Tänään on 21.10.2020, 22:15.

Töitä koodarille

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Semikova
Jäsen
Viestit: 31
Liittynyt: 25.01.2016, 18:52

Tuotto: +1.60 yks.

Palautus%: 120.00%

Panosten ka: 8.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 16

Töitä koodarille

Viesti Kirjoittaja Semikova »

Jos jotain positiivista koronasta pitää hakea, niin kerrankin on aikaa kehittää omia malleja ja miettiä asioden skaalaamista ylöspäin. Koska vanhalla ei ole aikaa oppia uutta, päätin, että on järkevintä ulkoistaa ja palkata ohjelmoija. Ennen kuin syöksyn Upworkin viidakkoon palkkaamaan halpaa intialaista, kokeillaan jos Ylikertoimen kautta tärppäisi. Alustavasti palkkaus toimii projektiluontaisena, eli maksan valmiista ratkaisusta, mutta optimitilanteessa en näe estettä sille, että yhteistyötä tehtäisiin tulevaisuudessakin mikäli asiat toimivat sulavasti. Työnkuva karkeasti:

- Päätöskertoimien lataaminen tietokantaan API:n kautta tai haravoimalla Pinnaclen ja Bookmakerin/Betcrisin sivuilta. Pointtina nimenomaan se, että nämä haetaan suoraan lähteestä, eikä esim Oddsportalista

- Ottelutulosten ja -tilastojen automaattinen haku samaan tietokantaan tietyiltä sivustoilta (tarkemmin YV:llä)

Pointtina siis tehdä idioottivarma ratkaisu ihmiselle, joka ei itse osaa koodata. Hakijalta vaaditaan joko R:n tai Pythonin vahvaa osaamista - mahdollisesti muukin ohjelmointikieli ok jos onnistut ylipuhumaan minut. Kaikki tehdään by the book eli laskutus yrityksen tai oman toiminimen kautta. Tarkempi työnkuva ja yhteydenotot YV:llä.

Rakkaudella,

Semikova

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin