Tänään on 18.06.2018, 21:16.

Mikkelin V4 2.6

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Kims85
Jäsen
Viestit: 11
Liittynyt: 02.06.2005, 14:46
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Riihimäki

Mikkelin V4 2.6

Viesti Kirjoittaja Kims85 »

Moroz. Palailen ravikannalle pikkuhiljaa pidettyäni aiheesta lomaa puolen vuotta. Tapanani on ollut tuoda ideani esille muillekkin, ja jatkan samaan malliin. Joten siis pieni katsaus Mikkelin v-nelosen mietteisiin.

Ideahevoset:
V4-4:* 8 Woodhill's Elect on tänään paras yritys. Olkoonkin että lähtöpaikka ei ole paras mahdollinen ja Mikkelissä kärkipäästä on helpompi voittaa. Nythän on niin, että muutkin pelihevoset ovat huonoilla lähtöpaikoilla lukuunottamatta Bowl Winner K:ta. Ideani on juossut selkeästi tätä kovemmissa lähdöissä viimeiset starttinsa. Eilistä juoksua en ollut katsomassa, mutta toissakerralla Killerillä hevonen ei auttamatta riittänyt takaa kärjelle. Sitä edellisessä Oulun 75-lähdössä ori ravasi alkumatkasta kuolemanpaikalla saaden vetoapua reilu kierros jäljellä.
Kesti maaliin asti täysin luovuttamatta. Tämänkertainen tehtävä ei ole ylivoimainen, sen verran helpompi vastus on kyseessä.
Kaksareissa 30% numeroille 5,9,11 ja 10% numerolle 1 Pietro Fling joka ottaa ainakin aluksi keulat ja sillä on totosauma varsinkin selkäjuoksulla.

V4-2* 7Fantastic Nibs on päivän toinen yllättäjäehdokkaani. Lähdössä on mukana monta hevosta joiden päivän kunto on arvoitus. Viimeksi Fantastc Nibs otti oikeinkin hyvällä esityksellä kakkossijan, mutta varsinkin Kouvolan esitys 8.5 jäi mieleen. Juoksupaikaksi muodostui 3 sisällä, josta tamma jäi takasuoralla sammuvan Boston Valleyn taakse pussiin. Tilan löytäessään Fantastic Nibs lopetti vauhdilla melkein totokolmikkoon. Nyt se saa hyvän juoksun parijonossa ja omaa yllätyssauman.
Pareissa huomioidaan 5 hevosta 20% painoin. Kyseessä ovat 2 Adelei joka on toinen ideani tässä lähdössä ( lisää v4-osassa ), 4, 5, 10 ja 11.


V4-1)Avauskohteessa luotan kolmeen hevoseen. 10 Mar Liana on allekirjoittaneen silmään nostanut tasoaan parilla pykälällä vime starteissa. Viimeksi Mikkelissä se oli ylivoimainen juostuaan pääasiassa 3. ulkona. Kiri oli komeaa katsottavaa. Toissakerralla Joensuussa tamma otti keulasta vakuuttavan voiton niinikään. Tässä varmasti voittotaistossa. 5Cool Cone on ailahdellut. Lahdessa alun keulapaikan revittely vei veronsa ja sammuminen yllätti. Vermossa ruuna selviytyi paremmin juostuaan 5 sisällä, ja kirien sieltä Born To Goun vanavedessä neljänneksi. Aivan ok suoritus. Voltin vitosrata aiheuttaa laukkariskin. Ravilla mennessään hepo on vaarallinen tässä melko heikkotasoisessa 4-lähdössä. 13 Pilot Takstens on noussut vireeseen, mutta sekin omaa laukkariskin. Sillä on kuitenkin takana kaksi kirivoittoa paikanpäällä Mikkelissä. Viimeksi Pilot Takstens hyökkäsi 7 ulkoa reilu kierros jäljellä eteenpäin kääntäen loppukurvissa jo neljännelle ja jyskyttäen varmaan voittoon. Nousee nytkin korkealle.

