Sivu 1/1

Haetaan vihjaajia jalkapalloon ja koripalloon

Lähetetty:
Kirjoittaja Maalaisjärki
Kenellä on esittää voitollista seurantaa pidemmältä ajalta, voi päästä ammattivihjaajaksi vedonlyöntitiimiin. Tiimi pelaa vihjeesi omalla rahalla ja sijoittaa vihjaajan puolesta 240-440$ jokaiseen peliin, sopimuksen mukaan. Näiden vetojen voittoja voi nostaa neljännesvuosittain.

Seuranta mieluiten vähintään vuoden ajalta >= 4%. Ylikerroin, blogabet tms, myös oma blogi käy. Mieluiten pääsarjoja, kovin mataliin sarjoihin ei saa isoja vetoja pelattua. Lähettämällä yksityisviestillä nimesi, sähköpostisi ja linkin seurantaasi, lähetän tietosi eteenpäin hyväksyttäväksi.

Edit: Kyse on nimenomaan aasialaisesta perusvedonlyönnistä. Ei mitään BTTS, kulmapotkuja, maalintekijöitä yms. Tasoitus ja O/U käyvät.

Re: Haetaan vihjaajia jalkapalloon ja koripalloon

Lähetetty:
Kirjoittaja Maalaisjärki
Minikommentteihin sen verran vastausta, että ei tämä ole minun tiimini. Olen vain affiliaatti ja vihjaajana siellä itsekin. Tiimillä on webbisivu johon vedot voi jättää, mutta sinne ei voi liittyä kuin suosittelijan kautta, joten kokeilin jos joku täältä haluaisi.

Hieman tarkennusta sääntöihin: tasapanoksin pelataan. Ensimmäisen neljännesvuoden ajalta jää kolme yksikköä voitoista 'sisään', niinkuin oikeissa töissäkin, siltä varalta että vihjaaja tekee seuraavalla neljänneksellä tappiota. Samoin tappiot siirtyy niin pitkään, että ne on kuitattu.