Tänään on 26.05.2018, 02:37.

Betfairin kerroinheittelyt

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
SC
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 25.05.2004, 18:47
Pisteitä: 0

Betfairin kerroinheittelyt

Viesti Kirjoittaja SC »

Eli siis on monta kertaa ihmetyttänyt millaisia ufokertoimia on ollut tarjolla otteluihin. Esim tänään joku oli vetänyt Kupsia 3:n kotikertoimella ja vastaavasti P-iiroille sekä tasurille olisi saanut 20 jossain vaiheessa! :shock: Atlantis-Kiffen(3-0) oli muistaakseni jotain samanlaista meininkiä ja useissa Brasilian matseissa myös.

Onkohan betfairin vetohistoria nyt ihan luotettava vai onko jollain joku ohjelma vähän sekaisin? Vai kierrättääkö joku rahaa pelien kautta? :o

Very weird indeed..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LexingtonSteel
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 22.06.2004, 02:47
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja LexingtonSteel »

Vaikea sanoa. Kyseessä voi myös olla ns. freimaus. Tehdään kauppa siten että ollaan itse molempina osapuolina (ilmaista,ei mene komiikoita) vaikka kertoimella 5 ja sitten pannaan vetojen ottolaitaan tarjous, että ollaan valmis lyömään kohteesta vetoa kertoimella 3. Oikea kerroin pitäisi olla vaikka 1,5. Joku saattaa katsoa vetohistoriaa ja ajatella, että tekeepä hyvät kaupat, kun joku on myynyt hintaan 5 ja nyt voi myydä hintaan 3. Tässä siis yksi selityksen tynkä.

Lex

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Olen kyllä huomannut että "ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa" eli jos kerroin on vaikka 10, niin monesti siellä joku pyytää vähintään 12, pitkälle ylikin. Luulen että on tiettyjä ihmisiä jotka eivät malta laittaa kertoimiaan myyntiin vaan tarttuvat hätäillen "No ei toi nyt niin hirveän paljon enemmän ole toi 12 kerroin ku ei FC VarmaVoitto häviä kummistaakaan, joten bookkeriks vaan". Liekö viikonloppu myös osana näissä hurja tartunnoissa mukana (20), mutta en usko että lähes kaikki olisi jotain "sisäpiirikauppa kusetusta", jolla olisi tarkoitus vääristellä tilastoja. On hulluja riskinottajia niin pelaajissa kuin bookkereissa...

Musta tuntuu että kertoimet ovat Betfairilla yleensä keskimäärin 10-20% korkeammat (mitkä menee myös kaupaksi) kuin varsinaisilla bookkeri firmoilla. Usein kerrointen huippu taitaa olla 12-24 tuntia ennen pelin alkamista ja kertoimet todella vaikeasti ennustettavissa että nouseeko vai laskeeko kerrointaso milloin, niin että vielä voisi saada myytyä/ostettua järkevällä kurssilla. Meinaa osakekauppaakin voisi hyvin harrastaa jos jotenkin osaisi ennustaa kursseja, jolloin pystyisi lyömään vetoa "riskittä".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gönkar
Jäsen
Viestit: 60
Liittynyt: 23.11.2003, 16:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Salo

Viesti Kirjoittaja Gönkar »

Toisinaan - toki harvoin - kyse on myös virhekaupoista. Olen tehnyt BF:llä kauppaa vajaat pari vuotta ja muutaman kerran on päässyt lipsahtamaan. Teen tosin kauppaa lähinnä finanssipuolella, jossa tilanteet vaihtelevat nopeammin - reagointiaikaa on yleensä vähän, minkä vuoksi virheitäkin sattuu enemmän.

Juuri tällä viikolla tein pitkästä aikaa kunnon virheen: tarkoitus oli laittaa tavaraa myyntiin (back) jonnekin yli 30 hintaan. En tiedä mitä numeroita tulin syöttäneeksi, kun pudotin asettajien laidalta (lay) tarjoukset 23, 20 ja lopuksi meni vielä n. 20 puntaa kertoimella 8... :D Tällä kertaa oli onni mukana, sillä markkina kääntyi ja selvisin hommasta pienellä voitolla. Jos olisin polttanut päreeni ja poistunut päätteen äärestä muutamaksi tunniksi, olisi tuo virhekauppa tuottanut voittoa yli 600 euroa.

Luulen kuitenkin, että suurimmassa osassa tapauksista on kysymys pelkästä tietämättömyydestä. Betfairilla on kymmeniä tuhansia asiakkaita, ja joukkoon mahtuu paljon kerroinsokeita ihmisiä jotka lyövät vetoa pelkästä jännityksestä. Tyhmyys tiivistyy erityisesti Live-vedonlyönnissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”