V4-2: Fantastic Nibsin lisäksi tässä maistuu myös 2 Adelei. Se voitti viimeksi keulajuoksun päätteeksi melko vaatimattoman lähdön. Se ei vähennä kuitenkaan voiton arvoa. Keulaan on mahdollisuus nytkin, tosin tässä saatetaan kokeilla selkäjuoksua, jolla hevonen olisi todennäköisemmin kärkipäässä. 4Coktail Queen on todennäköisesti se keulahevonen. Suoritukset ovat olleet viimeaikoina tasaisia joskin hiukan vaisuja. Hepo olisi varmasti voitossa kiinni mikäli vain yrittää loppuun asti tosissaan. Taukokin pieni kysymysmerkki. Ari-Pekka Pakkasen mukaan tasaisen kova matkavauhti sopisi tälle, sillä se ei tahdo lähteä menemään jos matkalla otetaan vauhti pois ( lähde IS veikkaaja ).
5Eternity Village on juossut kovemmissa lähdöissä ja on tässä varottava. Viimeksi se oli vaisu 3 ulkoa uhkaamatta kärkeä missään vaiheessa. Nyt yksi mahdollisista. 11 May i Ride oli toinen siinä lähdössä mutta mailin matkalla kerkeämistä takarivistä on. Kuuluu toki lapuille. Viimeksi Jokimaalla hepo esitti kovan kirin 5 ulkoa nousten kaksariin.

V4-3: Turotuulen jäädessä pois 4 V.H Suvitar saanee tehdä oman juoksunsa keulassa. Killerillä kolminkertainen ravikuningatar ravasi Turotuulen takana ja oli maalissa kolmas. Vermossa Suvitar otti helpohkon keulavoiton, mitä yrittää nytkin. 6 B.Helmiina pilaa auttamattoman usein laukkoihin, mutta on ehkä päivän kunnoltaan paras.
Tamma on tehnyt kerta toisensa jälkeen hyviä kirejä alkulaukan jälkeen. Nyt ravilla pystyy lyömään V.H.Suvittaren. 10 Hilujon Tähti merkataan lapulle vaikka takarivistä voittoon nouseminen tässä lähdössä vaatii jo vähän tuurejakin. Jyväskylän voitto irtosi keulasta tyylillä. Teivossa voitto tuli kuolemanpaikkajuoksulla vahvan esityksen jälkeen. On kuitenkin tässä selkeästi kolmas kova ja en uskalla yhtäkään näistä pois jättää vaikka Suvittaren varmaksi lyöminen houkuttaakin. Prosentteja on kuitenkin jopa hiukan liikaa.

V4-4: Idean lisäksi lapulle 1,5,9,11. Syy miksi revitän näinkin paljon, vaikka lähdössä juoksee ideahevoseni, on yksinkertaisesti se, että Woodhill's Electin paha lähtöpaikka ei sitä varmaksi missään tapauksessa mairittele. 5 Bowl Winner K on toiseksi paras mekki tähän. Hepo oli viimeksi tauolta ihan ok kirien 3 ulkoa selässä viidenneksi. Parantaa tähän. 1Pietro Fling on toivotaan toivotaan rasti. Se ottaa keulat aluksi ja sen jälkeen selkäjuoksulla pystyy taistelemaan JOPA voitosta. Aikoihin tämä ei ole voittanut, mutta tästä olisi jopa pikkusaumat jotain odottaa. 9Kosar Degato ja 11 Bondeque tulevat tuoltakin kärkeen. Viimeksi mainittu starttasi Mikkelissä missä se juoksi BWK:n kanssa samassa lähdössä ja kesti keulasta toiseksi. Ei loistanut missään määrin. Toissakerralla lähtölaukan jälkeen pirteä esitys. Kyvykkäin toki, mutta se ei takaa voittoa. Kosar Degato kirii suoran kovaa mikäli saa hyvän juoksun eikä joudu kiertelemään liikoja. Nähdyn perusteella se ei siitä erityisemmin pidä.

Rivi kokonaisuudessaan:
5,10,13 - 2,4,5,7,11 - 4,6,10 - 1,5,8,9,11

Kustantaa minimipanoksella 45euroa.
Duot: 4,6,10 - 8
3 euron panoksella 9 euroa.

Pelionnea! -Kims85-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Jokerit ja ravit, niistä en luovu.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ravit”