Head-veto mitätöidään, jos:
"Yhdellekään kilpailuun osallistuvista hevosista ei jaeta palkintorahaa"
ts.ainakin toisen h2h-hevosen tulee olla esim. 12 h:n lähdössä vähintään kuuden joukossa, jotta koko veto ei mitätöityisi.

Torstaina Mikkeliiin pelatu h2h-veto: Cocktail Queen - Left Downwind olisi UB:llä näin ollen mitätöity, vaikka molemmat tekivät hyvät ja hyväksytyt juoksut. LD:n oli kuolemanpaikalta 7:s ja CQ pussitettuna 8:s. :cry:

Iilmeisesti pykälän lisäyksellä pyritään estämään kuskien keinottelu = passiivisella ajolla tahallaan häviäminen huonommalle hevosille. Tätähän epäiltiin viime syksynä harrastetun muutaman kerren Ruotsissa ja asiaa tutkittiin poliisivoimin. : :roll: :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


klippa
Jäsen
Viestit: 81
Liittynyt: 11.03.2003, 21:39
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja klippa »

Eihän se välttämättä kovi huono asia ole, sillä tällöin varsinkin altavastaajia (ja miksei suosikkejakin) pääsee lyömään useammin. Ikävänä muutos on silloin, kun psyykkaa vastustajalle laukkaa, mutta oma pelikohde ei silti yllä rahasijalle, vaikka veto muuten osuisikin. Toisaalta sitten kahden outsiderin kohdatessa on riski vedon ohimenoon helpostikin niin pieni, että pelipäätökseen tulee päädyttyä helpommin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”