Tänään on 23.06.2018, 08:24.

Tuoton parantaminen vetoja asettamalla

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
forester
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 24.01.2004, 08:22
Pisteitä: 0

Tuoton parantaminen vetoja asettamalla

Viesti Kirjoittaja forester »

Hei te,jotka olette asettaneet vetoja pörsseissä.Mikä on kokemuksenne, onko tuotto parantunut? Miten pelaten olette saaneet kassaan lisää kasvua?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peoplez
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 05.01.2004, 23:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Peoplez »

Siis tarkoitat omien kertoimien myymistä vetopörsseissä? Vai ostoa eli "normaalia" pelaamista? Kyllä itselläni tuotto on parantunut koska kertoimet ovat pääsääntöisesti parempia kuin normaaleilla vedonvälittäjillä. Kassan olen saanut nousuun pelaamalla ylikertoimia ja asettamalla itse muiden pelattaviksi alikertoimia. :D Siinä se! Ja ei tuo kertoimien tarjoaminen eroa paljonkaan perinteisestä vedonlyönnistä. Se on vähän niinkuin pelaisi tasoitusvetoja. Eli jos tarjoat kotijoukkueella jotain kerrointa niin se on sama kuin pelaisit itse X2.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


forester
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 24.01.2004, 08:22
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja forester »

Tarkoitan vetojen myymistä (asettamista). "Tavallista" vedonlyöntiä olen Betfairilla harrastanutkin

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


forester
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 24.01.2004, 08:22
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja forester »

Onko forumilla sellaisia pelaajia,jotka pelkästään myyvät kertoimia pörssissä? Millaisia kokemuksia siitä on ja miten on tuottojen laita verrattuna perinteiseen vetojen ostamiseen?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

Tuossa myymisessä on periaatteessa kaksi tapaa:

1. Myyt kohteen kaikkia merkkejä, kuten minä itse tein esim. juuri äsken päättyneessä naisten pituushyppykisassa. Itselläni ei naisten pituushypyn asiantuntemus aivan huippua ole, mutta katselin kertoimia muutamilta bookkereilta, yritin arvioida miten helposti ja vakuuttavan näköisesti karsinnassa kukin kilpailija hyppäsi ja katsoin vielä kuluvan vuoden tilastot iaaf:n tilastosivuilta ja näin sitten muodostin kertoimet joita myin. Yleensä jätän marginaaliksi noin 10-20% kun osallistujia on paljon. Muiden asia on sitten niitä ostaa tai olla ostamatta / myydä paremmilla kertoimilla. Itse tietysti toivon että kaikki mitä myyn menisi kaupaksi, sillä näin saa aina varman pienen voiton. Harvoin näin kuitenkaan käy vaan yleensä jotkut kertoimet käyvät kaupaksi ja jotkut eivät. Jos kuitenkin kaikki käy kaupaksi niin saan varmaa tuottoa sen 10-20% riskistäni kävi itse kilpailussa sitten miten tahansa. Muutoinhan riski on sama kuin bookkerillakin. Jos kohteen jotain merkkiä on pelattu oikein kunnolla ja muita ei juuri lainkaan ja tämä paljon pelattu merkki voittaa niin kyllä sen nahoissaan ikävästi tuntee. Päinvastaisesti tietysti sitten kun se paljon pelattu merkki ei voitakaan niin tuotto on hyvä. Oman kokemukseni mukaan myymällä kyllä pystyy kassaa kasvattamaan ihan hyvin, mutta välillä siihen tulee suht ikäviä kuoppia. Pitkässä juoksussa myyntikassani palautusprosentti on kuitenkin enemmän plussalla kuin ostokassani. Varsinkin silloin kun kyseessä on yksilölajit on myös syytä muistaa, että itse urheilijalla ja hänen lähipiirillä on aina parempaa sisäpiirin tietoa ainakin omasta kunnosta kuin kellään muulla, joten on aina mahdollista, että julkinen tieto urheilijan tai joukkueen kunnosta on täysin väärä ja tämä lähipiiri käy sitten rahastamassa "varmalla" tai jopa täysi varmalla tiedolla myös minua. Tenniksessä nyt ainakin näitä törkeitä rahastuksia on etenkin Itä-Euroopan urheilijoiden lähipiiristä tullut: Hävitään joku ottelu tahallaan ja käydään ennnen ottelua panostamassa kaikille bookkereille sekä pörsseihin vastustajalle aivan mielettömiä summia. Eli sama juttu kuin vetoja lyötäessäkin: ei koskaan kannata riskeerata liian isoa prosenttia kassastaan. Sopupelin mahdollisuuskin on olemassa.

2 Toinen tapa on sitten oikeastaan ihan sama kuin ostaisi kertoimia: Myyt kohteen sitä merkkiä, jonka todennäköisyyden lasket pienemmäksi kuin millä kertoimella merkki menee kaupaksi. Jos vaikka uskot että Southamptonin vierasvoiton todennäköisyys Chelsean vieraana on 5% niin siitä vaan sitten myymään kaikkea mikä alta kertoimen 20 käy kaupaksi. Pitää vain yrittää laskea todennäköisyyttä sille kannattaako vaikkapa huomisessa Blackburn-ManU ottelussa ostaa vai myydä esim. ManUn voittoa kertoimella 1,93, jolla kertoimella tällä hetkellä kauppaa näytettäisiin Betfairilla tuossa kohteessa käytävän.

Toivottavasti tuossa nyt oli joku tolkku. Perjantai-ilta kun alkaa olla jo aika pitkällä ja muutama saunakalja on kurkusta alas valunut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3848
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.94 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1591

Pisteitä: 14752
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tyyli millä nykyään pelaan Betfairillä on, että lyön ylikertoimiseen kohteeseen isomman summan mitä aion lopulta jättää voimaan, esim. tenniksessä nuo ylikertoimiset kohteet on monesti hyvin aavistettavissa, kun seuraa vaikka tennifoorumeita, kun tenniksessä useasti löytyy kohteita mitä kaikki kekkä vaan lajista lyövät vetoa pelaavat ja kertoimen muutokset on huomattavia.

Otetaan esimerkiksi vaikka ottelu Federer-Roddick ja alotus kertoimet niin pörssissä kuin toimistoilla liikkuu siinä 1.50 - 3.0. Useat palstat tuntuvat hehkuttavan Roddickia ja on näin oletettavaa että hänen kerroin tulee laskemaan. Lyödään 1000e Roddickille esim kertoimel 3.0 => aika kuluu ja Roddickin kerroin tippuu vaikka 2.7:mään. Kerroin rupee oleen siinä missä sen kuuluu olla, tällöin layayaan Roddickia tuolla 2.7:llä esim. 900e:llä jä näin lopputuloksena on 100e:n panos jäljellä Roddickille ja kerroin olisi tällöin 5.7, jos nyt oikein täs pääs laskin, mut idea varmaan tuli selväksi. Tosta myös voi ottaa, jos ei halua jännittää varman voitonkin.

Tietenkin jos kerroinkehitys lähteekin toiseen suuntaan esim 3=>3.4 niin sit ollaa huonossa tilanteessa ja ittellä on tapana ottaa tuolloin samankokoiset tappiot molemmilla pelaajilla. Mutta esim. tenniksessä on itselleni harvoin käynyt noin, kun kertoimien suunta on useasti helposti arvattavissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”