Tänään on 22.05.2018, 04:14.

Live systeemit

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Live systeemit

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Olen yrittänyt tutkia joitakin jutskia miten Live pelit saisi tuottamaan, koska tähän mennessä on aina mennyt pakkasen puolelle kuitenkin pelaamiseni.

Yksi idea olisi että käyttää kääntyvää systeemiä jalkapallossa hyväkseen eli n. 1/20 matsista kotijoukkoe kääntää häviöllä olemisen voitokseen puoliajan jälkeen ja vierasjoukkoe vastaavasti n. 1/40 kääntää häviönsä voitokseen. Puoliajalla ei välttämättä kovin hurjasti vielä kertoimet ole nousseet, joten jos hieman sitä ennen koittaa laittaa layata häviöllä olevan joukkoeen eikä koske sen jälkeen vetoon. Pitkällä tähtäimellä kertoimien puolesta pitäisi tulla tiliä vaikka tulee myös joskus niitä "katastrofi" häviöitäkin, johtuen tietysti minkä tasoiset joukkoeet pelaavat (panostus).

Toinen mitä olen miettinyt että kuinka suuri mahdollisuus on enään vaikkapa 90 minuutin kohdalla (n.3min yliaika) maalin häviöllä olevan joukkoeen tasoittavan pelin? Entäs ylipäätänsä tekemään 2 maalia (lay veto kusee)? Löytyisikö keltään tilastoja tähän? Käytännössä kerroin olisi aika surkea back tai lay vedolle, mutta pystyisikö PITKÄSSÄ JUOKSUSSA tekemään tiliä kuitenkin esim. isolla kassalla?

Tilastoja? Mielipiteitä? Mutuja?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Ottamatta kantaa mihinkään noista ehdotuksista mitä annoit, niin useimmiten se ottelua johtava suosikki (useimmiten nimekäs seura) on ylipelattu ts kerroin on liian pieni. Ihan sama noissa loppuhetkissä, kun on vähän aikaa jäljellä, silloin ne vasta suosikit ovatkin ylipelattuja. Tässä puhun siis tapauksista, että suosikki johtaa 1 maalilla ja peliaikaa se jokunen min + lisäaika jäljellä.

Tietysti niitä hullujakin löytyy, mitkä myy joko tarkoituksella tai vahingossa lisäajan viimeisellä minuutillakin parin maalin johtoasemassa olevaa joukkuetta siinä vaiheessa kelvollisella 1.01-1.02 -kertoimella. Itseäni ei kuitenkaan oikein nuo minikertoimet tyyliin 1.02 kiinnosta, tietysti jos sattuu mukava tarjous, niin ostan tai myyn pois, mutta ei niitä kyttäämällä kytäten jaksa seurailla.

Varsinkin huippujoukkueiden ollessa häviöllä, saa joskus ihan maistuvia kertoimia pelin loppuhetkillä kun ns tuulipukukansa uskoo edelleen pelin kääntymiseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lucky Luke
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 12.06.2004, 12:45
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Lucky Luke »

Joitakin kymppejä viime kuukausina saanut kun on tarjonnut n. 30 min kohdalla alle 2,5 maalia ja kun ensimmäinen maali on tullut niin on lyönyt siihen saman summan. Vetoja n. 50kpl a 100 eur.


Kyllä niitä 1.02 varmoja saa joskus noukittua esim 1 maali tai yli peleissä. Hemmot jotka tarjoo on varmaan löytänyt tuottavamman kohteen sidotulle rahalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”