Tänään on 19.06.2018, 01:03.

Perjantain purtavat

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Kims85
Jäsen
Viestit: 11
Liittynyt: 02.06.2005, 14:46
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Riihimäki

Perjantain purtavat

Viesti Kirjoittaja Kims85 »

Kolmet ravit tänään, tässä joutuu rutinoitunutkin peluri seilaamaan kovasti fintoton sivuilla toivoen ettei ystävämme kaatuminen iske sivuihin ja vie voittoja sivu suun.
Eilen oli hyvä päivä lähinnä Fantastic Nibsin osalta ja Luxus Imagen paripeli natsasi myös. Pahoittelut ettei sitä sivuilla ollut, mutta ircistä ainakin eräältä kanavalta vihjeen saattoi bongata. Tänään tuon kaikki ideat tänne esille, niin ei mene jossitteluksi. Keskityn peleissä Kaustisen lisäksi pariin lähtöön vieremältä ja on yksi idea Poriinkin. Aloitetaan.

Porin idea on suora pari lähtöön 7.
1Ridge Dartilla on oiva paikka hallita tätä lähtöä maaliin saakka mailin matkalla. Viimeksi Jokimaallahan hepo otti salamastartin ja teki juuri edellä ennakoimani eli hallitsi joka metriä maaliin saakka. Turussa ruuna jäi pussiin hyvävoimaisen näköisenä. On kovassa iskussa tällä hetkellä ja suurin suosikki voittamaan tämän lähdön. 10Baba Doc on suoran parin toinen osakas. Edellistarttikin kertoo hevosen päässeen iskuun. Se piti suosikkina voittoon tätä jonkin verran kovempitasoisessa lähdössä keulajuoksun päätteeksi. Nyt asetelmat ovat erilaiset, mutta tässä lähdössä Baba Doc kerkeää 3-4 ulkoa hyvin kärkikamppailuun.
Kyseessä kohtalaisen panostuksen **-idea.

Vieremä:
L7 3Signe Sue on yhden tähden yllättäjäidea. Viimeksi Vieremällä se aloitti keulassa, mutta antoi paikan pois juosten 2 sisällä. Pussitus oli tosiasia, vaikkei tamma näyttänyt tuhannelta tilaa saatuaankaan. Vaisuhko esitys. Mikkelissä esitys oli paljon parempi kovassa lähdössä. Signe Sue sai hyvän juoksun 2 ulkoa ja kirikin hyvin riittämättä kovemmilleen. Nyt lähtöpaikka suosii ja voittokin on mahdollinen.
Kaksarissa huomioin 4 hevosta. 30% numeroita 8ja9, 20% numeroita 4ja5.
Toinen Vieremän idea on todennäköisesti pelattu illalla pohjaksi. *** tähden todennäköisesti osuva pelikohde on 7 Queenly Dean. Eero Hakkaraisen ajokki kohtaa varsin sopivan vastuksen ja vaikkei lyhyt matka välttämättä sille parhaiten sovellukkaan on melko lupaavasti uransa aloittanut tamma lähellä menestystä. Kerkesin kirjoittaa ummet ja lammet tästäkin, mutta kannattaisi tallentaa välillä notepadiin esim, sillä netti meni kaatumaan ja en kyllä uudestaan kirjoittamaan ala. Jokatapauksessa hevosen voitto tänään on todella todennäköinen.
Kaksarissa 4 hevosta.Ne ovat 3,5,9,12.

Kaustisen ideat ilman perusteluja ajanpuutteen vuoksi.

L6) Forget Me Not / 5 ' 40% 2,3,9,12 ' 15%
Tämä on loistava peli-idea!

V4) 2,5,8,11,13,14 - 1,3,9,10,12 - 6,12 - 1,12
120riviä = 24€

Pelionnea!

Lopuksi vielä parit ali ja ylipelit mielestäni Kaustisille.
V4-2: 1Suvi-taika ylipelattu. Selkäjuoksulla totoon, ei voita todennäköisesti. Lapulla mukana kuitenkin, arvioni 9%

V4-3: Forget Me Not, arvio 15%, pelattu tällä hetkellä 9%! Viimeksi hiukan vaisu esitys, mutta parantaa tähän. Kova matkavauhti suosisi.

V4-4: 12Hyrvin Tähti ylipelattu, arvio 56%. Toki ylivoimaisesti kyvykkäin, mutta ei voitto saletissa ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Jokerit ja ravit, niistä en luovu.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”