Tänään on 27.05.2018, 05:08.

Pro-tipsaaja

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin

Palstan paras tipsaaja

Neo
18
15%
Xavi
5
4%
Mikko82
16
14%
Mika Ässä
18
15%
Diesel
12
10%
CEO
4
3%
Simo Sukkela
14
12%
Joku muu
31
26%
 
Ääniä yhteensä: 118

Henkka
Jäsen
Viestit: 10484
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +348.85 yks.

Palautus%: 120.51%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1056

Pisteitä: 2898
Paikkakunta: Vantaa

Pro-tipsaaja

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Kenen täkyt/analyysit mielyttävät eniten?

Mun vaihtoehtolistasta puuttuu monta pätevää äijää mutta heitin tähän kuitenkin muutaman nimimerkin.

Omat näkemykset listaamistani nimimerkeistä:

NEO: Brittifutiksen vankka asiantuntija. Tarinaa riittää, välillä näkemykset sotivat paljonkin omiani vastaan mutta kerrassaan mainioita pohjustuksia jne. lähes kaikkiin otteluihin, pitää näkemyksistään kiinni.

Xavi: Suunnistajalla näyttää kompassi kovin usein väärään suuntaan mutta yritystä riittää. Tulkitsee liian nöyrästi edellisiä suorituksia ja vetää johtopäätöksiä liikaa niiden perusteella. Luvut kuitenkin kertovat totuuden.

Mikko82: Kaveri, joka harvoin vihjaa väärin. "Vihaa" väärin tipsaamista, joten laittaa yleensä taululle ne vihjeet jotka ovat hänen mielestä räikeitä ylikertoimia. Syö yleensä kertoimen itse raskaalla panoksellaan joten siitä miinusta. Senkin jälkeen ilmaa kuitenkin yleensä jää.

Mika Ässä: Lähes kadonnut, onneksi.

Diesel: Oma osaamisalue on hallussa.

CEO: YU ja talviurheilu erittäin hyvin hallussa ja kuuluu sarjaan Pro

Simo Sukkela: NBA:n ja Tenniksen taitaja, joka todennäköisesti viettää aikaa näiden tutkimiseen rutkasti. Ei perustele kohteitaan oikein mitenkään, joka syö luottoa. Jälki on silti ollut loistavaa.

Joku Muu: tähän voisi leipoa vaikka kuinka monta loistavaa nimimerkkiä mutta selventäkää te omat näkemyksenne.

Oma suosikkini on Mikko82, joka tipsaa timantintarkasti niitä lajeja jotka ovat itsellänikin etusijalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Tinttasin täpän Joku muu-kohtaan tarkoittaen tietenkin itseäni...

Noeinyssentään. En vaan katsonut aiheelliseksi nostaa ketään mainituista tai mainitsemattomista erityiselle jalustalle. Jokainen tänne vihjaava tekee hyvää työtä, toiset parempaa kuin toiset eli ovat todella ajatelleet asioita loppuunasti ja vähän pidemmällekin ja ovat alansa "ammattilaisia".

Eli nostan niille kaikille hattua, jotka sen arvoisiksi itsensä katsovat ja uskovat moisen suosionosoituksen ansainneensa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1359

Viesti Kirjoittaja Darren »

Annan ääneni Neolle, oleppa hyvä. :P Hieman perusteluja:

Englannin valioliiga on NHL:n ohella kaikista olemassa olevista sarjoista minulle se toiseksi läheisin. SM-Liiga on ykkönen, mutta näitä vihjaajia ei voi äänestää hyvistä analyyseistä huolimatta, koska jatkuvasti vihjaajat ovat hieman pielessä arvioineen niistä ainoista oikeista arvioista, minun arvioistani :D .

Toisin sanoen SM-liiga herättää minussa suuria tunteita ja tietomääräni on kuitenkin niin suuri, että jo muutamankin prosentin heitto omista arvioista toisten arvioihin saattaa joskus jopa kismittää ja ihmetyttää tai ainakin herättää sitä positiivisen kinastelun halua :) .

Valioliigaa en ole juurikaan koskaan täällä tainnut vihjata, koska tunnen kuitenkin olevani selkeästi huonompi arvioissani kuin tämän sarjan pro:t. Koska sarja on mielenkiintoinen, tulee arviotkin lähes aina luettua. Parhaita valioliiga-arvioita esittää mielestäni Neo suhteellisen selkeälläkin eroilla seuraaviin, välillä näkee huimia alustuksia, ammattimaisuus paistaa tekstien välistä!

Tuntemattomimpienkin lajien (NBA,Tennis) arvioita tulee aika usein luettua, mutta koska niistä on itse niin pihalla ei osaa arvioida arvioijien ammattitaitoa, muuta kuin sitten tilastoista.

Tällä kaudella Elitserien on ruvennut kiinnostamaan entistä enemmän meikäläistä NHL-starojen myötä ja Dieselin työ tällä saralla on vakuuttanut. No hyviä vihjaajia olisi vaikka kuinka ja paljon, kivaa olisi itsekin vielä joskus kuulua tähän aateliin 8) .

EDIT: Yksi perustelu unohtui: Newcastle on paras. :) Eikös se Neo näin ollut sinunkin mielestäsi. Vielä täältä tullaan aina mestaruuteen saakka! ( :arrow: jäätävä vihje :P )

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Niin...mitä tarkoitetaan parhaalla tipsaajalla? onko se foorumin kannalta paras, joka perustelee Neon tavalla erittäin hyvin vetonsa, vai se, jolla on paras palautus-%, vai se, jolla korkein palautus yksiköissä (vai miten sen nyt sanoisi)?

Viimeinen vaihtoehto ehkä kuullostaa pitkässä juoksussa parhaalta, koska vetoja tulee paljon ja ovat tuottavia vaikkakin palautus-% ei olekaan paras. Uskoisin, että kun luottoa alkaa tulla ajan kanssa tälläinen tipsaaja pystyy myös myymään vihjeensä parhaiten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Leksu
Avatar
Talvilajien Olympiaguru 2010, SM-Vakiotietäjä 2015
Viestit: 872
Liittynyt: 25.05.2003, 18:01

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 60
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Leksu »

Itse äänestin vaihtoehtoa "muu". Ja erityisesti tarkoittaen loistavaa raviasiantuntijaa Vislausta. Sällillä tuntuu olevan oma alansa viimeisen päälle hallussa! :)
Toki kaikille muillekin listalla oleville ja sen ulkopuolisille suuri kiitos loistavasta työstä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”