Tänään on 25.06.2018, 21:32.

Mistä tulokset omaan softaan

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
antto
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 02.04.2003, 10:54
Pisteitä: 0

Mistä tulokset omaan softaan

Viesti Kirjoittaja antto »

Mistä keräätte tulokset esim. futis-peleistä omiin ohjelmiinne. Löytyisikö niitä jostain xml-formaatissa?

Esim. Internation Soccer Server on hyvä saitti, mutta ei tarpeeseen soveltuva.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Huerzo
Jäsen
Viestit: 237
Liittynyt: 25.01.2003, 11:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Huerzo »

Kyllä tuolta International Soccer Serveriltäkin tulokset esiin saa, kun keräät ensin kaikki ne linkit niistä sarjoista, joista tarvitset tuloksia - omaan tiedostoon (tiedän, niitä tulee paljon). Sitten laittaa softan parseroimaan datan hyvään täsmälliseen muotoon tiedosto tiedostolta. Ainut miinus vaan, että samat tiimit esiinyvät tiedoissa eri nimillä joinakin vuosina. Eli työniloa ja iso kannu teetä näppiksen viereen, kyllä se siitä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 576
Liittynyt: 11.03.2003, 18:18

Tuotto: +4.84 yks.

Palautus%: 100.56%

Panosten ka: 6.14 yks.

Vetoja: 140

Pisteitä: 177
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

Mäkin olen imuroinut tulokset Rikun sivuilta suoraan tietokantaan. Rivinvaihtojen kanssa on vaan ollut ongelmia, mutta en tiedä onko jostain windowsin tai ie:n asetuksista johtuvaa, että toinen noista rivinvaihtomerkeistä ascii 10 tai 13 jää pois ja tiedostot imuroituu yhtenä pötkönä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Mamba kirjoitti:Mäkin olen imuroinut tulokset Rikun sivuilta suoraan tietokantaan. Rivinvaihtojen kanssa on vaan ollut ongelmia, mutta en tiedä onko jostain windowsin tai ie:n asetuksista johtuvaa, että toinen noista rivinvaihtomerkeistä ascii 10 tai 13 jää pois ja tiedostot imuroituu yhtenä pötkönä.
Saako kysyä miten imutat? Jollakin ohjemointikielellä tehdyllä softalla vai (jos kyllä niin millä)?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Huerzo
Jäsen
Viestit: 237
Liittynyt: 25.01.2003, 11:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Huerzo »

Itse käytän VB:tä. Esimerkiksi tuon tietyn tiedoston kopiointi onnistuu helposti Internet Transfer Control-komponenttia käyttäen. Ei tarvitse siirtää tiedostoja selaimen kautta. Kopioituu sellaisenaan, ei tarvitse murehtia kadonneita merkkejä (se on sitten myöhemmin...). Rikun sivuilta kannattaa tosiaan poimia nuo linkit eri kausilta talteen erilliseen tiedostoon, ja käydä ne sitten loopissa lävitse. Saa muuten nopeankin koneen polvilleen...

Eli komponentti kehiin ja VB-koodia johonkin funktioon (kertonee jotain ohjelmointia harrastaneille?).

Inet1.AccessType = icUseDefault
Dim b() As Byte
Dim strURL As String

strURL = sivun_URL
b() = Inet1.OpenURL(strURL, icString)

Open jokupolku For Output As #11
Print #11, , b()
Close #11

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 576
Liittynyt: 11.03.2003, 18:18

Tuotto: +4.84 yks.

Palautus%: 100.56%

Panosten ka: 6.14 yks.

Vetoja: 140

Pisteitä: 177
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

VB:tä mäkin käytän. Mulla on vaan sen verran rajotettu versio vb 6:sta ettei siinä lisenssi riitä noihin Internet transfer control-juttuihin. Olen yrittänyt puhtaasti koodilla imuroida. Muuten onnistuu, mutta rivinvaihdot jää haaveeksi. Täytyy varmaan jostakin hommata täys versio vb:stä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Itse asiassa tarkoituksenani oli yrittää selvittää mikä teillä mättää eikä kysyä neuvoa. :wink:

Mutta tuohon Huerzon esimerkkiin tekisin pieniä muutoksia eli sama homma näin (uskon että Mamba voi tätä soveltaa omissaan):

Inet1.AccessType = icUseDefault
Dim b As String
Dim strURL As String

strURL = sivun_URL
b = Inet1.OpenURL(strURL, icString)
b = Replace(b, Chr(10), Chr(13) & Chr(10))

Open jokupolku For Output As #11
Print #11, b
Close #11

Eli muuttujaksi Stringi ja sitten korvataan rivinvaihtomerkki 10 Wintoosa sopivalla yhdistelmällä eli 13 ja 10.

Ja tuolla tavoin voi korvata kaikki muutkin virheelliset datat esim.
b = Replace(b, "Middlesbr ", "Middlesbrough ")

Tuollainen virhehän löytyy kaudelta 2000/2001. Muistakaa tuo väli, muuten menee oikeat Middlesbroughit persiilleen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 576
Liittynyt: 11.03.2003, 18:18

Tuotto: +4.84 yks.

Palautus%: 100.56%

Panosten ka: 6.14 yks.

Vetoja: 140

Pisteitä: 177
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

Kiitti vinkistä. En tiennyt tosta replace-käskystä aikaisemmin. Tällä mun imurointitavalla jäi tosiaan pois ascii 13-merkki joka rivinvaihdosta, mutta nyt homma toimii, eikä tarvii enää selaimen kautta imuroida sivuja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Nostetaan kissa jälleen pöydälle. Kuinka onnistuu nykyisin näppärimmin pelattujen otteluiden kopionti rikulta... kun siellä on kaikkea muuta scheissea samalla sivulla. Eli miten saan näppärimmin turhan romppeen pois? Kiitos!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Onkos sinulla joku itsetehty parserisysteemi?

Jos on, niin etsit ekana pre-tagin, aloitat siitä rivien lukemisen ja lopetat siihen riviin joka alkaa td-tagilla.

Jos ei ole tommosta niin sitten en tiedä miten olet systeemin ennen edes tehnyt. :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cpsof95
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 10.11.2003, 18:27
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja cpsof95 »

Minkäs softan koodia noi Huerzon ja Berrien esimerkit oikein on?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Toi mun pätkä ei oo minkään varsinaisen softan pätkä, vaan ihan vaan yksinkertainen Visual Basic esimerkki kuinka saa tiedoston haettua Rikulta niin että rivinvaihdot säilyy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gönkar
Jäsen
Viestit: 60
Liittynyt: 23.11.2003, 16:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Salo

Viesti Kirjoittaja Gönkar »

Onko kenelläkään ideoita miten jatkuvasti päivittyvää dataa saisi noukittua esim. Betfairin sivuilta? Tuollainen ei taida onnistua Excelillä tai muilla ohjelmilla. Onko VB:n opettelu ainoa keino?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”