Tänään on 18.10.2019, 09:44.

Vedonlyönnin voitollisuuden arviointi

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
taner
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 19.12.2017, 15:33
Pisteitä: 3

Vedonlyönnin voitollisuuden arviointi

Viesti Kirjoittaja taner »

Miten lähtisin laskemaan, kuinka todennäköisesti olen voitollinen tai häviävä vedonlyöjä tietyn kokoisen otoksen perusteella?

Periaatteessa arvioinnissa pääsisi hyvin alkuun jo silläkin, jos saisi laskettua millaisen haarukan sisään oma voitto% tai ROI voi asettua annetun otoksen perusteella. Siitä voisi sitten otoskoon perustella vähän päätellä, onko mukana vielä paljonkin satunnaisuutta esimerkiksi pienen otoksen vuoksi.


Minulla on tiedossa:

*otoskoko eli vetojen määrä
*hävityt ja voitetut vedot ja niiden %-osuudet
-näistä helposti laskettavissa keskiarvot ja keskihajonnat

Olisiko ROI luotettavampi mittari luottamusvälille, kuin voitto%? Omasta mielestäni ainakin ROI kertoo enemmän oikeasta hyvien vetojen valinnasta erilaisista kertoimista johtuen kuin pelkkä osumatarkkuus.

Riittääkö tuohon laskuun kuitenkin periaatteessa ihan vaan luottamusvälin laskeminen? Jos laskee esimerkiksi 95 % luottamusvälin aina silloin tällöin otoksen kasvaessa toteutuneen voitto%:n ja sen keskihajonnan perusteella? Pidemmän päällehän tuon laskutoimituksesta saadun lukeman pitäisi pienentyä kun otos kasvaa, jolloin tuloksesta muodostuu jatkuvasti luotettavampi - olettaen että vedonlyöntiprosessissa itsessään ei tapahdu muutoksia.

Kiitos!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”