Sivu 1/1

Vedonlyönti työkalut

Lähetetty:
Kirjoittaja Shipper
Vedonlyöntiin näyttäisi olevan tarjolla kaiken maailman apu työkaluja ja ohjelmia. Kuten BetEngine, betangel, Bfbotmanager. Ja sitten ainakin betfairilla ja pinnaclella näyttäisi olevan omat API jos halua koodata jotakin omaa työkalua(?)

Kysymys kuuluukin, onko näistä hyötyä, onko muilla foorumilaisilla kokemusta jostakin vastaavasta tai itse esim luonut oman työkalun API avulla.

Miksi joo miksi ei? Kannataako perehtyä vai huuhaata? :shock:

Re: Vedonlyönti työkalut

Lähetetty:
Kirjoittaja Muikkuz
Minulle olisi tarvetta systeemille, jossa näkisi vierekkäin Veikkauksen ja Pinnaclen ja vaikkapa Oddsportalin parhaimmat NHL-kertoimet. Kirjoitinkin toiseen ketjuun, miten vaivalloista jo Veikkauksen ja Pinnaclen kertoimien vertailu on. Olisi mukava, jos nappulan painalluksella saisi kertoimet Exceliin tai internetin ruudulle. Tässä touhussa on ihan tarpeeksi käsitöitä ilman kertoimien vertailuakin.
Noista mainitsemistasi työkaluista minulla ei ole kokemusta mutta olettaisin, että Veikkaus ei ole hirveän monessa mukana.

Re: Vedonlyönti työkalut

Lähetetty:
Kirjoittaja TuomasQ
Veikkauksella ainakin pystyy käyttää API:a siihen, että laittaa automaattisesti betsit sisään, kun eka on ite laskenu rajat. Tällähetkellä käytössä siis betsikone, joka laskee statseista automaattisesti kertoimet ja laittaa betsit sisään juuri rajapinnan avulla.

Re: Vedonlyönti työkalut

Lähetetty:
Kirjoittaja Muikkuz
Olisiko TuomasQ'lla tai jollakulla muulla osaamista ja aikaa tehdä sellainen apuväline, missä näkyisi rinnan Veikkauksen, Pinnaclen ja Matchbookin NHL-kertoimet? 1X2, moneyline, aasialainen tasoitusveto+0 ja +0,5 ei näy Oddsportalissa selkeästi, koska tiedot on lukuisilla eri välilehdillä. Ja Veikkauksen kertoimia ei ollenkaan. Monilta forumin vinkkaajilta välillä unohtuu Veikkauksen kertoimet täysin, vaikka olisi kärkikerroin tarjolla. Itse osaan värkätä Excelissä juttuja, mutta internetin ja Excelin välinen tiedonkulku on minulle täysin tuntematonta maastoa.