Tänään on 27.05.2018, 09:32.

palautusprosentti...

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
fullthrotlle71
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 14.02.2004, 08:59
Pisteitä: 0

palautusprosentti...

Viesti Kirjoittaja fullthrotlle71 »

Kun tähän ketjuun vastasin niin arvasin että se aiheuttaa kovaa polemiikkia täällä, joten tämä olkoon viimeinen viestini...eli palautusprosenttini olen laskenut näin , (reaaliaikainen kassa(esim.500 yksikköä)*100)/aloitus kassa (esim 100 yksikköä)= palautus%.
Toi on mun tapa laskea enkä tiedä miten muut laskee palautusprossansa, ja se on mulle ihan sama uskooko joku viivan alle jääviä lukuja vai ei, mutta joka tapauksessa olen sitä mieltä että täällä on todella asian tuntevaa porukkaa ja olen täältäkin monta tipsiä poiminut. Sen verran vielä voin taustoja omasta pelaamisestani valottaa että kaikki kohteet mitä pelaan on tarkkaan harkittuja ja vetoja en todellakaan tee päivittäin en edes joka viikko, oiskohan tossa syy monien pieniin palautusprossiin. Panokseni lasken kanssa omalla kaavalla, en Kelly(i)llä .Tästä voi muut jatkaa, minä keskityn oleelliseen eli kohteiden tarkkailuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Re: palautusprosentti...

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Kuten käyttäjä Kit tuossa alkuperäisessä ketjussa jo arvaili, niin sulla on sekasin termit palautusprosentti ja kassan kasvu. Siis sun on parhaimpina vuosina kassasi kasvanut 500%, mutta missään nimessä palautusprosenttisi ei ole tuo 500%. Jos palautusprosentti olisi 500%, niin mietippä millaisia singlejä sun tarvisi jatkuvalla syötöllä napsia kiinni, että toi olisi mahdollista (voin sanoa että on aivan mahdotonta jos otoksen koko enemmän kuin muutama hassu veto)! Kun olet noiden kahden eri termin eron selvittänyt, niin ymmärrät, miksi tuo on aiheuttanut mainitsemaasi polemiikkia. Eikä nyt kirjoittelua palstalle kannata lopettaa yhden pienen "välikohtauksen" takia lopettaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


kit
Jäsen
Viestit: 103
Liittynyt: 14.09.2003, 12:49
Pisteitä: 9

Re: palautusprosentti...

Viesti Kirjoittaja kit »

fullthrotlle71 kirjoitti: Toi on mun tapa laskea enkä tiedä miten muut laskee palautusprossansa, ja se on mulle ihan sama uskooko joku viivan alle jääviä lukuja vai ei...

Vedonlyöntikeskustelussa suurin osa käsiteltävistä aiheista on luonteeltaan mielipidekysymyksiä, mutta vakiintunutta terminologiaa koskevat tulkinnat eivät. Palautusprosentti on niin keskeinen osa tätä terminologiaa, tärkein kannattavuuden mittari, että sille ei voi "sallia" omia tulkintoja vaan se on lunastusten ja panosten suhde eikä mitään muuta. No sen verran tulkinnan varaa on toki siinäkin, että palautuksia ja pusheja käsitellään ainakin kahdella eri tavalla, mutta se ei ole kovin merkittävä seikka.

Pelikassan kasvuprosentissa on se ikävä piirre, että siinä on keskeisenä komponenttina pelikassa, jolle ei ole olemassa yksiselitteistä määritelmää ja tulkintaa kuin korkeintaan teoriassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”