Tänään on 21.06.2018, 07:31.

Vetopörsseissä pelaavat.

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Vetopörsseissä pelaavat.

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Suosin monia 1X2 lajeja ja välillä harmittaa että vähemmän tunnetuissa lajeissa kauppa käy melko huonosti. Ongelmana on ilmeisesti se että jos lajin osio esim. jääpallo vaikuttaa kovin tyhjältä, niin ei sinne kukaan innostu laittamaan BACK tai LAY puolelle euroja "toivottavasti joku tarttuu" ajatuksella vaan jättää vaikka kokonaan "ylimääräisen" rahan pelaamatta.
Tuntuu että samankaltainen ilmiö kuin juhlinnassa eli jos joku rafla vaikuttaa aika kuolleelta, niin mennäänkin jonnekkin muualle missä olisi säpinää.

Näitä vähemmän suosittuja ovat mielestäni käsipallo, salibandi ja jääpallo joihin kaipaisin lisää tarjontaa jotta muutkin innostuisivat pelaamaan niitä.
Välillä on päiviä että ei ole (mitään) hyviä pelejä jääkiekkoon ja jalkapalloon, jolloin on pakko turvautua muihin lajeihin. Silloin on myös turhauttavaa kun yritän myydä vaikka käsipalloa eikä kukaan jostain syystä tunnu vastaavan vaikka kertoimet ovat reilusti yli buukkereiden linjan. Ja välillä taas menee yllättävän hyvin kaupaksi eli ailahtelua tuntuu olevan paljon.

Pyytäisin siis sinua ottamaan talkoisiin osaa eli jos jokin laji (mikä tahansa) joka on sinun sydäntäsi lähellä, niin laittaisit vaikka huonompia kertoimia tarjolle jotta ruutujen täyttyessä vaikuttaa siltä että lajille löytyy pelaajia, jolloin myös muutkin empijät alkaisivat laittamaan kertoimia tarjolle (tulee kilpailua). Eli jos pelikassassasi jää ylimääräistä rahaa, niin älä seisota sitä turhaan pelitililläsi vaan laita tarjontaan (pyydät isoa BACK tai tarjoat pientä LAY) vaikkapa vain rekvisiitan vuoksi. Jos vaikka 20 pelaajaa tekisi samoin, niin äkkiähän lajissa näyttäisi olevan säpinää ja empijät jämähtäisivät myös tarjoamaan järkeviä kertoimia ja kauppa alkaisi oikeasti vähitellen käydä tulevaisuudessakin aktiivisesti.

Joskus myös saa hyvän vihjeen vähemmän tunnettuun lajiin esim. monta tärkeää pelaajaa puuttuu pesäpallo joukkoeelta X, mutta ei ole ketään kelle myydä vihjettä, niin se myös harmittaa eikä aina haluaisi ottaa suurta riskiä ison kertoimen muodossa. Vetopörsseissä kun pitäisi aina löytää myyjä ja ostaja...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”